Nu kunt u [Geek History/Video] bellen

Als je het uitleggen van e-mail aan een verward familielid eenvoudig vond, wacht dan maar tot je ziet hoe uitgebreid een video nodig was om mensen te leren een telefoonnummer te bellen.

In deze lange en uitgebreide (hij heeft rekwisieten!) video uit 1954, laat het populaire modemodel van die tijd Susann Shaw ons zien hoe je een telefoon met kiesschijf gebruikt. Het lijkt verbazingwekkend dat mensen dit niveau van instructie nodig hebben, maar elke technologie is op een gegeven moment een nieuwe technologie en veel mensen waren behoorlijk afgeschrikt om daadwerkelijk een telefoonnummer te moeten bellen in plaats van een verbinding via een live-operator aan te vragen.

Wat we verbijsterend vinden, is de voortdurende verwijzing naar het cijfer nul en de letter O, beide als O. Als ze zo bang waren dat mensen zouden worden verward met deze nieuwerwetse zelfgekozen telefoons, lijkt het logisch om naar de letter te verwijzen als O en het cijfer als nul om vervelende lange gesprekken te voorkomen zoals Nee nee, kies het cijfer O niet de letter O, je kent die aan het einde van de wijzerplaat niet het midden ...Nu kunt u [AT&T Tech Channel via BoingBoing] bellen

Meer verhalen

Een back-up maken van de app-gegevens van uw iPhone naar Dropbox

Het migreren van je opgeslagen Angry Birds Rio-game van je iPhone naar je iPad is heel vervelend. Als u echter gejailbreakte apparaten gebruikt, is dit proces eenvoudig geworden dankzij DataDeposit. En met Dropbox-integratie is het cloud-compatibel.

Hoe u Google Chrome-bladwijzers kunt synchroniseren met uw Android-telefoon

Als je Google Chrome op je desktop en Google Android op je telefoon hebt, denk je misschien... waarom kan ik niet op beide plaatsen dezelfde bladwijzers gebruiken? Hier leest u hoe u uw bladwijzers kunt synchroniseren tussen computers en ook met uw Android-telefoon.

Vraag het aan HTG: Windows Media Player-dupes, muisknoppen verwisselen, het standaardlettertype van Word aanpassen

Een keer per week duiken we in onze reader-mailbag om uw prangende technische vragen te beantwoorden. Deze week kijken we naar het verwijderen van dubbele Windows Media Player-items, sneltoetsen voor rechts-/linkshandige muisinstellingen en het wijzigen van het standaardlettertype van Word.

Hoe Netflix Blockbuster vernietigde [Infographic]

In een zeer korte tijdspanne heeft Netflix de manier veranderd waarop we films kiezen en consumeren en zijn belangrijkste concurrent tenietgedaan. Bekijk deze infographic voor een interessante kijk op de verschuiving van de consument.

GTrot verandert je vrienden in reisadviseurs

De geheime saus in de aanpak van GTrot is het gebruik van je Facebook-netwerk. Wanneer je GTrot vertelt dat je naar New York City wilt, kamt GTrot al je Facebook-vrienden door en zoekt naar mensen met connecties met ...

Wat is HDR-fotografie en hoe kan ik het gebruiken?

Je hebt misschien het raadselachtige acroniem HDR gehoord met betrekking tot fotografie, of zelfs gezien als een functie op je smartphone. Het staat voor High Dynamic Range en het creëert foto's met prachtige, onmogelijke details en helderheid, hoewel het je ook kan helpen silhouetten en andere problemen in

Vraag het de lezers: Favoriete Deal-app?

Black Friday is nog maar een paar dagen verwijderd en het seizoen voor de feestdagen staat voor de deur. Deze week willen we horen over je favoriete deals-apps: hoe vind je onderweg de beste deals?

Beginner Geek: eenvoudige tips om schijfgebruik in Windows 7 te verminderen

Als je je afvraagt ​​wat er ruimte inneemt op je harde schijf, dan ben je hier aan het juiste adres. In het artikel van vandaag laten we u zien hoe u onnodige bestanden van uw computer kunt verwijderen.

Week in Geek: Windows 7 bijna vijf keer veiliger dan XP

Deze week hebben we geleerd hoe je een browser dwingt wachtwoorden te onthouden, mapachtergronden en pictogrammen in Windows Verkenner aan te passen, fotografie te verbeteren door de elementen van belichting te leren, versleutelde bestanden te synchroniseren met Dropbox en SecretSync, ontdekt hoe je een back-up van je gegevens maakt en meer.

Desktop Fun: Awesome Planetary Orbits Wallpaper Collection Series 1

Beelden van planeten kunnen tot de verbeelding spreken met gedachten aan buitenaardse culturen, verloren beschavingen en de wonderen die erop te vinden zijn. Stijg op en breng je desktop in een baan om de aarde en verder met de eerste in onze serie Awesome Planetary Orbits Wallpaper-collecties.