Opmerkingen voor 2015-08-18

Nieuwe Windows Microsoft-advertentie-SDK met ondersteuning voor video-interstitials [Windows Blog]

Vandaag introduceren we de mogelijkheid om video-interstitials weer te geven via de Microsoft Universal Ad Client SDK. Videoadvertenties zijn een zeer populaire manier om inkomsten te genereren met apps en games en kunnen een hogere eCPM bieden dan banneradvertenties. Videoadvertenties worden ondersteund in Windows 10, Windows 8.1 en Windows Phone 8.1 via de Microsoft Universal Ad Client SDK die vandaag is uitgebracht.

Binnenkort zullen apps in de Windows Store (de nieuwe Universal-apps) videoadvertenties hebben (men gaat ervan uit dat ze automatisch worden afgespeeld) die het venster overnemen en je dwingen een video te bekijken voordat je een game speelt of een app gebruikt. Als dit klinkt als iets dat je niet wilt dat je Windows-pc doet, zul je waarschijnlijk merken dat ze het een zeer populaire manier noemen om inkomsten te genereren met apps en games. Populair bij wie? Adverteerders. Game ontwikkelaars. Niet populair bij jou, de gebruiker.Het hele punt van het ondersteunen van dit soort advertenties in Windows Universal Apps is om te proberen meer programmeurs aan te trekken om games en andere apps voor het platform te schrijven, aangezien zelfs lang na de lancering de kwaliteit van het app-ecosysteem in de Windows Store ver onder de sub- par-niveaus, wat eigenlijk een stap hoger is dan alle oplichting en nep-apps die ze hadden in de Windows 8-dagen. Ze zijn zo wanhopig op zoek naar fatsoenlijke apps in de winkel dat ze ervoor hebben gezorgd dat Android- en iOS-apps eenvoudig opnieuw kunnen worden gecompileerd en op Windows kunnen worden uitgevoerd zonder veel werk voor de ontwikkelaar - in feite gebruikte de Candy Crush-game in de Windows Store de toolkit van Microsoft om het iOS-spel naar Windows te porten. Het is dus logisch dat ze zich concentreren op het helpen van ontwikkelaars om geld te verdienen met hun games.

Vergeten in dit hele initiatief zijn de gebruikers. Die automatisch afspelende interstitial-video-advertenties niet leuk vinden of willen, ooit.

Route 29 Batman wordt gedood nadat zijn Batmobile kapot gaat langs een snelweg in Md.

Robinson, een 51-jarige inwoner van Baltimore die zijn succes had gebouwd op een schoonmaakbedrijf, waardoor hij zich kon overgeven aan de aankoop van een Lamborghini Gallardo Spyder, veranderde zijn eigen gepassioneerde verwennerij in een sportwagen in een manier om liefdadigheidswerk te doen. Verkleed als batman bezocht hij zieke kinderen in ziekenhuizen in de omgeving van Baltimore en DC, waar hij batmanspeelgoed, boeken en rubberen armbanden uitdeelde.

Een selfmade miljonair besteedde zijn geld en tijd aan het worden van Batman, niet om de misdaad te bestrijden, maar om zieke kinderen weer aan het lachen te maken. Het is een artikel dat je gewoon moet lezen.

Mijn eigen persoonlijke ontmoeting voordat ik ooit van hem had gehoord, was hem verkleed als Batman te zien en met de Batmobile op de snelweg in DC te rijden, het op te zoeken en erachter te komen dat er echt superhelden in de wereld zijn. Hij zal gemist worden.

BESPREEK OP ONS FORUM

Eerdere gedachten die je misschien hebt gemist:

  • Dinsdag: Microsoft doet heel hard zijn best om zichzelf in de voet te schieten
  • Maandag: de beste upgrade voor je Surface Pro 3 is het SP4-toetsenbord
  • Zaterdag: eerste indrukken van de Apple TV: veel wachtwoorden invoeren met de afstandsbediening
  • Vrijdag: binnenkort wordt Windows 10 automatisch door Windows Update gepusht
  • Maandag: de keizer heeft geen kleren en niemand geeft erom

Meer verhalen

Screenshot Tour: de 29 nieuwe universele apps die bij Windows 10 worden geleverd

Windows 10 is niet alleen een verbeterde desktopomgeving. Het bevat veel universele apps, die vaak bestaande desktop-apps vervangen. In tegenstelling tot Windows 8 kunnen deze apps in vensters op het bureaublad worden uitgevoerd, dus misschien wilt u ze echt gebruiken.

Geek Trivia: het ontwerp van welke van deze veelvoorkomende kantoorobjecten werd rechtstreeks beïnvloed door de Quakers?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Maak bouwen in Minecraft eenvoudiger met WorldEdit

Minecraft is een spel dat helemaal draait om blokken, en het mooie is dat je alles kunt bouwen wat je hartje begeert. Bouwen in Minecraft is als bouwen met digitale lego's, maar net als lego duurt het bouwen lang en is het vaak vervelend en repetitief voor meer dan een paar blokken aan elke kant.

Geek Trivia: De lammergier overleeft bijna volledig op een verrassend dieet van?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Waarom uw cloudopslag uw systeem op de knieën brengt en wat u eraan kunt doen

We houden van onze cloudopslag en we gebruiken Dropbox of OneDrive voor bijna al onze cloudopslagbehoeften. Beiden hebben echter een probleem, ze hunkeren naar systeemgeheugen en als ze onbeheerd worden achtergelaten, kunnen ze zelfs de meest krachtige systemen op de knieën krijgen.

Een back-upbestand openen in Word

Standaard slaat Word 2013 niet automatisch back-ups van uw documenten op, maar u kunt deze functie eenvoudig inschakelen. Deze back-upbestanden gebruiken echter de extensie .wbk. Dus, hoe open je deze back-upbestanden als je ze nodig hebt?

Waarom bestaat de schermresolutie van 1366 × 768?

Als je de neiging hebt om je meer te concentreren op beeldverhoudingen zoals 16:9 en 4:3 als je denkt aan schermresolutieformaten, dan vraag je je misschien af ​​wat er aan de hand is met de populaire laptopschermresolutie 1366×768. De SuperUser Q&A-post van vandaag helpt om dingen op te helderen voor een verwarde lezer.

Geek Trivia: Veel soldaten uit de burgeroorlog overleefden wonden die werden opgelopen in de slag bij Shiloh dankzij?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: de postcode met het laagste nummer in de Verenigde Staten waartoe behoort?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Gebruikersaccounts instellen en configureren op Windows 10

Windows 8 introduceerde Microsoft-accounts, die in wezen zwervende accounts zijn waarmee u instellingen en bestanden van computer naar computer kunt synchroniseren. Vandaag willen we bespreken wat Windows 10 brengt voor gebruikersaccountbeheer en welke opties voor u beschikbaar zijn.