Nook-kleurupdates; Converteert Nook naar een eenvoudige Android-tablet

hoekje-kleur-updates;-converteert-nook-naar-eenvoudige-android-tablet foto 1

Eerder dit jaar lieten we je zien hoe je een Nook in een volledige Android-tablet kunt hacken; nu heeft Barnes and Noble besloten om zelf die route te gaan met een officiële Nook-to-Tablet-update.

De nieuwe update brengt de Android-lef van de Nook Color naar Android OS 2.2/Froyo, bevat een betere webbrowser met Flash en ondersteuning voor een game-, weer- en informatie-apps op de Nook Color-marktplaats. Op dit moment is de Nook Color beperkt tot de Nook-marktplaats en heeft deze geen toegang tot de grotere Android Marketplace. Blijkbaar is het overdragen van apps vrij triviaal - ontwikkelaars hoeven alleen de functies die niet beschikbaar zijn op de Nook uit te schakelen en aan te passen voor de resolutie - maar het valt nog te bezien of ontwikkelaars daadwerkelijk geïnteresseerd zullen zijn in het investeren van energie-porting-apps naar een semi- nichemarkt zoals die van een e-boeklezer die zich voordoet als een tablet.Klik op de onderstaande link om de update voor uw Nook te pakken of voor een diepgaande blik op de beslissing om een ​​echte tablet-ervaring op de Nook uit te rollen, bekijk de via-link in Wired Magazine.

Nook 1.2.0-update [via bedraad]

Meer verhalen

Belangrijke waarschuwing: wees voorzichtig met het downloaden van open source-apps via zoeken

We zijn altijd grote voorstanders geweest van open source software, maar de laatste tijd hebben we een verontrustende trend opgemerkt: open source software wordt verpakt in met crapware geladen installatieprogramma's en Google / Bing / Yahoo-advertenties die zijn ontworpen om mensen te misleiden. Hier zijn de details.

Download de nieuwste Firefox Aurora en Nightly Builds, ontvang de Channels-nieuwsbrief

Deze week zijn de nieuwe browserkanalen van Mozilla live gegaan en we hebben de links om u te helpen de versie(s) te krijgen die u het meest wilt. We hebben ook de link voor de nieuwe officiële homepage waar u zich ook kunt aanmelden voor de nieuwsbrief...

Food Lab: de wetenschap van perfect gekookte eieren

Als je hardgekookte eieren altijd met doffe dooiers en schoenachtige blanken zijn geworden - laat je hoofd niet beschaamd hangen, de mijne vaak - deze op wetenschap gebaseerde verkenning van perfect gekookte eieren is voor jou.

Uit de doos met tips: eenvoudige IE-naar-Firefox-synchronisatie, eenvoudige Windows-werkbalken en USB-kabels identificeren

Elke week storten we in onze postzak en delen we leuke tips van je medelezers. Deze week kijken we naar een gemakkelijke manier om uw bladwijzers te synchroniseren tussen IE en Firefox, met behulp van eenvoudige Windows-werkbalken en een slimme manier om USB-kabels te identificeren.

Gmail rolt 'Don't Forget Bob' en 'Got the Wrong Bob?' uit Functies

Gisteren heeft Gmail twee functies van Gmail Labs geüpgraded naar de algemene reeks Gmail-functies - Vergeet Bob niet en heb je de verkeerde Bob? - die je helpen ervoor te zorgen dat je ooit e-mailt...

Hoe u uw cameralens op de juiste manier schoonmaakt [Video]

In de bovenstaande video laten de jongens van de Nikon Help Hotline zien hoe u uw cameralens grondig en grondig kunt reinigen op een manier die stof verwijdert, olie optilt en ervoor zorgt dat uw dure lens niet bekrast wordt in de pr ...

Een harde schijf of flashdrive converteren van FAT32 naar NTFS-indeling

Als je een harde schijf hebt die is geformatteerd met het FAT32-bestandssysteem, heb je misschien ontdekt dat je geen grote bestanden naar die schijf kunt kopiëren. Dus hoe los je dat op en converteer je het bestandssysteem naar NTFS? Hier is hoe.

Hoe u uw eigen Minecraft-server start voor multiplayer-gaming

Als je Minecraft hebt gespeeld, kun je gemakkelijk zien hoe leuk het kan zijn. Door je eigen server te runnen, kun je al je vrienden in hetzelfde spel brengen en kun je spelen met regels die je kunt maken of breken. Het is het ultieme in een al verslavend spel!

Gebruik het navigatiedeelvenster in Word om documenten gemakkelijk te reorganiseren

Microsoft Word heeft ontelbare functies en zelfs na een tijdje te hebben gebruikt, vind je altijd iets nieuws. Het navigatiedeelvenster is een geweldige functie waarmee u gemakkelijk tussen secties kunt overslaan, maar nog handiger is de mogelijkheid om het te gebruiken om uw documenten te reorganiseren.

Wat is Network Booting (PXE) en hoe kunt u het gebruiken?

Heeft u ooit een probleem met een computer moeten oplossen of een diagnose moeten stellen en bent u vergeten waar de hulpprogramma-cd is? We laten u zien hoe u Network Booting (PXE) met FOG kunt gebruiken om dat probleem tot het verleden te laten behoren.