Nog een goede herinnering aan waarom je voorzichtig moet zijn met Facebook-applicaties

nog een goede herinnering aan waarom je voorzichtig moet zijn met Facebook-applicaties foto 1

Oplichters blijven zoeken naar een manier om u te misleiden om malafide applicaties te installeren en u te gebruiken om deze naar andere mensen te verspreiden. De laatste die op Facebook is verschenen, plaagt mensen met de mogelijkheid om te zien wie hun profielen heeft bekeken.

Dit is het bericht dat mensen zien met betrekking tot de frauduleuze applicatie:OMG OMG OMG... Ik kan niet geloven dat dit echt werkt! Nu kun je echt zien wie je profiel heeft bekeken! op [Link]

Nu vraag je je misschien af ​​hoe succesvol deze frauduleuze applicatie is geweest. Stel je dit voor in gedachten...

Uit de blogpost: Heb je je ooit afgevraagd hoeveel mensen voor een oplichterij als deze vallen? Nou, de cijfers kunnen schokkend zijn. Deze huidige campagne maakt gebruik van een verscheidenheid aan verschillende links - maar via bit.ly kunnen we zien dat ten minste één ervan al bijna 60.000 mensen heeft laten klikken.

De kans om te weten wie je profiel heeft bekeken, kan erg verleidelijk zijn en dat is precies hoe de oplichters mensen bereiken. Wat is een betere methode om te gebruiken dan iets te beloven dat zoveel mensen willen? Als u besluit een toepassing te installeren, zorg er dan voor dat deze betrouwbaar is. Denk aan het oude gezegde over iets dat te mooi klinkt om waar te zijn...

Lees voor volledige details over deze nieuwste malafide applicatie de volledige blogpost die hieronder is gelinkt. En als je iemand kent die de neiging heeft om onvoorzichtig te zijn met Facebook-applicaties, stuur hem dan de link!

Foto door nakedsecurity (Sophos Blog).

Kun je echt zien wie je Facebook-profiel heeft bekeken? Rogue-applicatie verspreidt zich viraal [via Lifehacker]

Meer verhalen

Wat is de beste Office-app voor mijn iPhone of iPod Touch?

Wilt u zien wat alle belangrijke Office-apps voor iPhone en iPod Touch bieden zonder geld te verspillen door ze allemaal te kopen? Hier is onze definitieve gids voor de beste iOS Office-apps, zodat u ze kunt leren voordat u ze koopt.

Hoe je naar acteurs/films verwijst (of vals speelt bij het Kevin Bacon-spel)

Als je ooit twee acteurs of bemanningsleden hebt willen vergelijken om erachter te komen waar ze samen aan hebben gewerkt, heb je met de algemene zoekopdracht van IMDb een gemakkelijke manier gevonden om precies dat te doen.

Hoe u de beste functies van Nero krijgt met gratis alternatieven

Ben je het zat om te wachten tot je opgeblazen OEM-exemplaar van Nero wordt geopend en je wordt gevraagd om te upgraden naar de nieuwste versie om alleen maar een cd te branden? Je kunt bijna alle functies van Nero krijgen met gratis alternatieven, en hier is hoe.

Globale systeemomgevingsvariabelen gebruiken in Windows

Met een paar klikken kunt u uw eigen omgevingsvariabelen maken en onderhouden die zowel globaal op het systeem zijn als herstarten overleven.

Hoe gebruik je je Wii-afstandsbediening als een gyroscopische muis?

Als je een reserve Nintendo Wii-afstandsbediening met de Motion Plus-add-on hebt, kun je deze gebruiken om je Windows-pc vanaf de andere kant van de kamer te bedienen. Hier leest u hoe u het in een paar eenvoudige stappen kunt laten werken.

Wat is het verschil tussen desktop- en professionele printers?

Het apparaat dat u gebruikt om uw mapquest-aanwijzingen af ​​te drukken, heeft meer aan de hand dan u het zou waarderen - in feite is het praktisch een wonder. Wat gebeurt er in een printer en wat is er anders aan professionele printers?

Bureaubladplezier: Icon Packs met Thanksgiving-dag en herfstthema

Het geweldige eetfestijn dat bekend staat als Thanksgiving Day komt eraan, dus het is tijd om uw bureaublad klaar te maken voor de feestdagen. Vandaag hebben we een mooie verzameling pictogrampakketten met Thanksgiving-dag en herfstthema om u en uw gezin in de stemming te brengen voor het komende feest.

Hoe u het wachtwoord voor uw Verizon FIOS-router kunt resetten of wijzigen

Heb je ooit geprobeerd in te loggen op je Verizon FIOS-router, om erachter te komen dat je geen idee hebt wat het wachtwoord is? Hier leest u hoe u het wachtwoord terugzet naar de fabrieksinstellingen en weer toegang krijgt tot uw router.

Bekijk grote versies van Twitter Avatar Pics in Chrome

Moet je je ogen dichtknijpen om de details in sommige Twitter-avatarfoto's te onderscheiden? Zie hoe gemakkelijk het is om een ​​avatarfoto in te zoomen/vergroten met de Twitter Photo Zoom-extensie voor Google Chrome.

Deel webpagina's eenvoudig in Firefox met Mozilla F1

Wilt u een snelle en gemakkelijke manier om webpagina's in Firefox te delen? Mozilla F1 maakt het delen van webpagina's zo eenvoudig mogelijk via Twitter, Facebook en Gmail.