Een andere Desktop Cube voor Windows XP/Vista

Het Desktop Cube-effect voor Linux is enorm populair omdat mensen dol zijn op eye candy, maar de keuzes voor Windows zijn veel minder interessant. Het nieuwste hulpprogramma om dit effect voor Windows te geven, is verrassend snel en werkt op zowel XP als Vista.

Natuurlijk geven Keyboard Ninjas de voorkeur aan sneltoetsen boven hippe desktops, maar daar gaat het toch niet om?

Hier is het scherm in actie, dat verrassend snel is op mijn Vista-laptop.een andere-desktop-kubus-voor-windows-xpvista foto 1

Het systeempictogram in de lade geeft je gemakkelijk toegang tot alles en vertelt je zelfs wat de sneltoetsen zijn.

een andere-desktop-kubus-voor-windows-xpvista foto 2

De optiepagina geeft je veel opties, en ik raad aan om de verkeerd gespelde Blendding-optie in te schakelen, omdat het effect er op een snellere machine een stuk mooier uitziet.

een andere-desktop-kubus-voor-windows-xpvista foto 3

Dit is het coolste deel, de Screen Manager, waar je vensters tussen schermen kunt verplaatsen door gewoon te slepen en neer te zetten.

een andere-desktop-kubus-voor-windows-xpvista foto 4

Ik weet zeker dat dit niet de laatste van deze hulpprogramma's zal zijn, maar deze is tenminste nog steeds gratis, in tegenstelling tot de Yod'm 3D-versie waar we eerder over schreven.

U moet ervoor zorgen dat uw systeem stuurprogramma's heeft die OpenGL ondersteunen.

Shock 4Way 3D Desktop-hulpprogramma downloaden

Meer verhalen

Pas de OS X-menubalk aan met Butler

Een van mijn directe gedachten toen ik voor het eerst een Mac gebruikte, was: Hoe voeg ik pictogrammen toe aan het hoofdmenu? Na wat speurwerk vond ik een geweldige applicatie waarmee je niet alleen pictogrammen aan de menubalk kunt toevoegen, maar ook sneltoetsen kunt toewijzen en zelfs scripts kunt uitvoeren.

Vergeet Office 2007 niet bij te werken

De meesten van ons weten al dat ze Windows-besturingssystemen regelmatig moeten bijwerken, handmatig of door Automatische updates in te schakelen. Een van de meer over het hoofd geziene Microsoft-updates is echter Office. Een manier om dit eenvoudig vanuit een Office 2007 Word-document te doen, is door op de Office-knop Word-opties te klikken.

Plezier op het werk: Microsoft Word 'Easter Egg'

Dit is niet echt een paasei, omdat het feitelijk is gedocumenteerd in de kennisbank van Microsoft, maar het is een van die functies die je gewoon niet had verwacht, dus het komt nog steeds in aanmerking.

Tabbed Explorer Add-on voor Windows Vista (en ook een Up-knop!)

Ik hoopte op een invoegtoepassing voor verkenner met tabbladen voor Windows Vista sinds ik de overstap maakte, maar waar de meesten van jullie het over hebben gehad, is het ontbreken van een omhoog-knop zoals XP die vroeger had. Lezer Shawn schreef een oplossing voor onze beide problemen: QTTabBar, een add-on voor Explorer waarmee u

Oplossen van 'Setup heeft geen harde schijven gevonden' tijdens de installatie van Windows XP

Een van de meest populaire onderwerpen onder onze lezers is het installeren van Windows XP op uw nieuwe Windows Vista-computer - soms om compatibiliteitsredenen, maar ook omdat veel mensen Vista gewoon niet zo leuk vinden.

Zoekformulieren toevoegen aan de Firefox-zoekbalk

Zou het niet cool zijn als u zoekplug-ins voor elk zoekformulier aan de Firefox-zoekbalk zou kunnen toevoegen, in plaats van de plug-in zelf te moeten maken of te wachten tot de site-eigenaar niet meer lui is en er een maakt?

Herstel eenvoudig uw computer met File and Settings Transfer Wizard XP (deel 2)

In deel één van deze tutorial hebben we onze bestanden en instellingen op een netwerkschijf opgeslagen. Laat me u nu laten zien hoe u ze naar uw nieuwe computer kunt overbrengen.

Schakel Windows Agenda uit in Windows Vista

Als u de ingebouwde Windows-agenda niet gebruikt of deze gebruikt om uw Google-agenda weer te geven, is het wellicht interessant om de toepassing uit Windows Vista te verwijderen.

Scan bestanden op virussen voordat u downloadt met Dr.Web

Als u regelmatig bestanden van verdachte sites downloadt, is het waarschijnlijk de moeite waard om te controleren op virussen voordat u downloadt, in plaats van te wachten om te zien of uw reguliere antivirussoftware deze na het downloaden zal opvangen.

Waarom verloopt mijn wachtwoord in Windows?

Een lezer op het forum vroeg gisteren waarom zijn wachtwoord steeds verliep tijdens zijn Windows Vista-installatie, dus hier is het antwoord voor iedereen: Windows XP Professional, Windows Vista Business en Windows Vista Ultimate hebben allemaal een ingebouwde functie waarmee gebruikersaccounts een wachtwoord verlopen.