Nodig een andere gebruiker uit om problemen met uw Windows 7-machine op te lossen met hulp op afstand

Tijdens uw opwinding om Windows 7 uit te proberen, kunt u vastlopen en de hulp van een vriend of collega nodig hebben. Hier zullen we kijken naar het gebruik van Windows Hulp op afstand om iemand die u vertrouwt verbinding te laten maken met uw computer en te helpen bij het oplossen van het probleem.

Windows Hulp op afstand bestaat eigenlijk al sinds Windows XP en was opgenomen in het gedeelte Help en ondersteuning, maar vanaf Vista werd het een zelfstandige app. Hier laten we u zien hoe u het kunt gebruiken met de nieuwe Easy Connect-functie in Windows 7.

Hulp vragenOm ondersteuning te vragen voor uw Windows 7-machinetype probleemoplossing (geen aanhalingstekens) in het zoekvak en druk op Enter om de weergave Configuratiescherm te openen en klik op Hulp van een vriend.

nodig-een-andere-gebruiker-uit-om-uw-windows-7-machine-met-hulp op afstand op te lossen foto 1

Klik dan op Iemand uitnodigen om je te helpen.

nodig-een-andere-gebruiker-uit-om-uw-windows-7-machine-met-hulp op afstand op te lossen foto 2

Nu kunt u een uitnodigingsbestand als bijlage opslaan of automatisch verzenden met uw standaard e-mailprogramma. Als de andere computer een Windows 7-machine is, is de eenvoudigste methode om Easy Connect te gebruiken, dan heeft de andere gebruiker alleen het gegenereerde wachtwoord nodig.

nodig-een-andere-gebruiker-uit-om-uw-windows-7-machine-met-hulp op afstand op te lossen foto 3

Hulp op afstand wordt geopend met het wachtwoord dat u moet geven aan de persoon van wie u om hulp vraagt, zodat deze verbinding kan maken met uw pc.

nodig-een-andere-gebruiker-uit-om-uw-windows-7-machine-met-hulp op afstand op te lossen foto 4

Uitnodiging voor hulp accepteren

De helpercomputer hoeft alleen toegang te krijgen tot Hulp op afstand en op de link te klikken om hulp te bieden. download de uitnodigingsbijlage en dubbelklik om Hulp op afstand te starten.

nodig-een-andere-gebruiker-uit-om-uw-windows-7-machine-met-hulp op afstand op te lossen foto 5

Als een uitnodiging is verzonden, dubbelklikt u erop om Hulp op afstand te starten.

nodigen-een-andere-gebruiker-uit-om-uw-windows-7-machine-met-hulp op afstand op te lossen foto 6

Hulp op afstand wordt geopend en u wordt gevraagd het wachtwoord in te voeren dat wordt gegeven door de machine die hulp nodig heeft.

nodig-een-andere-gebruiker-uit-om-uw-windows-7-machine-met-hulp op afstand op te lossen foto 7

Nu heb je een extern zicht op hun machine en kun je beginnen met het diagnosticeren van het probleem. Met de bedieningselementen bovenaan kunt u de weergave-instellingen wijzigen, controle over de computer krijgen en met de gebruiker chatten.

Je hebt nog steeds toegang tot XP-machines voor ondersteuning, maar ze moeten een uitnodiging naar de Windows 7-machine sturen.

Andere informatie

Een andere manier om naar Hulp op afstand te gaan is Start Alle programma's Onderhoud Windows Hulp op afstand, dat ook op Vista werkt.

nodig-een-andere-gebruiker-uit-om-uw-windows-7-machine-met-hulp op afstand op te lossen foto 10

Om te beginnen met het opzetten van een sessie, moet je de verbinding van de helper goedkeuren.

nodig-een-andere-gebruiker-uit-om-uw-windows-7-machine-met-hulp op afstand op te lossen foto 11

Wanneer de persoon die u helpt, vraagt ​​om de controle over uw machine over te nemen, krijgt u een bevestiging om de controle goed te keuren. U zult ook merken dat de grafische instellingen overschakelen naar een lagere kwaliteit, wat het systeem en netwerkbronnen gemakkelijker maakt.

nodigen-een-andere-gebruiker-uit-om-uw-windows-7-machine-met-hulp op afstand op te lossen foto 12

nodigen-een-andere-gebruiker-uit-om-uw-windows-7-machine-met-hulp op afstand op te lossen foto 13

Tijdens de Remote Assistance sessie kun je met elkaar chatten wat zeker van pas komt als telefoneren niet mogelijk is.

nodig-een-andere-gebruiker-uit-om-uw-windows-7-machine-met-hulp op afstand op te lossen foto 14

Als persoon die hulp krijgt, kunt u verschillende instellingen voor delen wijzigen.

nodigen-een-andere-gebruiker-uit-om-uw-windows-7-machine-met-hulp op afstand op te lossen foto 16

Er wordt een lijst opgeslagen met computers waarmee u een sessie op afstand hebt gedaan, zodat u deze in de toekomst gemakkelijker kunt openen.

nodig-een-andere-gebruiker-uit-om-uw-windows-7-machine-met-hulp op afstand op te lossen foto 17

Dit zou u op weg moeten helpen om sessies voor Hulp op afstand te doen om uw vrienden en familie te helpen. Hoewel dit gericht is op de thuisgebruiker, kan het zeker worden gebruikt in een kleine zakelijke omgeving.

Meer verhalen

Synchroniseer uw Outlook en Google Agenda met Google Agenda Sync

Als u voor sommige taken afhankelijk bent van uw Outlook-agenda en voor andere van Google Agenda, kan het vervelend zijn om tussen beide te moeten schakelen. Vandaag kijken we naar de bètaversie van Google Agenda Sync waarmee we evenementen tussen de twee kunnen delen voor een eenvoudigere organisatie.

De laatste ripper

Luister je graag naar je favoriete nummers op Last.FM, maar zou je willen dat er een manier was om de nummers op je lokale harde schijf op te slaan? Vandaag bekijken we The Last Ripper, een platformonafhankelijk hulpprogramma waarmee je Last.FM-nummers en albumhoezen op je computer kunt opnemen.

Defraggler is een gratis hulpprogramma om uw harde schijf te defragmenteren

Het defragmenteren van uw harde schijf wordt doorgaans beschouwd als een goede huishouding om uw computer soepel te laten werken. Vandaag bekijken we Defraggler, een gratis hulpprogramma waarmee u een hele schijf of alleen afzonderlijke bestanden kunt defragmenteren.

EditPad Lite - Teksteditor met tabbladen voor alle doeleinden

Heeft u een teksteditor voor alle doeleinden nodig met een interface met tabbladen en die eenvoudig kan worden aangepast aan uw behoeften? Geniet van wat een teksteditor zou moeten zijn met EditPad Lite.

Maak eenvoudig een back-up van verschillende browsers met FavBackup

Liever één enkel programma dat een back-up kan maken van uw profiel en instellingen voor meerdere soorten browsers in plaats van veel verschillende programma's te gebruiken? Nu kunt u het back-up- en herstelproces vereenvoudigen met FavBackup.

Vind snel films om te bekijken bij Hello Movies

Je weet dat je in de stemming bent voor een film, maar niet zeker wat je wilt kijken of waar je het wilt bekijken. Vandaag nemen we Hello Movies waarmee je gemakkelijk naar verschillende films kunt zoeken en je kunt zien waar je ze kunt bekijken.

Vrijdagpret: Thing Thing Arena 3

Voor Friday Fun van deze week kijken we naar een schietspel boordevol actie genaamd Thing Thing Arena 3. Als de puntharige baas je woedend ziet typen en klikken, zullen ze trots zijn dat je zo hard aan het werk bent voor het weekend.

Start Windows Apps sneller met Executor

Als je een drukke Windows-gebruiker bent, kan het vervelend zijn om door menu's en eindeloze mappen te navigeren om bij de apps en gegevens te komen die je nodig hebt. Executor is een gratis applicatie-opstartprogramma waarmee u snel programma's kunt uitvoeren en naar alles kunt zoeken vanaf één centrale locatie.

Herstel per ongeluk verwijderde bestanden met Recuva

Het kan het ergste gevoel ter wereld zijn als je per ongeluk een heel belangrijk bestand verwijdert waar je al dagen aan hebt gewerkt. Vandaag kijken we naar Recuva, een gratis tool waarmee je per ongeluk verwijderde bestanden kunt herstellen.

Download het klassieke startmenu in Windows 7

Vind je het nieuwe startmenu in Windows 7 leuk, maar zou je ook willen dat je het klassieke menu zou hebben? Nu kunt u beide hebben met CSMenu.