Nintendo Mini Switch verwacht in 2019

Met de lancering van de Switch dekte Nintendo zijn weddenschappen af ​​en probeerde met één hybride apparaat meerdere gamingmarkten te bedienen. De Switch is een thuisconsole, maar hij is ook draagbaar. Om tussen de twee te schakelen, hoeft u alleen maar de rekenmachine uit een dock te plaatsen of te verwijderen. Het is echter blijkbaar niet voor iedereen geschikt.

Analisten van Citigroup Inc. zijn van mening dat de bestaande Switch-hardware simpelweg te groot is om een ​​comfortabel draagbaar spelplatform te zijn voor alle mensen. Ze zien het vooral als een slechte pasvorm voor kinderen vanwege zowel de grootte als het gewicht. Met dat in gedachten gelooft Citigroup dat Nintendo een kleinere versie van de Switch 'in het fiscale jaar tot maart 2019' zal uitbrengen.In plaats van een kleinere versie van de Switch, suggereert Citigroup dat deze Mini Switch een speciaal draagbaar apparaat zou zijn. Dus compatibel, maar niet de hybride zoals de Switch. Kleiner zijn betekent lichter en gemakkelijker voor kleinere handen om comfortabel vast te houden, net zoals de 3DS. In feite zou het over een paar jaar een echte vervanging voor de 3DS kunnen zijn.

Verwant

  • Nintendo Switch-productie zal naar verwachting verdubbelenNintendo Switch-productie zal naar verwachting verdubbelen

Wat Citigroup suggereert, zou het equivalent zijn van Sony's PS Vita, zo niet een beetje kleiner. Dat is zeker haalbaar in termen van het aanbieden van een kleiner scherm met behoud van een resolutie van 720p. De moeilijkheid zou zijn om de batterijduur van drie tot zes uur te behouden. Als we het echter over 2019 hebben, heeft Nintendo ruimschoots de tijd om over te stappen op een efficiëntere Tegra X1 SoC en andere delen van het systeem te optimaliseren.

Wat zou jouw voorspelling zijn voor een Mini Switch? Een 5-inch display, geen afneembare Joy-Con-controllers en een intern geheugen van 32 GB zou mijn gok zijn. Ik wed dat Nintendo zo'n systeem kan leveren voor $ 199.

Aanbevolen verhalen

Nintendo verkocht meer exemplaren van Zelda dan switchconsoles

Zelda behaalde in maart een hechtingspercentage van 102% voor de Switch, wat aantoont hoe belangrijk het IP-adres is voor Nintendo.

Dit zijn de Nintendo Switch-games voor 2017

'ARMS' en 'Splatoon 2' zijn slechts het topje van de ijsberg.

Hands-on met ZTE's Blade V8 Mini en V8 Lite

De ZTE Blade V8 Mini en Lite zijn niet zo krachtig als hun duurdere broer, maar ze bieden solide specificaties verpakt in een slanke metalen behuizing.

Windows 10 Cloud zal naar verwachting concurreren met Chrome OS

Is het antwoord van Microsoft op Chromebooks goedkope laptops met Windows Cloud?