Nintendo brengt Big Switch-systeemupdate uit

Het is moeilijk te geloven dat we nog maar drie maanden verwijderd zijn van de lancering van de Switch, die goed op weg is om drie miljoen eenheden te verkopen. De vraag is zo hoog dat Nintendo de hybride console niet snel genoeg kan produceren. Tegelijkertijd moet het doorgaan met het oplossen van bugs en het verbeteren van de gebruikerservaring, dus gisteren Switch System Update v3.0.0. is uitgebracht en zit boordevol verbeteringen.

Allereerst zijn er op het gebied van stabiliteit twee welkome oplossingen. De eerste lost een probleem op waarbij software-updates eenvoudigweg niet zouden plaatsvinden en vervolgens de software niet zou starten. Dat mag niet meer gebeuren. Het andere probleem dat is opgelost, is de onbedoelde wijziging van de HDMI-ingang wanneer de switch in de slaapstand is geplaatst. Bij bepaalde tv-modellen zou de invoer willekeurig veranderen. Dat is nu opgelost.Wat betreft de verbeteringen, er zijn er in totaal 12 en een aantal daarvan zijn het vermelden waard.

Zodra v3.0.0 is geïnstalleerd, kun je vrienden toevoegen uit je 3DS- en Wii U-vriendenlijsten. Nintendo heeft ook een nieuwe melding toegevoegd voor wanneer vrienden online komen.

Er zijn een aantal leuke updates van de controllerfuncties. Het is nu mogelijk om een ​​gekoppelde controller te lokaliseren als deze binnen bereik is door hem te laten trillen. Gezien hoe klein de Joy-Con-controllers zijn, zal dit erg handig zijn wanneer iemand onvermijdelijk van de bank valt of onder een tafel wordt geschopt. En als je het nog niet wist, het is niet alleen de Switch die firmware heeft om te updaten, maar ook de controllers. Updates kunnen nu worden toegepast door naar Systeeminstellingen > Controllers en sensoren > Update Controllers te gaan.

Een andere welkome controller-update heeft betrekking op de Pro Controller. Tot nu toe, al dan niet aangesloten, communiceerde de Pro Controller alleen draadloos met de Switch. Deze systeemupdate verandert dat echter om bekabelde communicatie mogelijk te maken wanneer aangesloten via de USB-oplaadkabel. Dit kan worden ingeschakeld door te navigeren naar Systeeminstellingen > Controllers en sensoren > Pro Controller Wired Communication.

Verwant

  • Nintendo Switch Online-service kost $ 20 per jaarNintendo Switch Online-service kost $ 20 per jaar

De Switch wordt ook intelligenter met betrekking tot opslagruimte. Als je software downloadt en de Switch detecteert dat er niet genoeg ruimte over is, zal hij voorstellen om gegevens te verwijderen om ruimte te maken. Ten slotte zijn er enkele aanpassingen aan de volumeregeling. U kunt nu het systeemvolume wijzigen via Snelle instellingen en het maximale volume verlagen voor hoofdtelefoons of luidsprekers die zijn aangesloten op de audio-aansluiting.

Over het algemeen is het een zeer welkome update voor de Switch die een aantal nieuwe en handige functies introduceert en tegelijkertijd een aantal vervelende problemen oplost. Uw Switch moet de update automatisch downloaden en vragen om deze toe te passen. Ondertussen kun je een gedetailleerd overzicht lezen van wat de v3.0.0-update precies bevat op de ondersteuningswebsite van Nintendo.

Aanbevolen verhalen

Line's tweede golf van slimme luidsprekers gaat groots in schattigheid

Wie wil er geen luidspreker in Alexa-stijl die eruitziet als een ontevreden beer?

Facebook publiceert zijn eerste transparantierapport over terrorisme

Facebook publiceert zijn eerste transparantierapport over terrorisme

'Super Mario Odyssey' komt op 27 oktober naar de Switch

Toen Nintendo Super Mario Odyssey aankondigde naast de Nintendo Switch-onthulling, voelde het als een verademing. Natuurlijk, de Wii U had New Super Mario Bros U...

Eero upgradet zijn mesh wifi-systeem met meer vermogen

De Beacon heeft zelfs een LED-nachtlampje.

'Arms' is de opvolger van 'Punch Out' die de Nintendo Switch nodig heeft

Nintendo's nieuwe boksspel is geen nieuwe 'Punch Out', maar het heeft wel geweldige basisprincipes.