Nieuwste Chrome Canary Channel Build voegt automatische 'malware download' blokkeerfunctie toe

nieuwste-chrome-canary-channel-build-adds-automatic--en-8216;malware-download-en-8217;-blocking-feature foto 1

Naarmate de populariteit van Chrome blijft groeien, zoeken malware-auteurs naar nieuwe manieren om gebruikers van de browser van Google aan te vallen en te misleiden om schadelijke software naar hun computers te downloaden. Met dit probleem in het achterhoofd heeft Google een nieuwe functie in het Canarische kanaal geïntroduceerd om malwaredownloads waar mogelijk automatisch te detecteren en te blokkeren om uw systeem intact en veilig te houden.

Screenshot met dank aan The Google Chrome Blog.Naast de recente Reset-functie die afgelopen augustus is toegevoegd aan de stabiele versie van Chrome, werkt de nieuwe functie in de Canary Channel-build om u als volgt te beschermen:

Uit de Google Chrome-blogpost: in de huidige Canary-versie van Chrome blokkeren we automatisch downloads van malware die we detecteren. Als u dit bericht in de downloadlade onder aan uw scherm ziet, kunt u op Negeren klikken, wetende dat Chrome eraan werkt om u veilig te houden. (Zie screenshot hierboven.)

Je kunt meer te weten komen over de nieuwe functie en de nieuwste versie van Canary Channel downloaden via de onderstaande links.

Knoei niet met mijn browser! [Google Chrome-blog]

Download de nieuwste Chrome Canary Build [Google]

[via het volgende web]

Meer verhalen

10 belangrijke computerbeveiligingspraktijken die u moet volgen

Antivirusprogramma's zijn niet perfect, vooral Microsoft Security Essentials. Als u alleen op uw antivirusprogramma vertrouwt om u te beschermen, brengt u uzelf in gevaar. U moet nog steeds de basisprincipes van gezond verstand voor computerbeveiliging volgen.

Geek Trivia: Welk insect leeft het langst?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een duidelijkere scheiding maken tussen elke e-mail in uw berichtenlijst in Outlook 2013

Als je een lange lijst met e-mails hebt en je moeite hebt om onderscheid te maken tussen de afzonderlijke e-mails in je lijst, kun je een rasterlijnstijl selecteren om tussen elk van de e-mails weer te geven. Dit kan de zichtbaarheid van elke e-mail in uw lijst verbeteren.

Is het mogelijk om mijn computermonitoren uit te schakelen vanaf mijn pc?

Het uitschakelen van uw monitoren vanaf uw pc zou uw workflow aan het einde van de dag zeker versnellen. Is dit mogelijk?

Geek Trivia: welke Star Trek-continuïteitsfout bleef 26 jaar onverklaard?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u de huidige RSS-feeds alleen in Outlook 2013 kunt bekijken

Als je veel RSS-feeds in Outlook hebt, kan het erg chaotisch worden in je RSS-feeds-map. Er is een manier waarop u uw RSS-feeds kunt instellen met behulp van zoekmappen, zodat u alleen de ongelezen feeds van vandaag kunt bekijken.

Geek Trivia: welk dier draagt ​​zijn favoriete gereedschap bij zich?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe installeer ik Microsoft Office op Linux

Linux-gebruikers kunnen LibreOffice, Google Docs en zelfs Microsoft's Office Web Apps gebruiken, maar sommige mensen hebben nog steeds de desktopversie van Microsoft Office nodig of willen ze gewoon. Gelukkig zijn er manieren om Microsoft Office op Linux uit te voeren.

Ontsnap aan de klauwen van de boze wetenschapper in Humanoid 47

Je hebt het ongelukkige geluk gehad om een ​​kwaadaardige wetenschapper tegen te komen die denkt dat jij de perfecte kandidaat bent voor zijn laatste ronde van experimenten! Maar net als hij zijn duivelse werk op je begint uit te voeren, krijg je een onverwachte kans om te ontsnappen. Kun jij deze ene kans op vrijheid optimaal benutten?

Hoe het volledige venster voor het bewerken van contacten in Outlook 2013 te openen

Wanneer u in Outlook 2013 dubbelklikt op een contactpersoon, wordt standaard de nieuwe contactpersoonkaart voor die contactpersoon weergegeven. De contactkaart bevat niet alle velden van het volledige contactbewerkingsvenster dat wordt geopend wanneer u een nieuwe contactpersoon aanmaakt.