Nieuwe malware detecteert uw browser, vervalt waarschuwingen om u te misleiden

nieuwe-malware-detecteert-je-browser-spoofs-waarschuwingen-om-je te misleiden foto 1De nieuwste vervelende malware wordt nog slimmer: het detecteert nu welke browser je gebruikt en geeft een valse waarschuwingspagina weer die overeenkomt met wat je normaal zou zien.

Als je eenmaal de valse waarschuwingspagina op een website hebt gezien en je ergens anders klikt, zal het je proberen om de malware op je pc te installeren, met een valse aanbeveling van Google, Firefox of IE die je vertelt om te upgraden uw malwarebescherming. Het is kwaad van de ergste soort.

Maar voor alle drie de browsers is een veelvoorkomende indicatie dat u niet naar de daadwerkelijke browserwaarschuwing kijkt, het aanbod van een soort update of oplossing. Alle updates verwijzen naar een kopie van MSIL/Zeven die belooft een nieuwe benadering van Windows-detectie te bieden. Internet Explorer, Firefox en Chrome bieden een dergelijke oplossing niet wanneer een website wordt geblokkeerd.Na installatie ziet het product er heel echt uit: het stelt u in staat bestanden te scannen, vertelt u wanneer u achterloopt met het uitvoeren van uw updates en stelt u in staat om uw beveiligings- en privacy-instellingen aan te passen. Deze functies zijn meestal beschikbaar in verschillende legitieme antivirusoplossingen. De functies werken echter niet; alles is er gewoon om er leuk uit te zien, niet om enige vorm van bescherming te bieden (net als in alle andere frauduleuze antivirusprogramma's).

nieuwe-malware-detecteert-je-browser-spoofs-waarschuwingen-om-je te misleiden foto 2

Rogue:MSIL/Zeven wil een stukje van de Microsoft Security Essentials-taart [Microsoft]

Meer verhalen

Sneltoetsen aanpassen voor elke Linux-toepassing

Een van de vervelendere problemen met Linux is altijd het ontbreken van AutoHotkey-ondersteuning geweest, dus je kon je sneltoetsen niet aanpassen, maar nu met de open source-applicatie AutoKey kun je dat en meer doen.

Opmerkingen toevoegen aan documenten in Word 2010

Als u een Word-document deelt of eraan samenwerkt, wilt u misschien een gemakkelijke manier om opmerkingen aan delen van tekst toe te voegen. Hier bekijken we hoe u opmerkingen aan documenten in Word 2010 kunt toevoegen.

Bekijk eenvoudig het schijfruimtegebruik van afzonderlijke SQL-tabellen in een database

Met elke actieve database zullen de vereisten voor schijfopslag in de loop van de tijd toenemen. Hoewel u eenvoudig de schijfruimte kunt bekijken die door een hele database wordt gebruikt door ofwel op de pagina Bestanden van de database-eigenschappen in SQL Management Studio te kijken of door simpelweg de onderliggende bestanden in Windows Verkenner te bekijken, wat

Drie potentieel riskante manieren om veel te besparen op studieboeken

Foto door Zwoel

Andere manieren om uw pc te gebruiken wanneer uw internet uitvalt

Niets is vervelender dan het afsluiten van je internetverbinding door weersomstandigheden of het vergeten van je rekening. Laten we eens kijken naar enkele manieren waarop u productief en vermaakt kunt zijn zonder internet.

Wijzig de acties voor bestandstypen in Opera

Opera is een solide, goed gebouwde browser die gemakkelijk aan te passen is als je er eenmaal bekend mee bent. Als u wilt aanpassen hoe Opera omgaat met acties zoals het bekijken van afbeeldingen of pdf-bestanden zonder ze op uw computer op te slaan, dan kunt u dit als volgt doen.

Zoeken in contextmenu inschakelen voor elke zoekmachine in Google Chrome

Nadat u de extensie Context Menu Search hebt geïnstalleerd, kunt u beginnen met het selecteren van tekst op de pagina en zoeken met behulp van de ingebouwde zoekmachines, waaronder Bing, Bing Images, IMDB, Wikipedia en Yahoo, als u '...

Vraag de lezers: welke desktopmuziekspeler gebruikt u?

We luisteren allemaal graag naar muziek op onze computers, zowel op het werk als thuis. Deze week willen we weten welke desktop muziekspeler jij gebruikt om naar muziek te luisteren.

Animatie voor openen en sluiten toevoegen aan Firefox-tabbladen

Wilt u tijdens het browsen een beetje eye candy toevoegen aan Firefox? Nu kunt u genieten van animatie en vervagingseffecten terwijl u tabbladen opent en sluit met de Liquid Tabs-extensie.

Simuleer middenklik op een laptop door beide knoppen tegelijk in te drukken

De meeste mensen weten dat je de middelste muisknop kunt gebruiken om op links in elke browser te klikken om de pagina in een nieuw tabblad te openen, maar helaas hebben niet alle laptops een middelste muisknop, maar je kunt het op de meeste laptops simuleren door beide te gebruiken knoppen tegelijk.