Nieuwe Android-telefoon gebruikt een hardware-rootkit om aanpassing te voorkomen

nieuwe-android-telefoon-gebruikt-een-hardware-rootkit-om-aanpassingsfoto te voorkomen

Het lijkt erop dat de nieuwste Android-telefoon van T-Mobile een behoorlijk vreselijke technologie bevat - hij is bedraad om te voorkomen dat je echte aanpassingen met je telefoon doet, en zal het vergrendelde besturingssysteem opnieuw installeren als je besluit het te jailbreaken.

Helaas wordt de G2 ook geleverd met ingebouwde hardware die beperkt welke software een apparaateigenaar zou willen installeren. Een van de microchips die in de G2 zijn ingebed, voorkomt met name dat eigenaren van apparaten permanente wijzigingen aanbrengen die aangepaste aanpassingen aan het Android-besturingssysteem mogelijk maken.Dit is een heel trieste trend in de Android-wereld, waarbij alle grote providers proberen uit te zoeken hoe ze snel geld kunnen verdienen door te beperken wat je kunt doen met die telefoon waarvoor je elke maand veel geld betaalt om te gebruiken.

T-Mobile sluipt rootkit in G2-telefoons - installeert vergrendeld besturingssysteem opnieuw na jailbreak [Boing Boing]

Meer verhalen

Een van de Killer-functies van Windows Phone 7 is ... Visual Basic?

Op het Windows Phone-blog hebben ze zojuist aangekondigd dat een van de belangrijkste verzoeken van ontwikkelaars het gebruik van Visual Basic was om apps voor de telefoon te schrijven. Visueel Basis? Ernstig?

Deze ananas kan draadloze netwerken hacken

Dit is geen gewone ananas. Het kan de draadloze verbindingen van mensen kapen en hen ertoe brengen de ananas te gebruiken om verbinding te maken met internet in plaats van de router waarmee ze verbinding wilden maken - en vervolgens controleren wat ze doen.

Desktop Fun: Iron Man Wallpaper Collection

Iron Man is een van de bekendste superheldenpersonages van Marvel Comics. Met twee films van de trilogie die nu zijn uitgebracht, hebben we een hele mooie behangcollectie om je te helpen de tijd door te komen totdat de definitieve film beschikbaar is.

Hier zijn vijf alternatieven voor iTunes 10 om uw iPod gemakkelijk te beheren

Als je aan iTunes denkt, denk je misschien aan onhandige, trage en opgeblazen software die niet altijd de gemakkelijkste te gebruiken is. Als u op zoek bent naar iets waarmee u iPod-inhoud gemakkelijker kunt beheren, bekijken we vandaag enkele gratis en commerciële alternatieven.

Vrijdagpret: All Ball

Als je op zoek bent naar een leuke manier om een ​​deel van je vrijdagmiddag door te brengen, bereid je dan voor op wat sportplezier. Wees echter snel met je muis terwijl je je team van twee personen helpt te winnen bij All Ball.

Hoe maak je een back-up van je Linux-pc met Simple Backup?

Het maakt niet uit of u Windows, OS X of Linux gebruikt, iedereen zou regelmatig een back-up van zijn informatie moeten maken. In Linux is een van de gemakkelijkste manieren om automatische back-ups te maken met Simple Backup (SBackup). Hier leest u hoe u SBackup kunt instellen om ervoor te zorgen dat u een back-up hebt van al uw belangrijke

Altijd de menubalk en andere werkbalken weergeven in Internet Explorer 9 Beta

Sinds de bètaversie van IE 9 voor het publiek werd vrijgegeven, is er veel discussie geweest over het vreemd aanvoelen zonder het menu en andere werkbalken. Je kunt ze gemakkelijk genoeg terugbrengen, en hier zullen we een paar manieren bekijken om dit te doen.

De aanmeldingsachtergrond wijzigen in Mac OS X

Verveeld van de bezadigde, oude inlogachtergrond die je begroet elke keer dat je inlogt op je Mac? Hier leest u hoe u de achtergrondafbeelding in slechts een paar snelle stappen kunt aanpassen aan alles wat u maar wilt.

Gebruik uw iPhone of iPod Touch om uw pc op afstand te bedienen

Heb je ooit een gemakkelijke manier gewild om je pc op afstand te bedienen? Hier bekijken we het gebruik van Touch Mouse van Logitech, die werkt via Wi-Fi, zodat u uw pc overal in huis kunt bedienen.

Intel brengt upgradebare processors uit die standaard verlamd zijn

Intel heeft een nieuw proefprogramma dat misschien niet goed overkomt bij de consument. Stel je voor dat je naar een winkel gaat om een ​​nieuwe computer te kopen en te horen krijgt dat je extra moet betalen om toegang te krijgen tot alle functies van de processor.