Niet slapen houdt uw Windows-machine wakker

don-and-039;t-sleep-keeps-your-windows-machine-wakker foto 1Don't Sleep is een ultralichtgewicht en draagbare applicatie die perfect in een nichebehoefte voorziet: soms moet je tijdelijk voorkomen dat je Windows-machine afsluit of energie bespaart zonder permanente wijzigingen aan te brengen in je energieprofiel.

Start draagbare Don't Sleep en vertel het hoe lang je wilt dat je computer stopt met afsluiten, in slaapstand gaan (stand-by/sluimerstand) en/of het aanhouden van de monitor. Aan het einde van de bewakingsperiode kunt u het zichzelf laten uitschakelen, aan laten staan ​​maar stoppen met blokkeren, of uw computer afsluiten. Het is een geweldige applicatie voor die keren dat u de manier waarop uw computer omgaat met de slaapstand, het activeren van de screensaver of andere geautomatiseerde taken moet wijzigen zonder permanente wijzigingen aan te brengen in uw energieprofiel of andere instellingen.

Klik op de onderstaande link om meer te lezen en een exemplaar te pakken. Don't Sleep is freeware, alleen voor Windows.Slaap niet [via The Portable Freeware Collection]

Meer verhalen

Desktop Fun: Gevederde Vrienden Wallpaper Collection Series 1

Vogels kunnen dienen als prachtige inspiratiebronnen met hun gevarieerde kleuren, zang en vliegkunsten. Vandaag hebben we een prachtige zwerm vogels die je aan je bureaublad kunt toevoegen met de eerste in onze reeks van Feathered Friends Wallpaper-collecties.

Comix is ​​een Awesome Comics Archive Viewer voor Linux

Heb je een geweldige verzameling strips in elektronische vorm, maar heb je een geweldige app nodig om ze te bekijken? Als je een Linux-systeem hebt, hebben we de perfecte app voor je... Comix, de open source krachtpatser voor het lezen van strips.

Download de MakeUseOf eBook-gids om Windows gratis te versnellen

Onze vrienden bij MakeUseOf.com hebben weer een nieuw eBook uitgebracht in hun reeks gidsen voor, nou ja, zo ongeveer alles. Deze geeft u enkele tips om uw Windows-pc te versnellen.

Win verticale UI-ruimte terug door een werkbalk toe te voegen aan de linker- of rechterkant van Firefox

Wilt u zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de verticale UI-ruimte op het scherm van uw systeem, maar heeft u horizontale ruimte over? Nu kunt u de werkbalkpictogrammen en hun geweldige functionaliteit verplaatsen naar een slanke zijbalk...

Androidify verandert je in een avatar in Android-stijl

Met Androidify, een gratis applicatie voor Android-telefoons, kun je een avatar in Android-stijl van jezelf (of wie dan ook) maken. Verwissel de kleding, pas de zijkant van je noggin aan, voeg een piratenooglapje toe, de aanpassingsopties zijn er in overvloed.

Reader voor Android-updates; Nu met feedwidgets en meer

Eigenaars van Android-telefoons die de officiële Google Reader-app rocken, zullen blij zijn te zien dat de nieuwe update veelgevraagde functies bevat, zoals gepolijste feed-widgets, ongelezen teller-widgets en een handige markering als vorige als leesknop.

De prachtige reeks culinaire hulpmiddelen [Infographic]

Als je geeking zich uitstrekt van de werkbank tot het aanrecht, zul je dol zijn op deze sjieke infographic met details over de families van gebruiksvoorwerpen in je keukenladen en kasten.

De prachtige reeks culinaire hulpmiddelen [Infographic]

Als je geeking zich uitstrekt van de werkbank tot het aanrecht, zul je dol zijn op deze sjieke infographic met details over de families van gebruiksvoorwerpen in je keukenladen en kasten.

Vrijdagpret: Maus Trap

Het is weer vrijdag, maar vandaag ben jij niet de enige die moet ontsnappen! Deze week is het jouw missie om een ​​arme muis genaamd Peanut te helpen ontsnappen uit het gevaarlijke lab waarin ze vastzit. Heb jij wat nodig is om de dag te redden?

Lettertypen en kleuren aanpassen voor Gnome-panelen in Ubuntu Linux

Oké, dit was de gemakkelijke manier om het lettertype van je panelen te wijzigen.