Netflix annuleert 'Sense8' na twee seizoenen

netflix-annuleert--en-039;sense8-and-039;-na-twee-seizoenen foto 1'Sense8' - Max Riemelt, Toby Onwumere, Jamie Clayton, Bae Doona, Tuppence Middleton, Brian J Smith, Miguel Angel Silvestre, Tena DesaeMurray Sluiten/Netflix

Slechts een week nadat Netflix de stekker uit zijn door Baz Luhrmann geproduceerde muziekserie The Get Down had getrokken, kondigde de streamingdienst de annulering aan van de Wachowski's sci-fi-serie Sense8. De show draaide om een ​​groep vreemden met een ongewone connectie, en als gevolg daarvan waren er over de hele wereld dure opnames nodig. Volgens Deadline betekende het langdurige ontwikkelingsproces dat de opties voor een derde seizoen van de sterren waren verstreken tegen de tijd dat seizoen twee werd gelanceerd, en hoewel Netflix contact had gezocht om over nieuwe contracten te onderhandelen, werd de show uiteindelijk toch geannuleerd.

Deze shows zijn niet de eerste die Netflix heeft laten vallen. De eerste originele serie Lilyhammer en de dure productie Marco Polo zijn beide verdwenen, evenals Hemlock Grove, Bloodline en Longmire. Die laatste was nieuw leven ingeblazen na de eerste run op A&E, en fans vragen Netflix meestal om hun originele shows nieuw leven in te blazen - er is momenteel een campagne voor WGN's Underground om de service voort te zetten - maar zelfs met miljarden die zijn toegewijd aan het produceren van tv en films , niet alles haalt de snit.Cindy Holland, VP Netflix originele inhoud:

'Na 23 afleveringen, 16 steden en 13 landen komt er een einde aan het verhaal van het Sense8-cluster. Het is alles waar wij en de fans van hadden gedroomd: gedurfd, emotioneel, verbluffend, kick ass en ronduit onvergetelijk. Nooit was er een meer echt wereldwijde show met een even diverse en internationale cast en crew, die alleen wordt weerspiegeld door de verbonden gemeenschap van diep gepassioneerde fans over de hele wereld. We danken Lana, Lilly, Joe en Grant voor hun visie en de hele cast en crew voor hun vakmanschap en inzet.

Aanbevolen verhalen

IT-storing British Airways annuleert veel vluchten vanuit Londen

Een grote IT-storing bij British Airways heeft het weekend voor veel reizigers in Londen verpest.

Tidal brandt door zijn derde CEO in twee jaar

De door problemen geteisterde muziekstreamingservice heeft nog steeds moeite om stabiliteit te krijgen.

'The Witcher' krijgt eigen Netflix-serie

Wie zou volgens jou Geralt of Rivia moeten spelen in Netflix' aankomende Original?

Drie jaar later komt 'Diablo III' Seasons-modus naar consoles

Blizzard stopt eindelijk met het behandelen van PlayStation- en Xbox-bezitters alsof ze er niet toe doen.