Geek Reviews: speel en neem internetradio op met Screamer Radio

Afgelopen weekend kwam ik een heel cool internetradio- en opnameprogramma tegen met de naam Screamer Radio. Dit programma is extreem licht op systeembronnen en biedt een heleboel muziek- en programmeerbronnen, inclusief opname met één druk op de knop.

Screamer Radio installeren

Het installeren en instellen van Screamer Radio is een fluitje van een cent. Selecteer eerst uw taal en druk op OK.geek-reviews-spelen-en-opnemen-internet-radio-met-screamer-radio foto 1

Vervolgens wordt u gevraagd of u wilt dat de radiovoorinstellingen worden bijgewerkt telkens wanneer de toepassing wordt gestart. Het is altijd goed om op de hoogte te blijven, dus u moet de aanbeveling waarschijnlijk accepteren.

geek-reviews-play-and-record-internet-radio-with-screamer-radio foto 2

Screamer Radio gebruiken

Dat was snel geregeld. Nu zijn we klaar om te gaan kijken naar wat dit te bieden heeft.

geek-reviews-play-and-record-internet-radio-with-screamer-radio foto 3

Het eerste dat u wilt doen, is op Voorinstellingen klikken om te kiezen tussen een indrukwekkend aantal radiostations op genre, taal, netwerk of regio van de wereld. (Blijkbaar is er zelfs een radiostation op Antarctica). Er wordt ook een link naar de website van het huidige station weergegeven.

geek-reviews-play-and-record-internet-radio-with-screamer-radio foto 4

Er zijn niet alleen duizenden internationale radiostations van, je kunt ze ook opnemen! Druk gewoon op de knop Opnemen en wacht. Er is ook geen limiet aan de hoeveelheid inhoud die u kunt opnemen.

Sommige audiotoepassingen beperken dat of laten u hun pro-versie voor deze functie kopen. Een andere leuke functie is dat je midden in een nummer kunt beginnen met opnemen en je nog steeds het hele nummerbestand krijgt.

geek-reviews-play-and-record-internet-radio-with-screamer-radio foto 5

Er zijn ook een paar instellingen die u kunt wijzigen. Een van de eerste dingen die ik veranderde, was het pad naar waar ik de opgenomen audio wilde opslaan.

geek-reviews-play-and-record-internet-radio-with-screamer-radio foto 6

Natuurlijk zijn er nog andere instellingen om de manier waarop de speler functioneert te veranderen, kleuren te veranderen en de Bitrate van de opgenomen MP3's aan te passen.

geek-reviews-play-and-record-internet-radio-with-screamer-radio foto 7

Een andere functie is dat het automatisch alle activiteiten registreert. Dit is erg handig voor het oplossen van problemen die u mogelijk moet doen.

geek-reviews-play-and-record-internet-radio-with-screamer-radio foto 8

Conclusie

Screamer Radio is een geweldig internetradio-opnameprogramma dat superlicht is op systeembronnen. De database van radiostations is enorm, waar je zeker geschikte muziek en andere programma's zult vinden. Er is ook een draagbare versie die u op een USB-stick kunt plakken. De gebruikersinterface is eenvoudig en niet spectaculair, maar effectief. Zoals het is, zie ik mezelf regelmatig Screamer Radio gebruiken.

geek-reviews-play-and-record-internet-radio-with-screamer-radio foto 9

Download Screamer Radio voor Windows

Meer verhalen

Maak een stroomschema in Word 2007

Stroomdiagrammen zijn een zeer goede manier om een ​​nieuw idee uitgelegd te krijgen in een presentatie. Office 2007 heeft een aantal geweldige nieuwe tools voor het maken van een visueel aantrekkelijk stroomdiagram dat kan worden gebruikt vanuit Excel, Word of PowerPoint. Hier zullen we kijken naar het maken van een eenvoudig stroomdiagram in Word 2007.

Integreer eenvoudig Creative Commons-licenties om Office 2007-documenten te beschermen

Misschien kom je op een formule die daadwerkelijk bewijst dat de relativiteitstheorie helemaal verkeerd is. Misschien heb je een bestverkopende roman geschreven in Word 2007. Je wilt er beslist een beschermende licentie aan koppelen. in ons digitale tijdperk is er een enorme hoeveelheid ideeën, creatieve geschriften en

Vrijdagpret: Opera-gadgets om kantoortijd te verspillen

Er is weer een week voorbij en je baas achtervolgt je met een heleboel last-minute projecten waarvan hij denkt dat ze aan het eind van de dag klaar moeten zijn. Hoi! Waarom zou je alle speling moeten oppakken omdat de baas doordeweeks niet efficiënt delegeerde? Tijd om er met de tijd druk uit te zien in je kubus

Efficiënt werken met MS Office-documenten met Office Live Workspace

Microsoft heeft een aantal indrukwekkende dingen bedacht met hun Live-services. Een van de nieuwere functies die nog in bèta is, maar voor iedereen toegankelijk is, is Office Live Workspace. Het doel van Office Live Workspace is om efficiëntere toegang tot en efficiënter gebruik van documenten mogelijk te maken, zowel voor uzelf als voor een ander team

Stel het Office 2007-kleurenschema in met een snelle registerhack

We hebben eerder geschreven over het instellen van het Office 2007-kleurenschema van dat vreselijke standaardblauw, maar je kunt het ook instellen met een snelle registerhack of zelfs via groepsbeleid op je netwerk, dus dat bespreken we hier.

Maak een snelkoppeling om een ​​ontvanger rechtstreeks vanaf uw bureaublad te e-mailen

Zijn er momenten dat je online iets leest of met een idee komt en snel een vriend of collega wilt mailen? Het is misschien moeilijk te geloven, maar sommige mensen hebben hun e-mailclient niet altijd de hele dag open! Om die mensen tijd te besparen, kunnen we een snelkoppeling op het bureaublad maken om

Een onbedoelde verplaatsing of verwijdering ongedaan maken met een sneltoets in Windows Verkenner

Heb je ooit per ongeluk het verkeerde bestand of dubbele bestanden verwijderd terwijl je ze met de muis probeerde te selecteren? Dat soort fouten kan buitengewoon frustrerend zijn, maar er is een heel, heel eenvoudige manier om ze ongedaan te maken.

Voeg uw Gmail toe aan Windows Live Mail

Het leuke van tegenwoordig met e-mail is dat je vrijwel elke gewenste client kunt gebruiken en toch de meeste van je webgebaseerde accounts kunt controleren. De meeste POP-accounts zoals hotmail of Gmail kunnen met elke client worden gecontroleerd. Hier zullen we bekijken hoe u uw Gmail in Windows Live kunt krijgen

Snel snelkoppelingen starten met Microsoft Speed ​​Launch

Als je een fan bent van applicatiestarters om snel je favoriete applicaties vanaf het toetsenbord te starten, wil je waarschijnlijk eens kijken naar een nieuwe van Microsoft Office Labs genaamd Speed ​​Launch.

Beveiligde opslagruimte met IDrive - Online Storage Series

Vorige week hebben we verschillende opties bekeken voor het maken van back-ups, het opslaan en delen van gegevensbestanden met online opslagservices. Deze week zullen we kijken naar diensten die veiliger zijn. IDrive gebruikt AES 256 bit-encryptie voor zijn online opslagservice. Overdracht van gegevens naar de schijf is voltooid