Geek Fun: blader door YouTube-video's met de cijfertoetsen

Heb je ooit een YouTube-video bekeken en wil je snel naar het goede deel gaan zonder te wachten tot het is geladen? Vandaag hebben we een coole tip die laat zien hoe je de cijfertoetsen gebruikt om op een gemakkelijke manier door video's te navigeren.

Wanneer je een YouTube-video afspeelt, kan het erg vervelend zijn om te wachten tot deze is geladen, zodat je op het gewenste punt kunt komen.Nummersneltoetsen gebruiken

Om deze truc te laten werken, moet je eerst op de knop Afspelen klikken en ervoor zorgen dat de voortgangsbalk wordt weergegeven, en vervolgens op een cijfertoets in de bovenste rij drukken om door de video te bladeren (het numerieke toetsenblok leek niet te werken) . Het zal vooruit of achteruit gaan in stappen van 10%. Hier slaan we bijvoorbeeld 5 om 50% door de video te halen.

Druk op nul om terug te gaan naar het begin van de video.

geek-fun-skip-through-youtube-video's-met-de-cijfertoetsen foto 3

Of druk op de 9-toets om tegen het einde 90% in de video over te slaan.

Helaas is een voorbehoud dat je de commercials niet kunt overslaan. Zorg er ook voor dat je de nieuwste versie van Adobe Flash hebt geïnstalleerd.

geek-fun-skip-through-youtube-video's-met-de-cijfertoetsen foto 5

Dit is een coole truc waarmee je naar verschillende secties van een video op YouTube kunt gaan, net zoals je zou doen met een DVR of Tivo. Het zou moeten werken op elke video op de YouTube-site, en in een van de belangrijkste browsers... Geweldig!

Ga naar YouTube en probeer het zelf uit

Meer verhalen

Gebruik uw iPhone of iPod Touch als afstandsbediening voor VLC

Als je een fan bent van VLC voor je multimediabehoeften en een iPhone of iPod Touch hebt, wil je deze misschien als afstandsbediening gebruiken. Hier bekijken we een aantal gratis apps waarmee u dit gemakkelijk kunt doen.

PDF-bestanden lezen op uw Amazon Kindle (versie 3)

Als je een van de nieuwere Kindle-apparaten hebt, kun je de ingebouwde PDF-bestanden lezen, erg handig, maar hoe werkt het? Laten we eens kijken hoe je ze op de Kindle kunt krijgen.

Week in Geek: Kaspersky krijgt gehackte editie

Deze week leerden we het verschil tussen pixels en vectoren kennen, dvd's maken van bijna elk videobestand, Rainlendar-kalenders gratis synchroniseren met Dropbox, uitgebreide opstartberichten gebruiken om opstartproblemen van Windows op te lossen, ervoor zorgen dat Microsoft Word altijd platte tekst gebruikt voor geplakte tekst , en meer.

Microsoft Office 2011 voor Mac herdefinieert uw TPS-rapportervaring

Office 2011 voor Mac wordt over een paar dagen uitgebracht en we hebben de nieuwste versie al in handen. Hier volgt een korte rondleiding door enkele van de nieuwe functies in de nieuwste versie van Office.

Desktop Fun: Halloween Wallpaper Collection [Bonuseditie]

Is je bureaublad klaar voor wat Halloween-plezier? Deze week hebben we een groter dan normaal aantal achtergronden om je te helpen je bureaublad in spookcentrum te veranderen.

Een back-up maken van Firefox-profielen en deze herstellen met FEBE

Het herstellen van de inhoud van uw computer na een hardwarestoring kan een nachtmerrie zijn, vooral als u geen goed back-upsysteem hebt, maar u kunt het werk een stuk eenvoudiger maken door een goede back-up van uw Firefox-profiel te maken.

Hoe u uw Mac OS X-scherm kunt vergrendelen wanneer u weg bent

Laat je je Mac onbeheerd achter als je hem niet gebruikt? In plaats van je Mac open te laten zodat iedereen er toegang toe heeft, kun je het scherm van je Mac vergrendelen wanneer je er niet bent. Hier is hoe.

Hoe u uw eigen torrents kunt maken met uTorrent

In de BitTorrent-scene is geven net zo belangrijk als ontvangen. Als je iets hebt dat je wilt bijdragen aan je tracker naar keuze, is het gemakkelijk om te doen als je uTorrent gebruikt.

Afdrukbare boekjes maken in Microsoft Word

Er zijn momenten waarop u een klein boekje met literatuur voor een bedrijf of organisatie moet maken, en gelukkig maakt Microsoft Word 2010 of 2013 het proces gemakkelijk. Hier is de korte handleiding over hoe u dit moet doen.

Vrijdagpret: Steam Droid

Het is weer vrijdag en tijd om een ​​beetje stoom af te blazen terwijl we wachten om naar huis te gaan. Deze week mag je een stoomdroid-held helpen om zijn mede-droids te bevrijden terwijl je vecht tegen de slechteriken.