Maak het navigatiedeelvenster gemakkelijker te beheren in Windows 7

Windows 7 heeft veel verbeteringen aangebracht aan verschillende functies, maar Windows Verkenner kan een beetje vervelend zijn bij het organiseren van een grote verzameling bestanden en mappen. Vandaag laten we u een snelle tip zien om het beheersbaarder te maken.

Navigatievenster aanpassen

In Windows 7 worden standaard vijf locaties weergegeven. Dit zijn Favorieten, Bibliotheken, Computer, Netwerk en Thuisgroep. U kunt doorklikken naar elke locatie in het navigatievenster, maar dat wordt vervelend en vervelend, vooral als u met veel bestanden en mappen werkt.maak-het-navigatievenster-gemakkelijker-te-beheren-in-windows-7 foto 1

Als u overstapt van XP naar Windows 7, vindt u deze methode misschien vervelend en wilt u submappen weergeven in plaats van door de hiërarchie van mappen en stations te klikken.

maak-het-navigatievenster-gemakkelijker-te-beheren-in-windows-7 foto 2

Er is een eenvoudige manier om de ergernis te verhelpen. Open Verkenner en klik op Organiseren en vervolgens op Map en zoekopties.

maak-het-navigatievenster-gemakkelijker-te-beheren-in-windows-7 foto 3

Vink op het tabblad Algemeen en het navigatiedeelvenster Alle mappen weergeven en Automatisch uitvouwen naar huidige map aan, vervolgens Toepassen en OK.

maak-het-navigatievenster-gemakkelijker-te-beheren-in-windows-7 foto 4

Het resultaat is een completere lijst met mappen, zodat u gemakkelijker toegang hebt tot alles terwijl u door tonnen bestanden gaat en alles organiseert.

maak-het-navigatievenster-gemakkelijker-te-beheren-in-windows-7 foto 5

Automatisch uitbreiden naar de huidige map maakt navigatie sneller en gemakkelijker.

maak-het-navigatievenster-gemakkelijker-te-beheren-in-windows-7 foto 6

Door die instellingen te controleren, wordt elke keer dat u Explorer start, alles in de lijst weergegeven. Als u het terug wilt wijzigen, kunt u met de rechtermuisknop klikken in het navigatiedeelvenster en de opties in- of uitschakelen.

maak-het-navigatievenster-gemakkelijker-te-beheren-in-windows-7 foto 7

Deze eenvoudige aanpassing zou navigatie in Explorer een stuk eenvoudiger moeten maken en tijd besparen, zodat u zich kunt concentreren op dingen die ertoe doen terwijl u aan het werk bent... zoals games en Facebook.

Meer verhalen

Een tabblad dupliceren met een sneltoets in Chrome of Firefox

Wilt u dezelfde pagina op meer dan één tabblad openen? Vandaag laten we u zien hoe u op een eenvoudige manier een tabblad kunt dupliceren in Chrome of Firefox.

Een virtuele harde schijf maken in Windows 7

Heb je ooit gewenst dat je een extra harde schijf had om bestanden op te slaan, te delen of opzij te zetten als een versleutelde kluis? Een van de nieuwe functies in Windows 7 is de mogelijkheid om virtuele harde schijven te maken en we laten u zien hoe.

Combineer Wolfram Alpha & Google-zoekresultaten in Firefox

Zou je willen dat er een manier was om al die Wolfram Alpha- en Google-goedheid te combineren wanneer je naar iets zoekt? Dat kan nu met de Wolfram Alpha Google-extensie voor Firefox.

Voer apps uit in Sandboxie om uw systeem schoon en veilig te houden

Maakt u zich zorgen over het uitvoeren van een toepassing op uw computer, omdat u niet zeker weet welke invloed dit heeft? Vandaag bekijken we Sandboxie, waarmee u uw browser, e-mail of andere apps in een veilige sandbox-omgeving kunt uitvoeren zonder wijzigingen aan te brengen in uw Windows-systeem.

Eenvoudige tips: Windows 7 Volume Mixer maakt snelle toegang tot geluidsinstellingen mogelijk

Windows 7 doet meer dan alleen grote, glimmende nieuwe functies - het heeft ook heel veel kleine kleine aanpassingen die gewoon een heel leuk tintje geven aan de algehele bruikbaarheid van het besturingssysteem. Laten we eens kijken naar een van die aanpassingen in de volumemixer.

Comprimeer uw menuwerkbalk tot een enkele knop in Firefox

Zou je willen dat er een manier was om de gebruikersinterface in Firefox te verkleinen om wat kostbaar schermvastgoed terug te krijgen? Dat kan nu met de Compact Menu 2-extensie.

AbiWord is een gratis tekstverwerker voor Windows, Linux en Mac

Soms heb je een tekstverwerkingsprogramma nodig, maar niet een hele kantoorsuite. Vandaag bekijken we AbiWord, een gratis tekstverwerker voor alle drie de belangrijkste OS-platforms.

Hoe u uw Facebook-account kunt vergrendelen

Facebook stelt je zeker in staat om gemakkelijk met anderen te communiceren, maar als je niet oppast, kan bepaalde informatie die je privé wilt houden, worden blootgesteld. Hier bekijken we hoe u uw profiel kunt vergrendelen en hoe u andere ergernissen kunt voorkomen.

Stomme geektrucs: Windows 7 Easter Egg toont de XP Alt-Tab-prompt

Dit is een van die volledig zinloze trucs die geen enkele nuttige toepassing heeft, maar het is nog steeds leuk om erachter te komen hoe het moet. Het blijkt dat er een bug in Windows 7 zit die onder bepaalde voorwaarden de oude Alt-Tab-switcher in XP-stijl start.

Toegang tot tabbladgeschiedenis vanuit de tabbladbalk in Firefox

Heeft u uw menuwerkbalk verborgen (of uitgeschakeld), maar wilt u een snelle manier om toegang te krijgen tot de geschiedenis van uw tabbladen? Dat kan nu met de Tab Session History-extensie voor Firefox.