NAMM 2017: 6 nieuwe muziektechnologieproducten gelanceerd

Voor mensen die eten, slapen en live muziek is NAMM al jaren hun 'go to' evenement. NAMM staat voor National Association of Music Merchants. Tot onze grote ontsteltenis is NAMM begonnen met een zeer nederige zaak, namelijk geloof in muziek, zonder enige zakelijke invalshoek. De muziekgemeenschap wordt gedreven door creativiteit, maar heeft geen geld; dat is precies waar NAMM in beeld komt. Deze vereniging heeft geen winstoogmerk en heeft tot doel de beste muziekproducten te bieden aan mensen die in de zaak geloven. Het werd in de loop der jaren steeds populairder en slaagde erin om beroemdheden van het domein aan te trekken en op hun beurt een gezonde muzieksfeer op te bouwen tijdens zijn 4-daagse evenement. Het vond plaats vanaf 19 januarie-22nd, 2017 in het Anaheim Convention Center, Anaheim, CA.We zullen nu enkele nieuwe muziekproducten bekijken die dit jaar in NAMM zijn gelanceerd:

1.Korg: ARP Odyssey Synth – Korg als merk is dit jaar alomtegenwoordig geweest in elke sectie van muziekproducten. Een aankondiging die de fans bijzonder enthousiast maakte, was hun samenwerking met Mac OS. Het zal interessant zijn om te zien hoe het in de toekomst vorm krijgt. Weinig anderen die de aandacht hebben getrokken, zijn de limited edition White MS20 Synth, Krome Music Workstation Platinum, Kronos 88 Gold Music Workstation en de funky TM-50 Red Tuner. Over ARP Odyssey Synth gesproken, het is een opnieuw uitgegeven versie van het origineel met geavanceerde functies zoals het standaard toetsenbord van volledige lengte met een opstelling van alle drie de ontwerpgeneraties. Het is zorgvuldig geassembleerd in Amerika en is dus als limited edition-product uitgekomen.

2. Numark NS7III - Dit is de derde incarnatie van hun NS7-controller en belooft een van de beste controllers te worden voor Serato DJ-gebruikers met functies zoals drie schermen full-color LCD en golfvormweergave. Dankzij het full-color LCD-scherm met drie schermen kunnen DJ's de laptop graag weggooien terwijl ze de golfvormen op de controller in de gaten houden. Degenen die geen afstand willen doen van hun controllers, kunnen het kleurenscherm gewoon als zelfstandige aankoop kopen.

3. Denon DJ: 4-productaankondiging– In een stemming om de wereldwijde dominantie van Pioneer DJ in DJ-cultuurproducten uit te dagen, heeft Denon DJ vier van zijn eigen producten aangekondigd: SC5000 Prime Media Player, X1800 Prime Mixer, Engine Prime Music Management-systeem en VL12 Prime Draaitafel. Met zo'n scala aan producten zal dit zeker een interessante ruimte zijn om op te letten voor muzikanten (aspirant/huidige DJ's) en liefhebbers van muziekdownloaders.

4. Reloop: RMX 90 DVS – Deze vierkanaals nieuwe mixer legt de nadruk op het produceren van heldere en krachtige geluidskarakteristieken die worden bereikt via een volledig digitale geluidsarchitectuur en HR 24-bit audio-interface. Het mixen is direct met intuïtieve mixerlay-out, driebands EQ en filters op elk kanaal. RMX-90 DVS ontgrendelt de volledige versie van Serato DJ inclusief DVS-bediening, en de 2 Serato NoiseMap-vinylplaten zijn geweldige plug-n-play, dus het begint meteen te draaien zonder dat het afspeeltijd kost.

5. Pioneer DJ: TORAIZ AS-1 – Dit is de eerste analoge synth van het merk en wat is een beter platform om het te lanceren dan NAMM. Wat betreft de continuïteit van hun legendarische samenwerking met Dave Smith, deze nieuwe synth is een prachtige technische output die even goed is thuis, in een studio of als onderdeel van een uitgebreide DJ-opstelling. Net als Dave Smith's Prophet -6 analoge synthesizer-circuits, wordt de TORAIZ AS-1 ook aangedreven door een volledig programmeerbare echte analoge synthese-engine. Gebruikers kunnen genieten van complexere patronen door beide TORAIZ AS-1 synths via MIDI aan te sluiten op de TORAIZ SP-16 live sampler.

6. MIXARS: Quattro Mixer en Primo Controller - MIXARS koos een geweldige plek - NAMM om te pronken met zijn twee producten: Quattro Mixer en Primer Controller. Er is nog niet veel over hen onthuld, maar de basisspecificaties voor de mixer - hij heeft diepe Serato DJ-integratie met 2X-banken van acht performance-pads, dubbele USB-ondersteuning en controller - hij is twee gekanaliseerd met standaard performance-pads, met bedieningselementen voor het regelen van digitale DJ-software, is bekend.

Bekijk deze ruimte voor meer informatie over de evenementen.

Aanbevolen verhalen

5 nieuwe trucs om uw financiële doelen te bereiken

Van het gebruik van Amazon Echo om je rekeningen te betalen tot het toevoegen van een game-aspect aan je spaarplan, we hebben een aantal frisse ideeën voor betere manieren om je geld te beheren.Sprint koopt een belang van 33 procent in de muziekservice van Tidal (bijgewerkt)

U moet zich abonneren op de koerier om naar bepaalde exclusieve aanbiedingen te luisteren.

Het ergste van CES 2017: stralingsboksers tot haarborstel

De Consumer Electronics Show - zoals de naam zegt - zal naar verwachting de beste technische innovaties voor het betreffende jaar laten zien. Terwijl we tegenkwamen...

Hoe u online geld kunt verdienen in 6 eenvoudige stappen

Leer hoe u online geld kunt verdienen met affiliate marketing die uw bedrijfsresultaten omhoog kan schieten. Gemakkelijke 6 stappen om geld te verdienen met weinig opstartkosten.