Na klachten verlaagt Apple de prijs van USB-C-dongles

Het is niet geweldig om een ​​dongle te gebruiken om randapparatuur op een nieuw apparaat aan te sluiten. Het is nog minder geweldig als je moet betalen voor die kleine connectoren.

Veel MacBook Pro-gebruikers zullen onvermijdelijk met dit probleem te maken krijgen, aangezien de nieuwe laptop van Apple alleen USB-C/Thunderbolt 3-poorten heeft. Cupertino heeft blijkbaar alle klachten hierover gehoord en onderneemt actie. Raak niet te opgewonden: het bedrijf gaat geen adapters met zijn nieuwe MacBook Pro gratis verzenden, zoals velen hadden gewild, maar het verlaagt de prijs van dongles.The Verge meldt dat alle USB-C-adapters van Apple en sommige van zijn USB-C-kabels nu $ 6 tot $ 20 goedkoper zijn. USB-C-oplaadkabels krijgen ondertussen geen korting.

'We erkennen dat veel gebruikers, vooral professionals, vertrouwen op legacy-connectoren om vandaag hun werk gedaan te krijgen en ze staan ​​voor een overgang', aldus de techgigant volgens het rapport. 'We willen ze helpen om over te stappen op de nieuwste technologie en randapparatuur, en de groei van dit nieuwe ecosysteem te versnellen. Tegen het einde van het jaar verlagen we de prijzen voor alle USB-C- en Thunderbolt 3-randapparatuur die we verkopen, evenals de prijzen voor de USB-C-adapters en -kabels van Apple.'

Hier is een lijst van de nieuwe prijzen, volgens The Verge:

  • USB-C naar traditionele USB-adapter – nu $ 9 (voorheen $ 19)
  • Thunderbolt 3 naar Thunderbolt 2-adapter – nu $ 29 (voorheen $ 49)
  • USB-C naar Lightning-kabel (1 meter) – nu $ 19 (voorheen $ 25)
  • USB-C naar Lightning-kabel (2 meter) - nu $ 29 (voorheen $ 35)
  • Multiport-adapter met HDMI, USB en USB-C - nu $ 49 (voorheen $ 69)
  • Multiport-adapter met VGA, USB en USB-C – nu $ 49 (voorheen $ 69)

Apple verlaagt ook de prijs van alle USB-C-randapparatuur van derden die het met ongeveer 25 procent verkoopt.

Meer verhalen

Openbare toegang - The Public Access Weekly: goedkope sensatie

Kom op, kom op, lees de Public Access Weekly

Openbare toegang - Beste muziek-apps die elke muziekliefhebber bij zich moet hebben

Muziek is een goddelijke verslaving waar bijna iedereen op deze planeet last van heeft, hoewel de smaak van muziek kan verschillen, je kunt in feite geen persoon vinden die een hekel heeft aan muziek.

Mark Cuban: Ik verlies liever elke cent dan Trump als president

Ervoor zorgen dat Trump het presidentschap niet wint, kan hem wat fans kosten. En dat vindt hij prima.

De beste 4K-monitoren

Ga met de Dell P2715Q.

Hoe u uw thuisadres kunt wijzigen in Apple Maps

Apple Maps detecteert niet automatisch uw thuisadres. Als je verhuist, blijven Apple Maps en de bijbehorende widget je vertellen hoe lang het duurt om naar je vorige thuisadres te rijden, totdat je het je nieuwe adres geeft.

Apture Highlights verandert uw cursor in een zoekhulpmiddel

Apture Highlights is een Firefox-extensie die van uw cursor een krachtige zoekfunctie maakt. Markeer tekst in uw browservenster en bekijk zoekresultaten van Google, YouTube, Flickr, Twitter en Wikipedia.

Voeg klassieke Sci-Fi-goedheid toe aan uw bureaublad met het Matrix-thema voor Windows 7

Soms werken klassieke filmthema's zelfs beter dan thema's die zich richten op nieuwe releases en het Matrix-thema voor Windows 7 is een perfect voorbeeld. Het thema wordt geleverd met 32 ​​Hi-Res-achtergronden, aangepaste geluiden uit de film en Matr...

Je kunt niet rechtdoor lopen zonder visuele markeringen [Video]

Een reeks onderzoeken van de afgelopen eeuw hebben keer op keer bewezen: als mensen niet kunnen zien waar ze heen gaan, kunnen ze niet recht lopen. Bekijk deze video van NPR die het fenomeen demonstreert en haal ...

45 verschillende services, sites en apps om u te helpen uw favoriete sites te lezen (zoals How-To Geek)

Heb je je ooit afgevraagd hoe geeks verbonden blijven met hun favoriete blogs en schrijvers? Lees verder om meer te weten te komen over RSS-feeds en hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn met deze 45 apps, services en websites die u kunnen helpen op de hoogte te blijven.

Hier leest u hoe u een Blue Screen of Death maakt in elke gewenste kleur

Iedereen die ooit Windows heeft gebruikt, heeft op zijn minst gehoord van het Blue Screen of Death, zelfs als ze het geluk hebben gehad om er zelf nooit een tegen te komen. Hier leest u hoe u met een paar klikken een BSOD in elke gewenste kleur kunt maken.