N64oid brengt N64-emulatie naar Android-apparaten

n64oid-brings-n64-emulation-to-android-apparaten foto 1Verlang je naar wat Ocarina of Time-avonturen, Super Mario 64-capriolen of een Star Fox 64 die op je Android-apparaat vliegt? N64oid brengt retro-emulatie van Nintendo's populaire N64-console naar Android-apparaten.

N64oid is een N64-console-emulator voor Android-apparaten. Je hebt een kopie nodig van de emulator van $ 5,99, ROM's (van de gebruikelijke bronnen, tenzij je een ROM-ripping-installatie in je kelder en een stapel oude cartridges hebt) en een geschikt snel Android-apparaat. Oudere Android-apparaten zullen het afspelen schokkerig en ondermaats vinden, maar nieuwere en snellere apparaten zoals de Nexus-One en Samsung Galaxy zouden geen probleem moeten hebben met het omgaan met de emulator.

Zoals alle emulators is N64oid een werk in uitvoering en het emuleren van een volledige console met een gesloten systeem op een totaal andere set hardware is nooit een perfecte 1:1-emulatie, maar als je een die-hard fan bent van klassieke N64-titels (bekijk deze lijst van best gerangschikte titels om wat nostalgie op te wekken) N64oid is zeker de prijs van een burger waard.N64oid [Android Market via Download Squad]

Meer verhalen

De complete gids voor Gmail

De complete gids voor Gmail helpt je te leren hoe je een krachtige gebruiker kunt zijn.

MetroTwit is een slanke native Twitter-client voor uw Windows-systeem

Ben je dol op het nieuwe Metro-ontwerp en heb je ook een native Twitter-desktopclient voor je Windows-systeem nodig? Dan wil je misschien eens kijken op MetroTwit.

Hoe u uw Android-telefoon als modem kunt gebruiken; Geen rooten nodig

Als de mobiele hotspot/tethering-abonnementen van uw mobiele provider te duur zijn, sla ze dan over en bind uw telefoon aan uw computer zonder uw maandelijkse factuur te hoog te maken. Lees verder om te zien hoe je gratis mobiel internet kunt scoren.

Maak efficiënt gebruik van de tabbalkruimte door de tabbreedte in Firefox aan te passen

Is uw tabbladbalk te snel vol tijdens het browsen met Firefox? Maak je dan klaar om efficiënt gebruik te maken van de ruimte op de tabbladbalk en verminder de hoeveelheid scrollen door tabbladen met de extensie Custom Tab Width voor Firefox.

Gebruik een kleurpotlood om gegraveerde letters op elektronica te verbeteren

Of je nu een nieuw elektronicaproject maakt of definitie aan een oud stuk probeert toe te voegen, je kunt een eenvoudig krijtje gebruiken om geëtste logo's en tekst eruit te laten springen.

Vraag het de lezers: sociale websites – browsergebaseerde interface versus desktopclients

De meeste mensen hebben een favoriete sociale website waarop ze elke dag actief zijn, maar hebben verschillende methoden om daar met hun vrienden te communiceren. Deze week willen we weten of je liever een browsergebaseerde interface of een desktopclient gebruikt om te communiceren met de door jou gekozen sociale diensten.

Wat kan Super Mario ons leren over grafische technologie?

Als je ooit Super Mario Brothers of Mario Galaxy hebt gespeeld, dacht je waarschijnlijk dat het alleen maar een leuk videospel was, maar plezier kan serieus zijn. Super Mario heeft lessen te leren die je misschien niet verwacht over graphics en de concepten erachter.

Windows 7 Service Pack 1 is uitgebracht: maar moet u het installeren?

Microsoft heeft zojuist de definitieve versie van Service Pack 1 voor Windows 7 uitgebracht, maar moet u alles laten vallen en het installatieproces doorlopen? Waar kun je het krijgen? We hebben de antwoorden voor je.

Hoe u de vensterranden van Ubuntu kunt wijzigen met Emerald

Het uiterlijk van uw besturingssysteem heeft alles te maken met de panelen en de vensterranden, dus nu we u hebben laten zien hoe u uw panelen kunt aanpassen, is het tijd om de vensterranden aan te passen zodat Ubuntu eruitziet zoals u dat wilt.

Een gemakkelijk te bekijken meldingsbadge toevoegen aan tabbladen in Firefox

Ben je het zat om handmatig tussen tabbladen te wisselen om te zien of je nieuwe e-mails, berichten of items in je RSS-feeds hebt? Zeg dan maar gedag tegen het gedoe! Tab Badge voegt een geweldige tellerbadge toe aan je tabbladen en laat je de ...