Mysticgeek's Weekoverzicht

We hebben deze week een aantal zeer spannende dagen gehad en veel geweldige inhoud behandeld. Ik ben bezig met een paar aanpassingen en wijzigingen aan mijn blog. Het meest opvallende is dat je je nu kunt aanmelden voor een e-mailabonnement om mijn dagelijkse artikelen te ontvangen.

Ook kunt u met behulp van CrossLoop contact met mij opnemen voor persoonlijke technische ondersteuning voor uw pc! Als je vragen hebt over het starten van een dergelijk verzoek, klik dan op mijn CrossLoop-gadget of stuur me een e-mail. Ik zal binnen 24 uur op uw verzoek reageren. The Geek heeft een aantal zeer informatieve artikelen geschreven over wat CrossLoop is en hoe het werkt.

Bedien iemands bureaublad op afstand De gemakkelijke manier Hoe u vanuit huis geld kunt verdienen Met uw technische vaardigheden CrossLoop MarketplaceVoor het geval je iets gemist hebt, is hier een overzicht van de behandelde onderwerpen voor de week van 28 juli tot en met 1 augustus.

mysticgeeks-week-review foto 1Genereer een systeemgezondheidsrapport in Vista mysticgeeks-week-review foto 6Back-upgegevens met 2BrightSparks SyncBack (deel 1) mysticgeeks-week-review foto 9Maak uw eigen eenvoudige iGoogle-gadget Synchroniseer bestanden met 2BrightSparks SyncBack (deel 2) Verander een gamepad in een midi-controller voor gebruik met audiosoftware

Voeg me toe aan je sociale netwerkprofiel! Ik ben langzaam begonnen met het maken van profielen op enkele van de meer populaire sociale netwerksites.

Tot slot wil ik jullie allemaal bedanken! Zonder onze lezers en uw opmerkingen en nuttige suggesties zou dit allemaal niet mogelijk zijn. Vooruitlopend op deze herfst en winter, kunt u nog meer eersteklas how-to-artikelen, handige trucs en productrecensies verwachten! Nogmaals bedankt allemaal! En wees klaar! Er komen binnenkort geweldige dingen aan!

Meer verhalen

Schijfopruiming toevoegen aan het rechtsklikmenu voor een schijf

De registerhack voor dit artikel komt tot ons met dank aan jd2066, een van onze behulpzame forumleden.

Gratis sms-berichten verzenden via e-mail

Een van de sms-hulpprogramma's die ik al jaren gebruik, is Teleflip. In plaats van mijn geld te verspillen aan het sms'en van vrienden en collega's vanaf mijn mobiele telefoon. Ik gebruik deze dienst. Ik vind het veel sneller om snel een e-mail naar hen te typen dan te rommelen met de toetsen op mijn telefoon. Alleen maar

Stel het snelkiesnummer in als de opstartpagina van Opera

Lezer John schreef vandaag met de vraag hoe Opera zo kan worden ingesteld dat het rechtstreeks naar de snelkiespagina opent... dus na een beetje testen kwam ik erachter en deel ik het met iedereen.

Firefox 3 Mayhem

Nou, ik ben vandaag eindelijk om ongeveer 13.00 uur CST op de officiële Firefox 3-downloadsite terechtgekomen en heb de nieuwe versie ontvangen. Ik ga echter wachten met installeren totdat ik zie hoe de dingen de komende dagen uitpakken. Als een nerd zou je denken dat ik er zo snel mogelijk mee moet gaan spelen ... maar ik ben geweest

Maak een back-up van Windows Agenda

Zovelen van ons vertrouwen op agenda-applicaties tijdens onze drukke dag. Sommigen vertrouwen op de Outlook-agenda, Gmail-agenda en ja, zelfs sommige mensen gebruiken de ingebouwde Windows-agenda in Vista. Vandaag laat ik je zien hoe je een back-up van de kalender maakt.

How-To Geek on Lifehacker: Windows Vista minder irritant maken

Voor het geval je het nog niet hebt gezien, mijn eerste gastpost op Lifehacker is vandaag live gegaan:

Maak een contextmenu-item om een ​​tekstbestand naar het klembord te kopiëren in Windows 7 / Vista / XP

Als u het type persoon bent dat graag veel informatie in tekstformaatbestanden op uw schijf bewaart, bent u waarschijnlijk een scenario tegengekomen waarin u die informatie naar het klembord wilt kopiëren ... dus u opent het bestand in Kladblok , selecteer alles en kopieer vervolgens naar het klembord. Wat als je zou kunnen?

Beantwoord boven origineel bericht in Thunderbird

Bij het beantwoorden van een bericht is Thunderbird standaard, de originele tekst verschijnt boven het gebied om het antwoord op te stellen. Persoonlijk ben ik geen fan van dit formaat. Hier leest u hoe u dit kunt wijzigen zodat uw antwoord boven het oorspronkelijke bericht wordt weergegeven.

4 manieren om UAC minder irritant te maken op Windows 7 / Vista

De grootste ergernis in Windows 7 en Vista is het UAC-systeem (User Account Control), vooral voor mensen die veel tweaken. Wanneer u configuratiewijzigingen probeert aan te brengen, lijkt het alsof u om de paar seconden een andere UAC-prompt krijgt. Natuurlijk, het is veiliger... maar

Maak snelkoppelingen in de beheerdersmodus zonder UAC-prompts in Windows 7 of Vista

Een van de meest besproken ergernissen in Windows Vista zijn de UAC-prompts die constant verschijnen wanneer u systeemwijzigingen probeert aan te brengen. Het is vooral irritant wanneer u vaak een bepaalde tool moet uitvoeren waarvoor de beheerdersmodus vereist is om te kunnen werken. Gelukkig is er een simpele hack