Multimiljonairs delen 7 stappen om uw dag voor succes te structureren

In iets minder dan twee jaar op The Pursuit heb ik het voorrecht gehad om tientallen toonaangevende ondernemers, beroemdheden en influencers van vandaag te interviewen, waaronder Gary Vaynerchuk, Tony Robbins, Barbara Corcoran, Seth Godin, Simon Sinek en Chalene Johnson. Ik heb deze geweldige, felbegeerde gesprekken persoonlijk gehad, meestal bij de gast thuis of op kantoor. De setting geeft me een uniek kijkje in hun dagelijks leven. Ter voorbereiding luister, lees en kijk ik uren aan content van of over de gast. Na het interview analyseer en verwerk ik wat ik heb geleerd in geschreven artikelen en videosegmenten.

Ik heb meer dan 4.000 uur besteed aan het bestuderen van succes in minder dan twee jaar, wat me in een unieke positie plaatst om succes voor de rest van ons te ontleden. Wat zijn de gewoonten van succesvolle mensen? Wat zijn hun geheimen? Hoe zijn ze begonnen? Hoe trotseerden ze de kansen?

Mijn gasten hebben samen meer dan 20 New York Times-bestsellerboeken geschreven en duizenden mensen in dienst genomen. Ze hebben een totaal gecombineerd vermogen van meer dan $ 800 miljoen. Hoewel ze elk een uniek verhaal en perspectief hebben, hebben ze ongetwijfeld één ding gemeen: deze mensen weten hoe ze 24 uur moeten structureren voor maximaal succes.Hier zijn de zeven belangrijkste sleutels tot succes voor de rest van ons als het gaat om het structureren van je dag om je beste werk te produceren en je beste zelf te worden.

1. Begin je dag eerder.

We hebben het advies 'vroeg beginnen' al een miljoen keer gehoord. De unieke sleutel is dat er kracht zit in alleen zijn en gefocust zijn aan het begin van de dag. Zelfs als je niet om 4 uur of 5 uur 's ochtends wakker kunt worden (zoals veel van mijn gasten), overweeg dan om een ​​paar minuten eerder op te staan ​​om rustig je dag te plannen voordat de druk om e-mails te beantwoorden begint, de telefoons beginnen te rinkelen of de rest van uw gezin heeft uw aandacht nodig.

Ik zou 's morgens vroeg wakker worden ... omdat ik in die vroege ochtenduren geen rollen was, ik was gewoon een ziel. Toen kwam ik naar buiten, legt Glennon Doyle Melton uit, oprichter van Momaster.com en de bestsellerauteur van Love Warrior van de New York Times.

2. Neem de leiding over je dag.

Bepaal in die paar minuten extra hoe je dag zal verlopen. Mijn geïnterviewden zijn het er allemaal over eens dat je proactief met je tijd om moet gaan in plaats van reactief. Als u uw dag begint met het lezen van e-mails van anderen over hun agenda's en prioriteiten, kan uw eigen agenda ontsporen.

Als je meteen in je e-mail springt, legt Brendon Burchard, oprichter van Experts Academy en bestsellerauteur van de New York Times uit, 'stel je automatisch het kader in je geest om te reageren op de behoeften van andere mensen. En je reageert gewoon op de wereld, je denkt niet strategisch: 'Wat zijn mijn stappen vooruit?' En dus als ik de dag begin, ga ik vooruit voordat ik ergens op reageer, en dat is de geheim.

Vraag jezelf af, wat zijn je prioriteiten voor de dag? Wat zijn uw niet-onderhandelbare zaken? Krijg gedetailleerd en lasergericht op de meest waardevolle taken. U kunt deze belangrijke beslissingen ook de avond ervoor nemen terwijl u de vorige dag afrondt. Hoe dan ook, zorg ervoor dat u uw dag runt in plaats van u door de dag te laten leiden.

3. Breek je dag in blokken.

Het is duidelijk dat Kathy Griffin een heel andere dag heeft dan Seth Godin, die een heel andere dag heeft dan Grant Cardone. Een gemene deler is om je dag, en trouwens je maand, in blokken te zien. Geef jezelf blokken ononderbroken tijd voor creatie, blokkades voor e-mailen en correspondentie met je team, blokkades voor lichaamsbeweging, enz. Vergeet niet tijd vrij te maken voor familie of je partner, zodat je de stekker uit het stopcontact kunt halen en aanwezig kunt zijn bij degenen die ertoe doen meest.

Ik focus me echt op de dingen waar ik het beste in ben, namelijk het creëren van content. Ik doe over het algemeen alleen vergaderingen, interne vergaderingen op maandag en ik doe externe vergaderingen op vrijdag, vertelde Michael Hyatt, voormalig CEO van Thomas Nelson Publishers, nu oprichter van Platform University en bestsellerauteur van de New York Times. Hij legde uit dat zijn team eens per kwartaal 13 podcastafleveringen, audio en video, zal opnemen gedurende twee dagen.

Ik heb net voor mij ontdekt dat als ik batches, ik veel efficiënter ben, zei Hyatt.

Nog een onverwachte opmerking over tijdblokkering is om ervoor te zorgen dat je tijd hebt om na te denken. Seth Godin zal ongeveer twee uur per dag creëren en geeft zichzelf dan een ander deel van de dag om door de stad te wandelen en te brainstormen. James Altucher maakt elke dag tijd om met 10 nieuwe ideeën over elk onderwerp op de proppen te komen, en hij zal eraan werken totdat hij 10 bereikt. Als je innovatiever en creatiever wilt zijn, zorg er dan voor dat je tijd hebt om je gedachten af ​​te dwalen .

4. Behandel de basis.

Ondernemers worden gedreven om hard te werken en snel te handelen. Om eerlijk te zijn, gaven veel van deze moguls niet altijd prioriteit aan de basis, maar later maakten ze de overstap en zagen indrukwekkende resultaten. Je lichaam is het voertuig waarmee je je wereldveranderende werk gaat doen, dus je moet ervoor zorgen. Drink je acht glazen water, sport elke dag, eet voedsel dat je van brandstof voorziet en zorg ervoor dat je voldoende rust krijgt.

5. Vul de uren in.

Ik vraag mijn gasten altijd hoe ze hun dag hebben gestructureerd toen ze net aan hun carrière begonnen. Als je hun leven nu bestudeert, lijkt het onmogelijk. Hoe kan ze een imperium leiden als ze maar zo'n vier uur per dag creëert? Hoe kan hij 12 bedrijven runnen en elke dag trainen en mediteren en nog veel meer? Ja, ze hebben nu een zeer evenwichtig leven met veel rust en tijd voor het gezin, maar ze hebben ook privékoks, huishoudsters, persoonlijke trainers, assistenten en zelfs hondenuitlaters. Dat was niet het geval toen ze het rijk bouwden dat ze nu runnen.

Hoe hard werkte ik in het begin met mijn bedrijf? Zo lang als het duurde om het voor elkaar te krijgen, wat eindeloze uren waren, deelde Barbara Corcoran, onroerendgoedmagnaat en gastheer op ABC's Shark Tank. Als je ergens goed in wilt zijn, denk ik dat je er gewoon je best voor moet doen.

Als je het gevoel hebt dat je op een paar andere fronten faalt omdat je je bedrijf 24/7 laat groeien, weet dan dat je niet de enige bent. Je doet waarschijnlijk ook wat nodig is om je droom van de grond te krijgen. Bescherm uzelf tegen een burn-out en begin deze gewoontes zo snel mogelijk te implementeren om ervoor te zorgen dat u alle 24 van die uren maximaliseert.

6. Word elke dag stil.

Toen ik onlangs Glenn Beck interviewde, vroeg hij me wat de meest voorkomende noemer was die ik bij mijn gasten had gevonden. Ik weet niet zeker of dit de meest voorkomende is, maar het was zeker de meest verrassende. Bijna elke gast maakt elke dag tijd voor dankbaarheid. Sommige bevatten ook meditatie of gebed, maar de meeste nemen elke dag een paar seconden de tijd om te noteren waar ze dankbaar voor zijn.

Mensen vragen $ 15.000 voor een les over ondernemerschap, terwijl een van de belangrijkste dingen iets is dat je gratis kunt doen als je 's ochtends wakker wordt, en dat is gewoon vier of vijf dingen vinden om dankbaar voor te zijn. En niet alleen gemakkelijke dingen, legt James Altucher uit, investeerder, auteur en gastheer van de populaire podcast, The James Altucher Show. Niemand denkt: 'O, hoe kan ik goed zijn in dankbaarheid?' Het is eigenlijk heel moeilijk. En om te oefenen, om die spier te laten zweten, is ongelooflijk waardevol.

Er gaat op elk willekeurig moment zoveel mis in de wereld, dus misschien verklaart deze praktijk hoe deze miljonairs zo'n krachtige, positieve kracht zijn -- ze richten zich niet één keer per week of één keer per jaar op het goede, maar elke dag.

7. Vind wat voor jou werkt.

Gaandeweg ontdekten deze vernieuwers wat het beste voor hen werkte en zeiden dat ze het op al het andere hadden. Denk bijvoorbeeld aan Jamie McGuire, die haar bestsellerromans van de ene op de andere dag schrijft, want dat is de enige manier waarop ze uren ononderbroken schrijftijd kan krijgen. Stel je voor wat vrienden en familie in eerste instantie tegen dat idee zeiden!

Na verloop van tijd leerden deze leiders en vernieuwers zich steeds minder zorgen te maken over wat anderen denken of wat als normaal wordt beschouwd, en concentreerden ze zich in plaats daarvan op de praktijken die hen hielpen hun werk het beste te doen, zichzelf te verbeteren en de wereld te veranderen. Dat is iets wat de rest van ons ook gemakkelijk kan doen.

Bekijk meer video's van The Pursuit op het YouTube-kanaal van de show.

Entrepreneur Network is een premium videonetwerk dat entertainment, educatie en inspiratie biedt van succesvolle ondernemers en opinieleiders. We bieden expertise en kansen om de merkgroei te versnellen en effectief geld te verdienen met video- en audio-inhoud die wordt gedistribueerd over alle digitale platforms voor het zakelijke genre.

EN werkt samen met honderden top YouTube-kanalen in de zakelijke branche en biedt partners distributie op Entrepreneur.com, evenals onze apps op Amazon Fire, Roku en Apple TV.

Kelsey Humphreys

Kelsey Humphreys is een media-ondernemer, journalist en auteur met een missie om 'succes voor de rest van ons' af te breken. Ze is de auteur van de Amazon-bestseller Go Solo. Bekijk interviews met de leiders van vandaag...

Lees verder

Relax Multimiljonairs Deel 7 stappen om uw dag te structureren voor succesverhalen

20 managementtips die u zullen transformeren in een geweldige leider

Ondernemers leren elke dag iets nieuws, maar deze weetjes geven u een voorsprong.

2 manieren om uw slechtste werknemer positief te identificeren en te ontslaan

Zoek tegelijkertijd uit hoe je de allerbeste persoon die je hebt kunt cultiveren.

24 uitzonderlijke door vrouwen gehoste podcasts voor ondernemers in 2017

Veel van de meest informatieve podcasts voor ondernemers hebben een vrouwelijk perspectief.

3 dingen die succesvolle leiders doen om uit een sleur te komen

als u de principes van uw bedrijf niet begrijpt, kunt u merken dat u steeds weer dezelfde fouten maakt.

Ja, u kunt zelfverzekerder overkomen wanneer u een klant ontmoet

Als ondernemers in zichzelf en hun bedrijf geloven, kan hun enthousiasme aanstekelijk werken.

Op 27-jarige leeftijd met pensioen: ambitieus, lui of gek?

Een jonge vastgoed-CEO maakte een plan om zijn vermogen op te bouwen en in zes jaar uit te checken. Hier is hoe hij het deed.

Een persoonlijk merk bouwen dat uw bedrijf naar een hoger niveau tilt

Wie ben jij en wat kun jij bijdragen? Zodra uw consumentenpubliek deze dingen weet, bent u op weg.

De 10 beste motiverende boeken van 2016

Diep authentieke verslagen van persoonlijke beproevingen, hard aangeleerde waarheden en onverwachte openbaringen leren lezers dat alles mogelijk is - als je eenmaal begrijpt dat hard werken alleen niet genoeg is.

10 gratis online tools die elke ondernemer zou moeten kennen

Hier zijn tools die uw leven gemakkelijker zullen maken en uw bedrijf meteen van de grond kunnen krijgen.

5 serieuze zakelijke boeken om te lezen tijdens de feestdagen

Door boeken leren we van slimme mensen die we waarschijnlijk nooit zullen ontmoeten.

'Waarom hij?' Regisseur van Elon Musk's geweldige excuus 'I Can't Come to Work Today'

De regisseur van de nieuwe komedie vertelt over de unieke situaties die zich voordoen wanneer een van je acteurs een geniale miljardair is.

Een stomme zin van drie woorden die je geloofwaardigheid meteen ruïneert

Als iemand je vertelt dat de prijs niet belangrijk is, zijn ze waanvoorstellingen.

9 gewoonten van goed presterende bedrijfsleiders

Deze succesvolle professionals delen een vergelijkbare benadering van leven en werk. Hier is een beknopte lijst van hun geheimen.

De 24 beste podcasts voor ondernemers in 2017

Podcasts zijn het beste na een lang gesprek met de mensen die het meest te leren hebben.

Wat moet er op je 'Stop Doing'-lijst?

Nu het nieuwe jaar nadert, is het gebruikelijk om een ​​gelofte af te leggen om de meest verlichte best practices na te streven. Maar hoe zit het met het overboord gooien van de hele tijd zinken en dingen die je liever vaarwel kust?

Hoe een obsessieve filmbezoeker het favoriete eten van het theater opnieuw uitvond

Deze ondernemer maakte van zijn popcornprobleem een ​​winstgevende onderneming.

Waarom moet je ongevraagd bellen?

Succes vereist wel dat je je comfortzone verlaat. Begin met het ongevraagd bellen van potentiële klanten.

Wil je écht impact hebben als ondernemer? Beheers deze 6 dingen.

Stappen om een ​​erfenis achter te laten van een expert op het gebied van transformationeel leiderschap.

8 dingen die overachievers doen waardoor ze zich onderscheiden

Maak je deze gewoontes eigen en verhoog snel je efficiëntie.

8 krachtige manieren om uw bedrijf op de markt te brengen met een beperkt budget

Als het geld krap is, denk dan buiten de gebaande paden.

10 Do's en don'ts voor het modereren van een paneldiscussie

Moderators zijn nooit de ster, maar als ze hun werk goed doen, zal elk lid van het panel zich zo voelen.

Dit is hoe je de Michael Jordan wordt van wat voor jou belangrijk is

Leer hoe je de lat hoog legt van een man die gedreven is om nummer één te worden.

11 Overtuigingen die deze Moguls gebruiken om veel te winnen

Deze ondernemers en leidinggevenden slagen waar anderen dat niet doen door anders te denken dan de concurrentie.

5 levenslessen die elke ondernemer moet leren

Hoe sneller u deze vijf tips leert, hoe sneller u op weg bent naar succes.

7 geweldige gewoonten van de meest succesvolle mensen

Brian Tracy deelt zeven waardevolle gewoonten die je moet ontwikkelen als je bij alles wat je doet maximaal wilt presteren.

De manier om snel 'rijk' te worden is niet wat je denkt

Hier zijn negen manieren om je rijk te voelen.

Hoe word je miljonair op 30-jarige leeftijd?

Tien stappen om rijk te worden en te blijven in de vroegste fase van je carrière.