Koppel en blader door uw iOS-apparaat met telefoonschijf

koppel-en-browse-uw-ios-apparaat-met-telefoon-schijf foto 1Heb je ooit gemakkelijk door de mappen op je iPhone of iPod Touch willen bladeren in Windows Verkenner of OS X Finder? Phone Disk maakt het u gemakkelijk en u kunt het tot 1 december gratis krijgen.

Uw computer herkent en laat u standaard door de map met afbeeldingen op uw iOS-apparaat bladeren wanneer u het op uw computer aansluit, maar u kunt niet zomaar door elke map op uw apparaat bladeren. Met Phone Disk kunt u uw iOS-apparaat koppelen zoals elke andere verwisselbare opslag, zodat u door veel van de mappen van uw toepassing kunt bladeren en bestanden rechtstreeks op uw pc kunt openen. U hebt nog steeds geen toegang tot alles op een standaardapparaat, maar u kunt er veel meer mee doen dan u standaard kunt doen. Het beste van alles is dat u het gratis kunt krijgen als u het vóór 1 december 2010 downloadt en installeert.

Als je de special mist, kun je iPhone Explorer nog steeds gratis krijgen, waarmee je door de bestanden van je apparaat kunt bladeren vanuit een speciale interface. Hoe dan ook, u kunt gemakkelijker door uw iOS-bestanden bladeren dan iTunes toestaat.Telefoonschijf gratis downloaden

Meer verhalen

Maak strakkere contouren in Word door alleen tabbladen te gebruiken

Effectieve contouren zijn overzichtelijk met voldoende ruimte om in detail te treden. Helaas voegt het standaardoverzichtsformaat van Word te veel extra ruimte in en voorkomt de automatische opmaak dat u het eindproduct kunt controleren. Om strakkere contouren in Word te maken, hebt u alleen de tab-knop nodig.

Hoe u uw browser en heerlijke bladwijzers kunt synchroniseren met uw iOS-apparaat?

Het hebben van een iOS-apparaat is in wezen alsof je altijd een minicomputer bij je hebt. Als u ermee op internet surft, is het synchroniseren van uw browserbladwijzers tussen uw computer en apparaat een must en we laten u zien hoe.

Gedecoreerde harde schijven Icon Packs voor uw computer

Houd je van finesse en het kiezen van de pictogrammen die elke afzonderlijke schijf op je computer vertegenwoordigen? Zo ja, dan hebben we twee icon packs die een vleugje stijl aan uw systeem zullen toevoegen.

Hotot is een slanke Twitter-client voor Ubuntu

Bent u op zoek naar een geweldige Twitter-client voor uw Ubuntu-systeem? Dan is Hotot misschien iets voor jou met zijn overgangsinterface in telefoonapp-stijl.

De How-To Geek-gids voor het leren van Photoshop, deel 1: The Toolbox

Photoshop is een van de meest intimiderende programma's voor elke beginner, maar heeft krachtige beeldbewerkingsmogelijkheden voor elk vaardigheidsniveau. Bekijk een nieuwe installatie van CS5 en leer de basishulpmiddelen en -informatie om u op weg te helpen.

Bestanden overal en vanaf elk apparaat afdrukken met Dropbox

Heb je ooit iets willen printen vanaf je iPhone, of moest je thuis iets op je kantoorprinter printen vanaf je netbook? Hier leest u hoe u van Dropbox een quasi virtuele afdrukserver kunt maken.

Gebruik uw iPhone of iPod Touch als afstandsbediening voor VLC

Als je een fan bent van VLC voor je multimediabehoeften en een iPhone of iPod Touch hebt, wil je deze misschien als afstandsbediening gebruiken. Hier bekijken we een aantal gratis apps waarmee u dit gemakkelijk kunt doen.

PDF-bestanden lezen op uw Amazon Kindle (versie 3)

Als je een van de nieuwere Kindle-apparaten hebt, kun je de ingebouwde PDF-bestanden lezen, erg handig, maar hoe werkt het? Laten we eens kijken hoe je ze op de Kindle kunt krijgen.

Week in Geek: Kaspersky krijgt gehackte editie

Deze week leerden we het verschil tussen pixels en vectoren kennen, dvd's maken van bijna elk videobestand, Rainlendar-kalenders gratis synchroniseren met Dropbox, uitgebreide opstartberichten gebruiken om opstartproblemen van Windows op te lossen, ervoor zorgen dat Microsoft Word altijd platte tekst gebruikt voor geplakte tekst , en meer.

Microsoft Office 2011 voor Mac herdefinieert uw TPS-rapportervaring

Office 2011 voor Mac wordt over een paar dagen uitgebracht en we hebben de nieuwste versie al in handen. Hier volgt een korte rondleiding door enkele van de nieuwe functies in de nieuwste versie van Office.