Moto G5 Plus is nu verkrijgbaar in een door Amazon gesubsidieerde smaak

Paul Hanna / Reuters

Amazon heeft misschien de Fire-telefoon opgegeven, maar de reeks goedkope 'Prime Exclusive'-advertentie-gesubsidieerde smartphones van het bedrijf krijgt vandaag een opfrisbeurt. Het programma werd vorig jaar gelanceerd met een respectabele reeks afgeprijsde, ontgrendelde handsets die sindsdien altijd bovenaan de verkoopgrafieken van Amazon staan. Deze week voegt Amazon meer keuze toe aan die line-up met de onlangs gelanceerde Moto G5 Plus en de zuinige Alcatel A30, die respectievelijk $ 184,99 en $ 59,99 zullen kosten.

Beide telefoons komen ontgrendeld uit de doos en zijn compatibel met elke provider die u kiest. Je moet een Prime-abonnee zijn om de deal te krijgen, maar in ruil voor ongeveer $ 45 korting op de verkoopprijs, krijg je 'gepersonaliseerde aanbiedingen en advertenties, inclusief deals en productaanbevelingen' op je vergrendelingsscherm.Ervan uitgaande dat u het niet erg vindt om advertenties samen met uw ongelezen e-mails af te wijzen, is de Moto G5 Plus een andere solide smartphone, met Android Nougat, een 5,2-inch 1080p-scherm, vingerafdruklezer, 2 Ghz Qualcomm Snapdragon 625 octa-core processor en 4G LTE-snelheden. Het heeft ook dezelfde 12-megapixel camera aan de achterkant als de Galaxy S7, samen met een groothoek 5-megapixel camera aan de voorkant voor groepsselfies. Motorola beweert dat het apparaat een batterij voor de hele dag heeft en dat er twee geheugenformaten beschikbaar zijn: een versie met 2 GB RAM en 32 GB opslag, en een andere met het dubbele geheugen over de hele linie.

Ook de Alcatel A30 doet mee aan het programma. Hoewel je voor deze prijs geen van de eigenzinnige nieuwe handsets van Alcatel krijgt, krijg je wel een Nougat-ready telefoon met een 5-inch 720p HD-scherm, directionele luidsprekers, 2 GB RAM, een quad-core Snapdragon-processor, 4G LTE, 8- megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel selfie shooter. De Alcatel biedt ook enkele functies voor gebarenbediening en de 16 GB interne opslag kan worden uitgebreid tot 32 GB met microSD-ondersteuning.

Aanbevolen verhalen

Uw favoriete gratis product is nu betaald? Moeilijk

Er zijn veel valse beloften in Silicon Valley, vooral als het gaat om gratis producten die betaald worden. Maar wat kunt u doen? Niets eigenlijk, en dat is een probleem.

Signal's versleutelde videogesprekken zijn nu voor iedereen beschikbaar

Er is nog een veilige optie wanneer spraak of chat niet werkt.

Sprint pronkt met nieuwe Moto Phone, Gigabit LTE

Sprint pompte snelheden van 700 Mbps tijdens een basketbalwedstrijd, maar het echte resultaat kan een meer consistente ervaring zijn voor stads Sprint-abonnees in het algemeen.

$ 30 NanoPi M1 Plus is kleiner dan een Raspberry Pi

Deze kleine pc met één bord heeft ook 8 GB aan opslagruimte en draait op Ubuntu of Debian Linux.

Hands-on met Motorola's nieuwe G5 en G5 Plus

Met vernieuwde builds, nieuwe processors en betere camera's, zetten de Moto G5 en Moto G5 Plus een nieuwe standaard voor wat een budgettelefoon is.