Moodagent maakt op stemming gebaseerde muziekafspeellijsten

moodagent-creëert-op stemming gebaseerde-muziek-afspeellijsten foto 1

Moodagent, een platformonafhankelijke en mobiele applicatie, maakt muziekafspeellijsten op basis van je stemming. Vertel het hoe je je voelt en het kiest nummers die je emotionele toestand weerspiegelen.

Moodagent is beschikbaar voor Windows, Mac, Android, iOS en Symbian en laat je via een glijdende interface aanpassen hoe sensueel, teder, blij en boos je je liedjes wilt, evenals het tempo van de muziek. Als dat allemaal te ingewikkeld lijkt, kun je ook een nummer uit je verzameling gebruiken om je afspeellijst te seeden; pak een langzaam droevig nummer en Moodagent zal dat nummer gebruiken om een ​​bijpassende afspeellijst te genereren.Bekijk de onderstaande link voor aanvullende informatie en downloads die geschikt zijn voor uw platform.

Moodagent [via Mashable]

Meer verhalen

Hoe maak je een Easy Pixel Art-avatar in Photoshop of GIMP

Boingboing.net heeft een coole set zorgvuldig getekende pixelart-portretten voor hun belangrijkste schrijvers. Als je een liefhebber bent van pixelart, waarom probeer je dan niet een vergelijkbare avatar voor jezelf te maken met een paar eenvoudige filters in Photoshop of GIMP?

Hier zijn twee Android-tools die u kunnen helpen uw telefoonrekening te verlagen

Heeft u moeite om op de hoogte te blijven van uw mobiele facturen? Met deze Android-applicaties kun je gratis sms'en en je mobiele verbruik monitoren, zodat je nooit over je maandelijkse mobiele abonnement heen hoeft.

Wat is het verschil tussen de Windows 7 HomeGroups en XP-stijl netwerken?

Windows 7 rockt een nieuwe methode voor het delen van bestanden en afdrukken die afwijkt van het frustrerende delen van bestanden en afdrukken in eerdere versies van Windows. Wat is het en hoe kunt u er uw voordeel mee doen? Lees verder terwijl we het uitleggen.

DIY digitale flipperkast zet honderden games in één console

Als je een flipperkastfan bent, kan een gebrek aan ruimte en geld een behoorlijke domper op je dromen zetten om een ​​grote collectie te verzamelen. Deze doe-het-zelf digitale flipperkast slaat honderden spellen op in de voetafdruk van een enkele flipperkast.

Verander uw browservenster in een spelletje Katamari Damacy

Als je een fan bent van Katamari Damacy, een eigenzinnig en leuk Japans puzzelspel dat populair is geworden op de PlayStation, dan zul je dol zijn op deze Javas-scripthack die je browservenster en de inhoud ervan verandert in een gigantische HTML-verzamel...

Verander uw browservenster in een spelletje Katamari Damacy

Als je een fan bent van Katamari Damacy, een eigenzinnig en leuk Japans puzzelspel dat populair is geworden op de PlayStation, dan zul je dol zijn op deze Javas-scripthack die je browservenster en de inhoud ervan verandert in een gigantische HTML-verzamel...

Desktopplezier: Terran Solar System-aanpassingsset

Ons zonnestelsel is een plek vol verwondering, met planeten en manen om te verkennen en ontdekkingen die wachten om gedaan te worden. Nu kunt u de schoonheid en mysteries van ons zonnestelsel rechtstreeks naar uw bureaublad brengen met onze Terran Solar System Customization-set.

Internet Explorer 9 uitgebracht: dit is wat u moet weten

Microsoft heeft de definitieve versie van Internet Explorer 9 uitgebracht en er is maar één vraag die je jezelf moet stellen: moet ik de moeite nemen om het te installeren? Hier is alles wat u moet weten over de nieuwste release van de beruchte browser van Microsoft.

Hoe werkt e-mail?

U verzendt en ontvangt het elke dag, het is onmiddellijk en het kost niets. Het is e-mail, een van de belangrijkste tools van vandaag. Laten we eens kijken hoe het werkt, onder de motorkap en in normale taal.

Een rij markeren in Excel met voorwaardelijke opmaak

Voorwaardelijke opmaak is een Excel-functie die u kunt gebruiken wanneer u cellen wilt opmaken op basis van hun inhoud. U kunt bijvoorbeeld een cel rood laten worden als deze een getal lager dan 100 bevat. Maar hoe markeert u een hele rij?