MIT Tools helpen u te leren tijdens inactieve momenten

We hebben allemaal momenten van downtime gedurende de dag - of het nu gaat om het wachten op een lift, je wifi om verbinding te maken, een app om te vernieuwen of je GChat-buddy om terug te schrijven. Wat als je die momenten van downtime zou kunnen hebben om een ​​nieuwe taal of vaardigheid te leren?

Onderzoekers van MIT's Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory willen je helpen om het meeste uit deze 'micro-momenten' te halen. Ze ontwikkelden een reeks tools genaamd WaitSuite die je testen op woordenschat in tijden dat je anders niets zou doen.Het team heeft maandag zijn eerste tool in de suite uitgebracht: WaitChatter, een Chrome-extensie voor GChat die 'je verblijdt met interactieve woordenschatoefeningen terwijl je wacht tot je gesprekspartner reageert'. Op dit moment leert WaitChatter basiswoordenschat in het Spaans en Frans, maar de onderzoekers zeiden dat ze in de toekomst andere talen hopen te ondersteunen.

'Bij standalone apps kan het onhandig zijn om ze apart te moeten openen om een ​​leertaak uit te voeren', zegt MIT-promovendus Carrie Cai, die het project leidt, in een verklaring. 'WaitSuite is direct ingebed in je bestaande taken, zodat je gemakkelijk kunt leren zonder te verlaten wat je al aan het doen was.'

Het team is van plan om de komende maanden hun andere tools uit te brengen, waaronder WiFiLearner, dat je leerprompts geeft wanneer het detecteert dat je computer een wifi-verbinding zoekt en ElevatorLearner, dat automatisch detecteert wanneer je in de buurt van een lift bent door Bluetooth te detecteren iBeacons en stuurt je woordenschat.

Verwant

  • De beste taalleersoftwareDe beste taalleersoftware

De onderzoekers zeiden dat WaitChatter-testers ongeveer vier nieuwe woorden per dag leerden, of 57 woorden in slechts twee weken. En hoewel WaitSuite zich richt op het aanleren van woordenschatwoorden, zeiden de onderzoekers dat deze methode ook kan worden gebruikt om dingen als wiskunde, medische termen of juridische termen te leren. De onderzoekers zijn van plan om volgende maand een paper over het systeem te presenteren op ACM's CHI Conference on Human Factors in Computing Systems in Colorado.

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over WaitSuite.

Aanbevolen verhalen

'Shadow Brokers'-dump van NSA-tools bevat nieuwe Windows-exploits

Er is een NSA-cache met exploits voor Windows vrijgegeven, maar als u Windows 10 gebruikt of verbinding maakt met internet via een router/firewall, blijft u beschermd.

Disqus wil helpen het web te ontdoen van giftige commentatoren

Overtreders kunnen in de nabije toekomst schaduwverboden en time-outs krijgen.

Brainzappen helpt US Navy Seals sneller te leren

Tests met 'Seal Team Six' en andere eenheden zijn tot nu toe veelbelovend.

Automatisch inactieve applicaties op uw Mac sluiten (of verbergen) met Quitter

Wees eerlijk: je leest dit in plaats van dat je aan het werk bent, toch? Ik ben dankbaar, want zo verdien ik mijn brood, maar voor jou moet je echt proberen je te concentreren. Het is te gemakkelijk om snel een minuut lang Twitter of IM te openen, vooral als ze op de achtergrond open zitten. Quitter is een Mac