Mission 26 legt de laatste reis van Endeavour vast in stop-motion

mission-26-captures-enavour-and-8217;s-laatste-trip-in-stop-motion foto 1Op 21 september 2012 werd de Space Shuttle Endeavour afgeleverd op de internationale luchthaven van Los Angeles en werd de volgende drie dagen langzaam 12 mijl vervoerd naar het California Science Center. Een toegewijd team van fotografen legde het geheel vast.

Onder leiding van Matthew Givot volgde de groep de shuttle drie dagen achter elkaar en fotografeerde deze de klok rond.

The Endeavour begon op donderdagavond en ging door tot zondagavond, met heel weinig slaap tot geen slaap. Het enige dat ons op de been hield, was pure liefde voor de kunst en adrenaline. Een ding dat me het meest opviel, terwijl ik aan het fotograferen was, waren de mensen van Los Angeles. Het was zo krachtig om de opwinding op de gezichten van de mensen en de trots van hun geboortestad te zien. Hoe vaak ik de shuttle ook zou zien, hij zou nooit oud worden.Dit is een geweldige ervaring geweest die ik nooit zal vergeten. Ik hoop dat deze film je zal laten zien hoeveel toegewijde mensen en teamwork er nodig waren om de Endeavour naar zijn nieuwe thuis te krijgen. Genieten van.

Het eindresultaat van hun werk is de bovenstaande video, een prachtige time-lapse-video van Endeavour's reis van het vliegveld naar de hanger in het California Science Center.

Missie 26: The Big Endeavour

Meer verhalen

Geek Trivia: Wat is het oudste elektrische coderingssysteem dat nog in gebruik is?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Slimme telefoons Schokkend energiezuinig; Leidt tot een lager energieverbruik van huishoudens

Gezien hoe vaak onze smartphones en tablets zijn aangesloten en hun batterijreserves aanvullen, is het gemakkelijk om aan te nemen dat ze veel stroom verbruiken. Analyse toont aan dat de lilliputter maar krachtige apparaten...

Geek Trivia: Videogamers hebben bijgedragen aan baanbrekend onderzoek naar welke ziekte?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Slimme doe-het-zelf-display toont gameconsoles terwijl kabels worden verborgen

Hoe toon je al je vintage gameconsoles terwijl je ze overzichtelijk en speelklaar houdt? Dit aan de muur gemonteerde display doet geweldig werk door de retro-uitrusting te laten zien terwijl alles netjes blijft.

Pak gratis een exemplaar van Plants vs. Zombies; Met dank aan de ADA

In een nogal onwaarschijnlijke combinatie hebben PopCap Games en de American Dental Association samengewerkt om exemplaren van PopCap's hitgame Plants vs. Zombies weg te geven; pak een exemplaar voor jezelf en print enkele spelcoupons uit om uit te delen met Halloween.

Hoe u Click To Play-plug-ins in Firefox inschakelt?

Heb je ooit een webpagina geopend om allerlei soorten multimedia op de pagina te laten spelen? Firefox heeft een verborgen functie die is ontworpen om dergelijke situaties te voorkomen. Lees verder om erachter te komen hoe u dit kunt inschakelen.

Alle Windows 8-edities op één installatieschijf krijgen

Er zijn veel verschillende versies van Windows, maar u wist waarschijnlijk niet dat, afgezien van de Enterprise-editie, de schijf of afbeelding die u bezit alle versies voor die architectuur bevat. Lees verder om te zien hoe we ze kunnen gebruiken om een ​​universele Windows 8-installatieschijf te maken.

Geek Trivia: de eerste Google Doodle gevierd wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Week in Geek: Mozilla Firefox 19 leidt overschakeling naar nieuwe gebruikersinterface van Australis

Onze eerste editie van WIG voor oktober staat vol met nieuwslinks over onderwerpen zoals Microsoft brengt Windows 8-app-updates uit voordat ze algemeen beschikbaar zijn, Ubuntu repareert NSFW-inhoud in Amazon Unity-resultaten niet, CyanogenMod krijgt zijn eigen OTA-updatemanager en meer.

De gebaren van Windows 8 gebruiken op een laptop-trackpad

Hoewel Windows 8 misschien een beetje misplaatst lijkt op hardware zonder een aanraakscherm, kunnen trackpad-bewegingen helpen om de kloof te overbruggen. Gebaren op een trackpad werken op dezelfde manier als gebaren op een aanraakscherm.