Minimaliseer Windows Live Mail naar het systeemvak in Windows 7

Ben je gefrustreerd dat je Windows Live Mail niet kunt minimaliseren naar het systeemvak in Windows 7? Met slechts een paar aanpassingen kun je Live Mail minimaliseren naar het systeemvak, net als in eerdere versies van Windows.

BIJWERKEN: Als u de nieuwste versies van Windows Live Essentials (15.4.3502.0922 of 15.4.3508.1109) gebruikt, kunt u als volgt de functionaliteit van het minimaliseren naar het systeemvak terugkrijgen.

Wijzig de eigenschappen voor de snelkoppeling zoals hier getoond, en zodra u Live Mail hebt geopend, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram in het systeemvak en zorgt u ervoor dat Venster verbergen wanneer geminimaliseerd is geselecteerd. Daarna wordt het Live Mail-app-venster net als voorheen geminimaliseerd naar het systeemvak.Windows Live Mail in Windows Vista

In Windows Vista kunt u desgewenst Windows Live Mail naar het systeemvak minimaliseren met behulp van het contextmenu...

minimaliseer-windows-live-mail-naar-de-systeemlade-in-windows-7 foto 1

Windows Live Mail in Windows 7

In Windows 7 kunt u het app-venster minimaliseren, maar niet verbergen in het systeemvak. Het venster verbergen wanneer geminimaliseerde menu-item ontbreekt in het contextmenu en alles wat je hebt is het vensterpictogram dat ruimte inneemt in je taakbalk.

minimaliseer-windows-live-mail-naar-het-systeemvak-in-windows-7 foto 2

minimaliseer-windows-live-mail-naar-de-systeemlade-in-windows-7 foto 3

Hoe u het contextmenu-item terug kunt toevoegen

Klik met de rechtermuisknop op de programmasnelkoppeling(en) en selecteer eigenschappen.

minimaliseer-windows-live-mail-naar-de-systeemlade-in-windows-7 foto 4

Wanneer het eigenschappenvenster wordt geopend, klikt u op het tabblad Compatibiliteit en schakelt u de instelling Dit programma uitvoeren in compatibiliteitsmodus in. Kies Windows Vista (Service Pack 2) in het vervolgkeuzemenu en klik op OK.

minimaliseer-windows-live-mail-naar-de-systeemlade-in-windows-7 foto 5

Nadat u Windows Live Mail opnieuw hebt opgestart, heeft u weer toegang tot het venster Verbergen wanneer u het menu-item minimaliseert.

minimaliseer-windows-live-mail-naar-de-systeemlade-in-windows-7 foto 6

En zo is je taakbalk weer leeg als Windows Live Mail is geminimaliseerd.

minimaliseer-windows-live-mail-naar-de-systeemlade-in-windows-7 foto 7

Als je de mogelijkheid wilde hebben om Windows Live Mail te minimaliseren naar het systeemvak in Windows 7, dan zal deze kleine aanpassing het probleem oplossen.

Meer verhalen

Ontdek wat uw favoriete websites aandrijft

Heb je je ooit afgevraagd of de site die je bezoekt wordt aangedreven door WordPress of dat de webapp die je gebruikt, wordt aangedreven door Ruby on Rails? Met deze extensies voor Google Chrome hoef je je nooit meer af te vragen.

Maak snapshots van uw favoriete filmscènes in VLC

Heb je ooit een screenshot willen maken van je favoriete tv- of filmscène? Vandaag laten we u zien hoe u dit kunt doen met VLC Media Player.

Integreer Nitro PDF Reader met Windows 7

Wilt u een lichtgewicht PDF-reader die mooi integreert met Office en Windows 7? Hier kijken we naar de nieuwe Nitro PDF Reader, een mooie PDF-viewer waarmee je ook PDF-bestanden kunt maken en markeren.

Maak een snelkoppeling om uw Windows-computer in de sluimerstand te zetten

Door uw Windows-computer in de sluimerstand te zetten, kunt u stroom besparen en snel weer toegang krijgen tot uw bureaublad wanneer u het nodig hebt. Hier laten we zien hoe u een snelkoppeling kunt maken om uw pc snel in de sluimerstand te zetten.

Vrijdagpret: Blasters bouwen 2

Na de hele week onnodige spreadsheets en TPS-rapporten te hebben verwerkt, is het tijd om tijd te verspillen aan het spelen van een flashgame. Vandaag bekijken we Building Blasters 2 waar je strategisch explosieven plaatst om constructies neer te halen.

Schakel Opera-miniatuurvoorbeelden uit op de taakbalk van Windows 7

Als u een van de mensen bent die niet om de taakbalkminiatuurvoorbeelden in Windows 7 geeft, dan hebben we een snelle en gemakkelijke manier om ze uit te schakelen in Opera Browser.

Spellingcontrole toevoegen aan uw favoriete Windows-apps

Sommige, maar niet alle Windows-apps hebben een of andere ingebouwde spellingcontrole. Als je spellingcontrole wilt toevoegen aan al je apps (of een selecte groep), sluit je dan bij ons aan terwijl we naar tinySpell kijken.

Markeer berichten als gelezen in het leesvenster van Outlook 2010

Voelt u zich ooit geïrriteerd dat Outlook 2010 berichten niet als Gelezen markeert zodra u erop klikt en ze in het leesvenster bekijkt? Hier laten we u zien hoe u ervoor kunt zorgen dat Outlook ze als gelezen markeert zodra ze worden geopend.

Stel een video in als bureaubladachtergrond met VLC

Ben je de statische bureaubladachtergronden beu en wil je iets leukers? Vandaag zullen we kijken naar het instellen van een video als achtergrond in de VLC-mediaspeler.

Beheer uw Amazon S3-account met CloudBerry Explorer

Als je een Amazon S3-account hebt dat je gebruikt om een ​​back-up van je gegevens te maken, wil je misschien een gemakkelijke manier om het te beheren. CloudBerry Explorer is een gratis app die op je desktop draait en een gemakkelijke manier biedt om je S3-account te beheren.