Minimaliseer apps naar het systeemvak met Trayconizer

Heb je een geweldige app die je vaak elke dag gebruikt, maar die geen optie Minimaliseren naar systeemvak heeft? Nu kun je die app geminimaliseerd krijgen naar het systeemvak met Trayconizer.

Installatie en configuratie

Er is geen installatie of configuratie vereist voor Trayconizer. Plaats het exe-bestand eenvoudig in een map naar keuze die het beste bij u past (het wordt aanbevolen om de map in Program Files te plaatsen). Voor ons voorbeeld zetten we Trayconizer in zijn eigen map in Program Files.minimaliseer-apps-naar-de-systeemlade-met-trayconizer foto

Voor Trayconizer

Voor ons voorbeeld hebben we ervoor gekozen om Paint.NET te gebruiken. Hier kunt u Paint.NET regelmatig zien verschijnen...

En Paint.NET geminimaliseerd naar de taakbalk...

minimaliseer-apps-naar-de-systeemlade-met-trayconizer foto 3

Uw app instellen om Trayconizer te gebruiken

Tijd om die app te minimaliseren naar het systeemvak! Zoek de snelkoppeling(en) voor uw app en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer Eigenschappen.

minimaliseer-apps-naar-de-systeemlade-met-trayconizer foto 4

Nadat u hebt doorgeklikt, ziet u het venster Eigenschappen met het tabblad Snelkoppeling weergegeven.

minimaliseer-apps-naar-de-systeemlade-met-trayconizer foto 5

In het adresgebied voor Target: u moet het doelpad voor Trayconizer vóór het doelpad voor uw app invoegen en ervoor zorgen dat er een enkele spatie tussen het laatste aanhalingsteken van het Trayconizer-doelpad en het beginaanhalingsteken van het doelpad van uw app.

minimaliseer-apps-naar-de-systeemlade-met-trayconizer foto 6

Hier is een voorbeeld van hoe het eruit zou moeten zien op basis van ons Paint.NET-voorbeeld ...

Als je dat hebt gedaan, klik je op Toepassen en vervolgens op OK.

Trayconizer in actie

Tijd om dingen uit te proberen! Zodra u klaar bent om uw app te minimaliseren, gebruikt u dezelfde procedure die u zou gebruiken om deze naar de taakbalk te minimaliseren (d.w.z. knop of klik met de rechtermuisknop).

minimaliseer-apps-naar-de-systeemlade-met-trayconizer foto 8

En zie uw app in het systeemvak zitten! Geweldig! Nu heb je meer ruimte in je taakbalk voor andere dingen.

minimaliseer-apps-naar-de-systeemlade-met-trayconizer foto 9

Dubbelklik op het pictogram om uw app te maximaliseren. Veel plezier!

Links

Download Trayconizer (versie 1.1.1)

Meer verhalen

De geschiedenis verwijderen voor de website die u zojuist hebt bezocht in Firefox

Je klikte gewoon door naar een website en realiseerde je dat het er een was die je liever niet had bezocht. Nu staat de website in de geschiedenis van uw browser (au!) en moet u deze verwijderen. Hier is hoe je dat kleine geschiedenisprobleem opruimt.

Extensies installeren in Google Chrome

Voel je je avontuurlijk en wil je enkele extensies in Chrome proberen? De ontwikkelaars van Chromium Code hebben drie leuke en handige extensies die je kunt toevoegen aan je installatie van Chrome.

Onze kijk op Microsoft Security Essentials Beta

De bètaversie van Microsoft Security Essentials (voorheen met de codenaam Morro) is gisteren uitgebracht en hier gaan we kijken wat u kunt verwachten. Dit nieuwste beveiligingsaanbod van Redmond is een antivirusprogramma dat bedoeld is om naast Windows Defender en Firewall te draaien om de plaats van hun

Onaangename MSN / Windows Live Messenger-spammers stoppen

Ben je gebombardeerd met spammers op Live Messenger die je vertellen dat je een Look9683-spamsite moet bezoeken? Het goede nieuws is dat je ze volledig kunt blokkeren, maar helaas zullen ze geen fysieke pijn voelen.

Fleur Firefox op met persona's

Ziet uw browser er de laatste tijd een beetje blah uit? Zou je willen dat je een grote selectie van skins had om uit te kiezen? Nu kun je het allemaal hebben met Persona's.

Aangepast verwijderen over:config Vermeldingen op de gemakkelijke manier

Heeft u ooit een aangepast item about:config aan uw Firefox-browser toegevoegd en wenste u dat u het kon verwijderen? Dat kan nu met een eenvoudige reset-tweak die zich richt op enkelvoudige vermeldingen.

Back-up en herstel gebruiken in Windows 7

De back-uphulpprogramma's in eerdere versies van Windows waren minder dan spectaculair, wat resulteerde in een mooie markt voor applicaties van derden. Vandaag bekijken we de back-up- en herstelfunctie in Windows 7, misschien wel hun beste back-uptool tot nu toe.

Week in Geek: The Happy Father's Day Edition

Ter ere van Vaderdag dit jaar deed ik niets - en het was alles wat ik dacht dat het zou kunnen zijn. Ook voor de rest van jullie een fijne vaderdag!

Vrijdag Plezier: Paniek

Paniek is misschien een goed bijvoeglijk naamwoord om te beschrijven hoe je werkweek was en het is de naam van het spel waar we deze vrijdag naar kijken om de scherpte eraf te halen. Frantic is een ouderwets ruimteschietspel dat erg leuk is.

Locatiebewust browsen deactiveren in Firefox 3.5

Als u zich zorgen maakt over uw privacy door de nieuwe functie Location-Aware Browsing (ook bekend als Geolocation) in Firefox 3.5, kunt u de functie uitschakelen met een simpele about:config tweak.