Minimaliseer Firefox op de gemakkelijke manier naar het systeemvak

Klinkt het idee om Firefox te minimaliseren naar het systeemvak in plaats van de taakbalk aantrekkelijk? Als dat zo is, kijk dan hoe eenvoudig het is om de extensie MinimalizeToTray Revived in te stellen.

Opmerking: de extensie MinimizeToTray Revived werkt met Firefox (3.0 – 3.5.*), Thunderbird (3.0.*), Flock (2.0) en Songbird (0.7 – 1.2.*).

Methoden om te minimaliserenNadat u de extensie hebt geïnstalleerd, hebt u drie manieren om Firefox naar het systeemvak te minimaliseren. De eerste is het gebruik van het menu Bestand en het selecteren van de opdracht Minimaliseren naar lade. De tweede is door de F9-toets te gebruiken.

Gebruik je liever een knop? Ga gewoon naar het venster Werkbalk aanpassen en plaats de werkbalkknop op de locatie die het beste bij uw persoonlijke voorkeuren past.

minimaliseer-firefox-naar-het-systeemvak-de-eenvoudige-manier foto 2

Goedheid met één klik voor het minimaliseren van Firefox naar het systeemvak.

minimaliseer-firefox-naar-het-systeemvak-de-gemakkelijke-manier foto 3

Het systeemvak

Nadat Firefox is geminimaliseerd, ziet het rechtsklikmenu er zo uit voor het systeemvakpictogram.

minimaliseer-firefox-naar-het-systeemvak-de-gemakkelijke-manier foto 4

Opties

Bepaal Minimaliseren tot ladegedrag en klikgedrag in het hoofdvoorkeurengebied.

minimaliseer-firefox-naar-het-systeemvak-de-gemakkelijke-manier foto 5

Kies welke Firefox-vensters worden geminimaliseerd naar het systeemvak in het voorkeurengebied van Firefox.

minimaliseer-firefox-naar-het-systeemvak-de-gemakkelijke-manier foto 6

Conclusie

Als u uw taakbalk graag vrijhoudt van programma's ten gunste van het systeemvak, dan is de MinimizeToTray Revived-extensie een welkome aanvulling op uw Firefox-browser of Mozilla-app.

Links

Download de MinimizeToTray Revived-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Week in Geek: The Progress of Geekery Edition

In plaats van je een goede tip te geven in de wekelijkse samenvatting van vandaag, gaan we je wijzen op alle nieuwe dingen hier die je misschien hebt gemist omdat je je feedreader nooit verlaat. We hebben ook meer geweldige geek-links voor je.

Maak en schrijf dvd's in Windows 7

Als je overstapt van XP naar Windows 7, vraag je je misschien af ​​welke app je moet krijgen voor het maken van dvd's. Windows DVD Maker is al inbegrepen en stelt u in staat snel een dvd te maken met aangepaste menu's, scèneselecties of uw digitale foto's met muziek toe te voegen.

Sloot de RealPlayer Bloat met Real Alternative

Het gebeurt tegenwoordig niet veel, maar soms kom je een website tegen waarvoor je Real Player nodig hebt om media-inhoud op een pagina af te spelen. Vandaag kijken we naar Real Alternative, waarmee je de media-inhoud kunt bekijken zonder de irritante bloat te installeren.

Toon of verberg de menubalk in Firefox op de gemakkelijke manier

Heeft u slechts af en toe gemakkelijke toegang tot de menubalk in Firefox nodig, maar wilt u deze de rest van de tijd verborgen houden? Dan kunt u genieten van het beste van twee werelden met de Hide Menubar-extensie voor Firefox.

Snelle tip: weergave van zoekgeschiedenis uitschakelen in Windows 7

De nieuwe zoekfunctie in Windows 7 is aanzienlijk verbeterd in deze versie van Windows en slaat standaard recente zoekopdrachten op. Als u zich hieraan ergert en het wilt uitschakelen, laten we u zien hoe u de Groepsbeleid-editor gebruikt.

Zorg dat systeemherstel minder schijfruimte gebruikt in Windows 7

Moe van de systeemherstelfunctie in Windows 7 die veel te veel schijfruimte in beslag neemt? Je kunt het eenvoudig aanpassen met een eenvoudige schuifbalk, je hoeft alleen maar te weten waar je moet kijken.

Tekstgebieden in webformulieren in Firefox uitvouwen

Ben je de kleine tekstgebieden in webformulieren beu en zou je ze gewoon groter willen maken? Zeg vaarwel tegen die kleine tekstgebieden met de Textarea++-extensie voor Firefox.

Snelle tip: het markeren van nieuwe programma's uitschakelen in Windows 7, Vista en XP

Een ergernis die je misschien niet leuk vindt aan Windows, is wanneer het nieuw geïnstalleerde programma's markeert die standaard zijn ingeschakeld in XP, Vista en Windows 7. Vandaag zullen we kijken naar het uitschakelen ervan in alle drie de versies van Windows.

Maak een systeemherstelschijf in Windows 7

De nieuwe versie van Windows lijkt veel stabieler dan eerdere releases, maar je weet maar nooit wanneer er een storing kan optreden. Vandaag bekijken we een optie in Windows 7 waarmee u een systeemherstelschijf kunt maken voor het geval u er vanaf moet opstarten om uw besturingssysteem te herstellen.

Hoe u Windows Update vastzet op de taakbalk in Windows 7

Een item dat lijkt alsof je gemakkelijk naar de taakbalk in Windows 7 zou moeten kunnen vastzetten, is Windows Update, maar dat is het helaas niet. Met een beetje werk kunnen we het echter vastzetten op de taakbalk of het startmenu en hier laten we u zien hoe.