Schakel de Mini-werkbalk en Live Preview uit in Word 2010 of 2007

Een aantal verbeteringen in Word 2010 & 2007 zijn de functies Mini Toolbar en Live Preview. Hoewel deze verbeteringen door sommigen welkom zijn, kunnen andere gebruikers ze vervelend vinden. Hier leest u hoe u beide functies kunt uitschakelen.

Mini-werkbalk en Live Preview-functies

De miniwerkbalk verschijnt wanneer u tekst in een document selecteert. Hiermee kunt u lettertypen wijzigen, onderstrepen, vetgedrukt maken, de selectie cursief maken en meer.schakel-de-mini-werkbalk-en-live-preview-in-word-2010-of-2007 foto uit

Met Live Preview kunt u de muisaanwijzer over verschillende stijltypen bewegen en u direct laten zien hoe het document eruit zal zien met de wijzigingen.

schakel-de-mini-werkbalk-en-live-preview-in-word-2010-of-2007 foto uit 2

Mini-werkbalk en live voorbeeld uitschakelen in Word 2010

Als je je ergert aan de Mini Toolbar en/of Live Preview tijdens het maken van documenten, kunnen we een of beide eenvoudig uitschakelen. Klik in uw Word-document op het tabblad Bestand om Backstage-weergave te openen en klik op Opties.

schakel-de-mini-werkbalk-en-live-preview-in-word-2010-of-2007 foto uit 3

Klik op Algemeen en schakel onder Opties voor gebruikersinterface het vinkje uit voor Miniwerkbalk weergeven bij selectie, Live voorbeeld inschakelen of beide en klik vervolgens op OK.

schakel-de-mini-werkbalk-en-live-preview-in-word-2010-of-2007 foto uit 4

U hoeft Word niet opnieuw te starten, de functies worden meteen uitgeschakeld. Als je nu tekst markeert, geen vervelende Mini Toolbar...

schakel-de-mini-werkbalk-en-live-preview-in-word-2010-of-2007 foto uit 5

En wanneer u verschillende stijlensets of andere configuraties van het document kiest, laat het u niet langer zien hoe het eruit zal zien met Live Preview.

schakel-de-mini-werkbalk-en-live-preview-in-word-2010-of-2007 foto uit 6

Word 2007

U kunt beide functies ook in Word 2007 uitschakelen. Klik op de Office-knop de Word-opties.

schakel-de-mini-werkbalk-en-live-preview-in-word-2010-of-2007 foto uit 7

Schakel onder het gedeelte Populair de selectievakjes Mini-werkbalk en Live voorbeeld uit.

schakel-de-mini-werkbalk-en-live-preview-in-word-2010-of-2007 foto uit 8

Als u overstapt van Office 2003 naar een nieuwere versie, vindt u de nieuwe functies misschien best handig, aan de andere kant vindt u ze misschien erg vervelend. Als dat het geval is, kunt u ze eenvoudig uitschakelen, of als u de functies opnieuw wilt gebruiken, gaat u gewoon terug en schakelt u ze opnieuw in.

Meer verhalen

Schermactiviteit opnemen in Ubuntu met RecordMyDesktop

Soms is alleen een video voldoende, of het nu gaat om het maken van een stapsgewijze handleiding, het vastleggen van een episch solitaire-spel of het opnemen van een IM-videostream. We laten u zien hoe u video opneemt in Ubuntu met RecordMyDesktop.

Vrijdagpret: Tiny Piranha

Als je een lange week hebt gehad, ben je klaar om even te ontspannen terwijl je je vrijdag afmaakt. Vandaag hebben we voor jou de perfecte manier om een ​​hap uit die stress te nemen met Tiny Piranha.

Microsoft Money Plus is nu gratis beschikbaar

Vorig jaar stopte Microsoft met het maken van nieuwe versies van Microsoft Money, hun softwarepakket voor persoonlijk geldbeheer - en nu hebben ze het gratis voor iedereen beschikbaar gemaakt ... nou ja, min of meer.

Beginner Geek: bekijk verschillende tijdzones in de Windows 7 Tray Clock

Moet u gelijke tred houden met de tijd in verschillende tijdzones over de hele wereld? Hier kijken we naar het toevoegen van meerdere zones aan de Windows 7 System Tray Clock.

Voeg een premium thema toe aan je Tumblr-blog

Wil je je Tumblr-blog een aparte look geven met een premium thema? Laten we eens kijken hoe u in slechts enkele seconden een premium thema kunt kopen en toevoegen aan uw Tumblr-blog.

Firefox gebruiken om eenvoudige testmodellen te maken

Pencil is een wireframing-tool die we kunnen gebruiken om een ​​mock-up van de gebruikersinterface van onze applicatie te schetsen. Het mooie van Pencil is dat het lichtgewicht, gebruiksvriendelijk en nauw geïntegreerd is met Firefox. Bovendien is het een gratis open source applicatie! Aan het einde van het artikel zullen we geven

Hoe u uw 3G- of wifi-snelheid kunt vinden op uw Android-telefoon

Ben je benieuwd wat voor verbindingssnelheid je haalt met je Android-telefoon? Vandaag bekijken we hoe u eenvoudig uw wifi- of 3G-snelheden kunt controleren met de Speedtest-app van Speedtest.net.

Andere talen toevoegen aan Office 2010

Wilt u de spelling en grammatica in andere talen in Office controleren, of wilt u de Lint UI-taal wijzigen? Hier leest u hoe u dit kunt doen in Office 2010 met een Office-taalpakket.

Dropbox gebruiken met een iPhone of iPod Touch

Een van de geweldige functies van Dropbox is de mogelijkheid om je bestanden te delen en te synchroniseren met andere computers en mobiele apparaten. Vandaag bekijken we hoe je Dropbox aan je iPhone of iPod Touch kunt toevoegen.

Maak een back-up van uw Windows 7 Media Center-instellingen met mcBackup

Als je een HTPC-liefhebber bent en Windows 7 Media Center gebruikt, heb je waarschijnlijk veel geplande opnames en kanaalopstellingen waarvan je een back-up wilt maken. Hier bekijken we een eenvoudige tool waarmee u het gemakkelijk kunt doen.