Minecraft-updates, goedkope Windows 2-in-1's om klaslokalen binnen te vallen

Nieuwe Chromebook-alternatieven en eenvoudigere manieren om klassensets ervan te beheren, samen met een update voor Minecraft, vormen de aftrap voor het 2017-aanbod van Microsoft voor de onderwijsmarkt.

Redmond toonde deze week zijn nieuwe educatieve speelgoed op de BETT-educatieconferentie in Londen. Ze bevatten updates voor de educatieve editie van Minecraft, een verbijsterend open online spel dat in de smaak valt bij leraren in het basisonderwijs die het als leermiddel gebruiken.De nieuwe functies die vandaag worden uitgerold, omvatten gimmicks om kinderen geïnteresseerd te houden, zoals de toevoeging van iglo's en ijsberen aan de sneeuwrijkere biomen van de game. Er zijn ook een paar nieuwe tools om docenten te helpen, zoals 'Global Pause', waarmee docenten die Minecraft zouden kunnen gebruiken om meerdere vakken te onderwijzen, de mogelijkheid krijgen om al hun studenten een pauze te laten nemen en over te schakelen naar een nieuwe activiteit.

Microsoft erkende de populariteit van Minecraft op scholen kort nadat het de studio achter het spel had verworven, en begon leraren aan te moedigen lesplannen en bronnen met elkaar te delen. Om dit te vergemakkelijken, voegt het bedrijf nu native ondersteuning voor het .mcworld-bestandsformaat van Minecraft toe aan het Microsoft docs.com-platform.

Wat heb je aan Minecraft als je leerlingen geen computer hebben om het op te spelen? Microsoft heeft ook drie nieuwe Windows-laptops en 2-in-1's op instapniveau aangekondigd, gericht op de onderwijsmarkt. Lenovo's nieuwe N24 convertible notebook begint bij slechts $ 189 en heeft een 11,6-inch IPS-scherm dat 360 graden kan draaien en een pen om op het scherm te schrijven. De verwachting is dat deze medio 2017 beschikbaar zal zijn.

Acer heeft ook een nieuwe converteerbare notebook, de TravelMate Spin B118, die $ 299 kost. Met een drukbestendig scherm, schokabsorberende rubberen bumper en morsbestendig toetsenbord, zou het het grootste deel van het misbruik moeten opvangen dat kinderen ermee kunnen doen.

Verwant

  • Volledige versie van 'Minecraft: Education Edition' arriveert op 1 november Volledige versie van 'Minecraft: Education Edition' arriveert op 1 november

Ten slotte heeft de nieuwe Turn T201 convertible notebook van leverancier van onderwijsapparatuur JP.IK een microscoop voor wetenschappelijke taken en een thermische sonde die temperatuurschommelingen kan detecteren. Prijzen waren niet direct beschikbaar.

Alle drie de apparaten draaien op Windows 10 en Microsoft positioneert ze als goedkope Chromebook-alternatieven voor in de klas.

Omdat hun prijzen waarschijnlijk aantrekkelijk zullen zijn voor openbare scholen met krappe IT-budgetten, introduceert Microsoft ook een nieuw cloudgebaseerd platform voor apparaatbeheer, in het besef dat het aan docenten zelf kan zijn om een ​​klaslokaal set notebooks te implementeren. Het wordt Intune for Education genoemd en is ontworpen om niet-IT-professionals in staat te stellen eenvoudig instellingen voor elke student aan te passen, ongeacht welke laptop ze uitchecken.

Aanbevolen verhalen

Microsoft maakt Windows 10-beveiliging eenvoudiger

Het 'Defender Security Center' toont in één oogopslag antivirus, browserbesturing en app-instellingen.

Hoe u uw Minecraft-spel via internet kunt delen

Als je je lokale Minecraft-game via internet met vrienden wilt delen, is dat iets ingewikkelder dan gewoon op een knop drukken. Laten we eens kijken naar de instellingen achter de schermen die je moet aanpassen om twee externe Minecraft-spelers met elkaar te verbinden.

De beste goedkope laptops van 2017

U hoeft geen fortuin, zelfs geen klein fortuin, uit te geven aan uw volgende pc. Dit zijn de beste budgetlaptops die we hebben getest, en de meeste gaan over voor minder dan $ 500.

Vraag How-To Geek: stoppen met automatische IE-updates, aangepaste Windows 7-mapachtergronden en aangepaste Ubuntu-bootloading

Een keer per week duiken we in onze reader-mailbag om uw prangende technische vragen te beantwoorden. Deze week bekijken we het stoppen van Internet Explorer bij het updaten naar versie 9, het aanpassen van mapachtergronden in Windows 7 en het aanpassen van de Ubuntu-bootloader.