Miljardair Bill Gates twittert advies aan pas afgestudeerden

Je hoeft niet te zijn afgestudeerd aan een Ivy League om een ​​starttoespraak te horen van een succesvolle leider of beroemdheid. Bill Gates geeft gratis advies aan afgestudeerden -- het enige wat je hoeft te doen is zijn Twitter-feed te bekijken.

Op maandag plaatste de mede-oprichter van Microsoft 14 opeenvolgende tweets met krijt vol advies voor nieuwe studenten. Van het delen van zijn enige spijt na het afstuderen tot het adviseren welke banen het meest veelbelovend lijken, Gates behandelde een aantal onderwerpen in spurts van minder dan 140 tekens. Hij deelde zelfs het afstudeercadeau dat hij elke afstuderende student zou willen geven - wat nu trending is op Amazon.

Gates sloot zijn tweetstorm af met wat positieve inspiratie en zei tegen de afgestudeerden van 2017: Dit is een geweldige tijd om te leven. Ik hoop dat je er het beste van maakt.Dus als u zich verward, angstig of ongeïnspireerd voelt, hoeft u niet meer bang te zijn. De miljardair heeft enkele wijze woorden voor je.

Rose Leadem

Rose Leadem is een online redactieassistent bij Entrepreneur Media Inc.

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Senaatswet zou het moeilijker maken om overheidsgegevens te verwijderen

Senatoren Gary Peters en Cory Gardner hebben de Preserving Government Data Act van 2017 ingevoerd om ervoor te zorgen dat de FBI onze toegang tot overheidsinformatie niet wegneemt.

Die keer dat Bill Gates een oproep voor technische ondersteuning beantwoordde ... en het verpletterde

Als u de C-suite verlaat om wat tijd in een hokje door te brengen, leert u veel over uw eigen bedrijf.

Tech-CEO tweet nummer sekshotline bij verslaggever

De chef van Hootsuite vertelde de schrijver die twijfelde aan de waarde van zijn bedrijf om 1-800-EAT-DICK te bellen.

5 belangrijke zakelijke lessen die u kunt leren van miljardair Oprah Winfrey

Oprah is niet alleen een tv-persoonlijkheid - ze is een zakenvrouw die haar merk en waarde gedurende tientallen jaren heeft laten groeien.

5 goudklompjes advies gegeven aan mij door miljardairs

De rijkste mensen op aarde lijken meer geïnteresseerd in het aangaan van een uitdaging dan in het vergaren van overtollige rijkdom.