Microsoft stopt met Wunderlist en pusht nieuwe 'To-Do'-app

Gebruik je de lijstmakende app Wunderlist van Microsoft? Binnen niet al te lange tijd zult u een vervanger moeten zoeken. Maar maak je geen zorgen: Microsoft heeft er al een.

Redmond introduceerde woensdag To-Do, een nieuwe 'intelligente app voor taakbeheer waarmee je gemakkelijk je dag kunt plannen'. Microsoft is van plan de komende maanden de beste functies van Wunderlist in To-Do op te nemen.'Zodra we er zeker van zijn dat we het beste van Wunderlist in To-Do hebben verwerkt, stoppen we met Wunderlist', schreef Ori Artman van Microsoft in een blogpost.

Gemaakt door het team achter Wunderlist, kunt u met To-Do lijsten maken van alle dingen die u op een bepaalde dag moet doen en kunt u afvinken wat u hebt bereikt. De app heeft ook een functie Suggesties die naar al je taken kijkt (inclusief items van vorige dagen die je niet hebt gedaan) en 'op intelligente wijze prioriteit geeft aan de belangrijkste', zei Microsoft.

Je kunt lijsten maken voor alles wat je nodig hebt - boodschappen, werkspullen en thuisprojecten bijvoorbeeld - en ze personaliseren met kleurrijke thema's. Met de app kun je ook notities, herinneringen en vervaldatums toevoegen om je te helpen op de hoogte te blijven van deadlines.

'Elke ochtend begint je My Day-lijst met een schone lei, waardoor je bewuster kunt zijn over wat je gedaan wilt krijgen', schreef Artman. 'Je kunt ook op Intelligente suggesties tikken voor ideeën over wat het belangrijkste is. Tik gewoon op het lampje en je ziet alle taken van de dag ervoor, wat er moet gebeuren of komen, en andere handige suggesties op basis van het slimme algoritme van To-Do.'

Verwant

  • De beste notitie-apps van 2017De beste notitie-apps van 2017

To-Do is gebouwd op Office 365 en geïntegreerd met Outlook. Het synchroniseert automatisch uw Outlook-taken en stelt u in staat uw lijsten op verschillende apparaten bij te houden.

'Als enige app voor taakbeheer die is gebouwd op een zakelijke cloud, biedt To-Do de geavanceerde beveiliging die onze Office 365-klanten verwachten', schreef Artman. 'Gegevens worden versleuteld in transit en in rust.'

To Do is als preview beschikbaar op iPhone, Android, Windows en het web. IT-professionals kunnen de To-Do-preview inschakelen via het Office 365-beheercentrum. Op dit moment kun je geen takenlijsten delen, maar die functie komt eraan, samen met apps voor Mac-, iPad- en Android-tablets en integraties met andere Microsoft-services.

Aanbevolen verhalen

Met de nieuwe filters van Android kun je ongebruikte apps opschonen

Een vernieuwde Google Play-sectie helpt u bij het sorteren en bijwerken van uw app-bibliotheek.

Adobe en Microsoft integreren Sensei AI op verschillende platforms

Adobe-producten kunnen nu Microsoft-gegevens naar Sensei trekken voor intelligentere machine learning. Binnenkort zal Sensei zich ook wagen aan Microsoft-tools.

Wat is SHA-1 en waarom zal het met pensioen gaan duizenden mensen van het internet schoppen?

Op de eerste dag van 2016 beëindigde Mozilla de ondersteuning voor een technologie genaamd SHA-1 in de Firefox-webbrowser. Vrijwel onmiddellijk kwamen ze terug op hun beslissing, omdat het belangrijke internettoegang voor duizenden, zo niet miljoenen mensen zou hebben afgesloten. Maar wat doet deze technologie? Waarom zou

Microsoft pusht Windows 10 net iets te hard

Microsoft heeft Windows 10 echt zo ver gepusht dat het irritant begint te worden - eerst installeerden ze automatisch een service die de hele tijd liep om het pictogram Windows 10 downloaden te tonen, en toen begonnen ze automatisch Windows 10 te downloaden naar de computers van mensen, zelfs als ze dat niet deden wil het. nutsvoorzieningen