MetroTwit is een slanke native Twitter-client voor uw Windows-systeem

metrotwit-is-een-strakke-native-twitter-client-voor-uw-windows-systeem foto 1Ben je dol op het nieuwe Metro-ontwerp en heb je ook een native Twitter-desktopclient voor je Windows-systeem nodig? Dan wil je misschien eens kijken op MetroTwit.

Wanneer u het MetroTwit exe-bestand opstart, worden de benodigde .NET Framework-componenten gedownload als u deze nog niet hebt geïnstalleerd. Zodra dat is voltooid, downloadt het de MetroTwit-installatiebestanden om ervoor te zorgen dat u over de nieuwste release beschikt.

MetroTwit start automatisch zodra het installatieproces is voltooid. Van daaruit kunt u snel de lay-out (d.w.z. zichtbare kolommen, enz.), thema en andere UI-functies wijzigen om MetroTwit meteen thuis op uw systeem te maken.UI-functies zichtbaar in de bovenstaande schermafbeelding:

 • Boven: Open de instellingen in het midden bovenaan het venster
 • Onder: kolom toevoegen, lijsten, vernieuwen, tweetvenster, zoeken op Twitter, gebruikersprofiel en Twitter-trends

Zoals je hier kunt zien, zijn de instellingen mooi ingedeeld en heel gemakkelijk om doorheen te navigeren.

metrotwit-is-een-strakke-native-twitter-client-voor-uw-windows-systeem foto 2

Kenmerken van MetroTwit:

 • Ondersteuning voor slepen en neerzetten van afbeeldingen
 • TwitLonger-ondersteuning voor langere tweets
 • Tweet broodkruimels
 • Oneindig scrollen
 • Automatisch aanvullen voor gebruikersnamen en hashtags
 • Thema's en accenten
 • Aanpasbare en herschikbare kolommen
 • Waartoe toegang tot The Trend
 • URL-verkorting en voorbeelden
 • Windows 7 Taakbalkintegratie
 • Snelle meldingen
 • Vlekkeloze ondersteuning voor hoge DPI

Opmerking: vereist .NET Framework 4.0.

Download MetroTwit [via DownloadSquad]

Meer verhalen

We hebben 10 gratis exemplaren van Microsoft's Networking Windows 7 eBook om weg te geven. Pak je eigen!

Vorige maand hebben we het nieuwe boek van onze vriend Ciprian door Microsoft Press, Network Your Computers & Devices: Step by Step, gelezen en we hebben zijn arm gedraaid totdat hij besloot 10 gratis exemplaren weg te geven voor onze lezers.

MyPaint is een open-source grafische app voor digitale schilders

Bent u op zoek naar een geweldige grafische app om te gebruiken voor het maken van originele schilderijen en kunstwerken op uw computer? Of het nu voor jou of voor de kinderen is, MyPaint is een app die je zeker bij de hand moet hebben voor wanneer die artistieke stemmingen zich voordoen.

Vraag How-To Geek: hoe kan ik mijn bandbreedtegebruik controleren?

Beste How-To-nerd,

Voeg de 2D-versie van de nieuwe Unity-interface toe aan Ubuntu 10.10 en 11.04

Kan uw computer of virtualisatiesoftware de nieuwe 3D-versie van de Unity Interface in Ubuntu niet weergeven? Nu heb je toegang tot en geniet van de 2D-versie met slechts een beetje PPA-magie toegevoegd aan je systeem!

MightyMintyBoost is een 3-in-1 gadget-oplader

Als je op zoek bent naar een veelzijdige batterijbooster, dan zal deze doe-het-zelf 3-in-1 zonne-/usb-/wandstroomoplader, bekend als de MightyMintyBoost, met gemak je telefoon, mp3-speler en andere gadgets overtreffen.

Watson sluit zich aan bij tegenstanders van menselijk gevaar

In januari lieten we je een video zien van Waton in een oefenronde tegen Jeopardy-kampioenen Ken Jennings en Brad Rutter. Gisteravond stonden ze in een echte ronde van Jeopardy met Watson in een gelijkspel met Rutter.

SnapBird geeft je Twitter-zoekopdrachten een boost

De standaardzoekfunctie van Twitter is een beetje bloedarm. Als je je Twitter-zoekopdracht een boost wilt geven, start je de webgebaseerde zoektool SnapBird en duik je in je eerdere tweets, evenals die van vrienden en volgers.

Desktop Fun: Springtime Personas-thema's voor Firefox

Met nog wekenlang winterweer te gaan, kan het een beetje deprimerend zijn om naar buiten te kijken en niets dan een saai, levenloos landschap te zien. Om het tijdsverschil te overbruggen totdat je de ramen kunt openen, kunt genieten van de warmte van de zon en de lentebries op je gezicht kunt voelen, presenteren we onze Springtime Persona's

Vingerbewegingen in MacBook-stijl krijgen op Ubuntu Linux

Apple-gebruikers vegen, knijpen en draaien de gebruikersinterfaces van Mac naar de inhoud van hun vingers. In het artikel van vandaag laten we u zien hoe u hippe dingen kunt doen, zoals het uitbreiden en verkleinen van vensters en het wijzigen van bureaubladen met vingerbewegingen.

Vraag How-To Geek: Dropbox in het Start-menu, Symlinks begrijpen en dvd's uit de tv-serie rippen

Deze week bekijken we hoe je Dropbox in je Windows Start-menu kunt opnemen, symbolische koppelingen begrijpt en gebruikt, en hoe je je tv-serie-dvd's rechtstreeks kunt rippen naar unieke en hoogwaardige afleveringsbestanden.