Met Grooveshark kun je je muziek online streamen en delen

Als je op zoek bent naar een muziekservice waarmee je onbeperkte hoeveelheden muziek kunt ontdekken en streamen, je eigen deuntjes kunt uploaden en delen via de populaire sociale netwerken, kun je Grooveshark eens proberen. Vandaag geven we u een overzicht van de service en wat deze te bieden heeft.

Grooveshark

Wanneer je voor het eerst naar Grooveshark gaat, krijg je een gebruiksvriendelijke interface te zien en kun je meteen beginnen met zoeken naar muziek, je eigen muziek uploaden, afspeellijsten maken, thema's wijzigen en meer.Wanneer u Grooveshark gaat gebruiken, verschijnen er verschillende ballontips om de service te helpen gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om ze niet te laten zien als ze je irriteren.

grooveshark-laat-je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 2

Zonder een account aan te maken kun je door verschillende bands en artiesten bladeren en de muziek afspelen. Zonder een account kun je echter niet je eigen muziek uploaden en toegang krijgen tot andere coole functies.

grooveshark-laat-je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 3

Afspeellijsten

De speler werkt zoals je van een muziekspeler mag verwachten. Na het aanmaken van een account kun je afspeellijsten maken en je favoriete nummers opslaan.

grooveshark-laat-je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 4

Nadat je naar de gewenste muziek hebt gezocht, klik je op het pluspictogram naast de track en voeg je deze toe aan je wachtrij.

grooveshark-laat-je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 5

Vervolgens kunt u vanuit uw wachtrijlijst nummers naar uw afspeellijst slepen en neerzetten.

grooveshark-laat-je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 6

Of u kunt de hele wachtrij opslaan in een afspeellijst door een nieuwe te maken of door een bestaande te overschrijven.

grooveshark-laat-je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 7

Van de nummers in je wachtrij kun je een link naar je vrienden e-mailen om deze met hen te delen. Er is ook een optie om de grote sociale netwerken zoals Facebook en Twitter te gebruiken.

grooveshark-laat-je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 8

grooveshark-laat-je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 9

Nummers uploaden

Nadat je je hebt aangemeld voor het gratis account, kun je je muziek uploaden en profiteren van andere functies. Deze functie is cool omdat je overal toegang hebt tot je muziek waar een internetverbinding is. Om je muziek te uploaden, moet Java zijn geïnstalleerd en begin je met het uploadproces. Eerst moet je de muziek selecteren die je wilt uploaden.

grooveshark-laat je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 10

Nadat je de nummers hebt geselecteerd die je wilt uploaden, scant Grooveshark de muziek voor informatie.

grooveshark-laat-je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 11

Wanneer de scan is voltooid, kunt u doorgaan en de nauwkeurigheid controleren.

grooveshark-laat-je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 12

Als alles er goed uitziet, begint het uploadproces.

grooveshark-laat-je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 13

Na het uploadproces krijg je een bevestigingsscherm te zien en een bericht hierover kan tot 24 uur duren voordat de nummers verschijnen.

grooveshark-laat je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 14

Gratis account

Met het gratis account krijgt u advertenties te zien terwijl u de service gebruikt. Of je kunt een VIP-lid worden voor $ 3 / maand om ze te verwijderen.

Je krijgt ook veel meer als Grooveshark VIP, inclusief toegang tot nieuwe functies, meer muziek, directe ondersteuning, aangepaste thema's en meer.

Andere mogelijkheden

Er zijn enkele andere coole functies zoals de Grooveshark Radio die vergelijkbaar is met Pandora. Je kunt een nummer een smiley geven of fronsen terwijl het nummers blijft ophalen die gerelateerd zijn aan wat je leuk vindt.

grooveshark-laat-je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 17

U kunt ook kiezen uit verschillende thema's voor de pagina. VIP-leden hebben echter nog veel meer keuze.

Als je een nummer vindt dat je echt leuk vindt, bieden ze een keuze waar je het kunt kopen bij Amazon of iTunes.

grooveshark-laat je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 19

Als je een muzikant bent en je band wilt promoten, hebben ze daar een sectie voor waar je een bepaald bedrag betaalt voor zoveel toneelstukken. Hiermee krijg je ook een volledig dashboard met analyses, muziekcatalogus en meer.

Er is ook een eenvoudige Google Chrome-extensie die u kunt krijgen en die er eenvoudige afspeelknoppen voor toevoegt.

grooveshark-laat-je-streamen-en-deel-je-tunes-online foto 21

Conclusie

In mijn tests lijkt dit een coole service, hoewel de selectie van nummers een beetje beperkt was op basis van mijn smaak. De nummers worden meteen afgespeeld en er is geen laadtijd, wat cool is. Er zijn ook tal van sociale functies ingebouwd in Grooveshark als je daar naar op zoek bent. Als je de advertenties aan de zijkant aankunt, is dit een erg coole en gratis oplossing om nieuwe muziek te vinden en deze online te delen. Voor $ 3 / maand of $ 30 voor een heel jaar elimineren ze de advertenties en bieden ze ook andere voordelen. Naarmate Grooveshark zich verder ontwikkelt, kan dit de service voor het delen en streamen van muziek worden voor muziekliefhebbers. In de nabije toekomst zullen we uitgebreid ingaan op de VIP-service en de voordelen die deze te bieden heeft. Veel plezier en laat ons weten wat je van de service vindt door hieronder een reactie achter te laten.

Grooveshark Hoofdsite

Grooveshark Google Chrome-extensie

Meer verhalen

Opstartproblemen oplossen met Startup Repair Tool in Windows 7 & Vista

Het kan een vreselijk gevoel zijn als uw nieuwe Windows 7-computer niet goed opstart in Windows of helemaal niet opstart. Als het met uw machine gebeurt, raak dan niet in paniek en probeer de Startup Repair Tools die bij het besturingssysteem zijn geleverd.

Exporteer uw iGoogle-startpagina naar een ander account

Als je een fan bent van iGoogle, heb je waarschijnlijk een perfecte setup met RSS-feeds, thema's en andere gadgets, precies zoals je het wilt. Vandaag bekijken we hoe u die instellingen naar een ander Google-account kunt exporteren, zodat u uw favoriete startpagina niet opnieuw hoeft te bouwen.

Week in Geek: The What on Earth is that Process Edition

Ooit naar Taakbeheer gekeken en je afgevraagd wat dat rare proces is? Je bent niet de enige, we doen hier hetzelfde, en we hebben een hele lijst ervan die we al voor je hebben ontcijferd.

Verbeter uw zoekresultaten in Firefox

Wilt u uw zoekresultaten bij Yahoo, Google en Bing verbeteren? Geniet van meer functies met uw zoekresultaten met de BetterSearch-extensie voor Firefox.

Herstel uw MySQL-database vanuit een back-upbestand

We hebben u al laten zien hoe u een back-up van uw MySQL-server kunt maken vanaf de opdrachtregel, maar het is erg belangrijk om te weten hoe u die gegevens kunt herstellen voor het geval u een fout moet herstellen. Je moet er ook een punt van maken om je herstelproces op een andere doos te testen, gewoon om te maken

Vrijdagpret: spellen met vakantiethema

Vrijdag is weer aangebroken en dat betekent dat het tijd is om op het werk uit te sloven en wat flashgames te spelen tot het fluitsignaal klinkt. Vandaag komen we in de vakantiestemming door je een aantal vakantie- en winterthema-spellen te brengen die je zeker zullen vermaken.

Pas het Windows 7-aanmeldingsscherm aan

Vind je het leuk om de Windows-interface aan te passen en ben je het standaard inlogscherm in Windows 7 beu? Vandaag bekijken we Windows 7 Logon Background Changer, een gratis en open source-app waarmee u het aanmeldingsscherm eenvoudig kunt aanpassen.

Maak aangepaste bureaubladachtergronden met Photovisi

Heb je geweldige familiefoto's en ben je op zoek naar een manier om mooie collagebehang te maken voor de komende feestdagen? Kijk hoe eenvoudig het is om te doen op de Photovisi-website.

Een snelstartfunctie toevoegen aan Windows 7 op de gemakkelijke manier

Mis je het hebben van de Quick Launch Toolbar in Windows 7? Nu kunt u die functionaliteit terugkrijgen met het zeer aanpasbare gratis hulpprogramma SE-TrayMenu.

Maak een back-up van uw MySQL-server vanaf de opdrachtregel

Het is erg belangrijk om een ​​back-up van uw databaseserver te houden, en Linux maakt dit een triviale taak vanaf de opdrachtregel. Je zou dit echt in een cron-taak moeten stoppen en het dagelijks (of vaker) moeten uitvoeren, maar voor onze doeleinden van vandaag is dit hoe je de back-up daadwerkelijk maakt.