De mentaliteitsveranderingen die je nodig hebt om elk doel te bereiken

Gefeliciteerd! Je hebt de derde week van The Goal Standard voltooid, de eerste Fight Stage. Het ging deze week moeizaam. Je hebt misschien moeite gehad om productief te blijven. Het was misschien moeilijk om gemotiveerd te blijven of de energie te behouden die je nodig hebt om alles te doen wat je voor jezelf had gepland. Je hebt jezelf misschien excuses horen maken en zelfs klagen.

Gelukkig hadden we tal van eersteklas experts, werkbladen, ondersteuning en bronnen om u te helpen volharden. De sleutel tot succes deze week? De kracht van mentaliteit.

Optimisme is krachtig -- maar voorbereiding ook. In een livechat legde Todd Herman uit dat te veel positiviteit je doelen kan doen ontsporen. Daartoe deelde hij drie essentiële vragen die iedereen zichzelf zou moeten stellen om echt geaard te blijven. Kijk hier.We beheersen slechts twee dingen: onze inspanning en onze manier van denken. Om beide te maximaliseren, deelde productiviteitsexpert Chris Winfield eenvoudige manieren waarop we onze denkwijze kunnen veranderen, ontworpen rond de drie veelvoorkomende obstakels die de meeste doelen in de weg staan. Kijk hier.

. Als je tegen jezelf zegt dat ik me niet kan concentreren of dat ik het te druk heb?, verzet je je eigenlijk gewoon tegen de verandering die je zei te willen maken in je leven. Overweeg in plaats daarvan om jezelf iets constructiefs te vertellen, zoals ik ben vastbesloten of ik vind altijd de tijd, en kijk hoe je resultaten veranderen. Accountability-professional Ali Schiller deelde deze tips -- en het belang van een Emergency Response Plan -- in haar wekelijkse Facebook Live. Kijk hier.

Duizenden van jullie hebben deelgenomen aan The Goal Standard Challenge en we zijn zo trots om deel uit te maken van jouw reis. Blijf indruk op ons maken met uw geweldige opmerkingen en vragen en vertel ons hoe het met u gaat.

de-mindset-shifts-je-nodig-om-elk-doel te halen

Maak je geen zorgen als je een artikel, werkblad, uitdaging of Facebook Live hebt gemist. We hebben ze allemaal verzameld op onze hub voor The Goal Standard Challenge.

Het is tijd om na te denken over de week. Wat ging er goed? Wat ging er mis? Auteur en ondernemer Natalie MacNeil deelde manieren om de week te herzien en patronen te ontdekken. Kijk hier.

Zorg ervoor dat je The Goal Standard Challenge-hub bezoekt om de actieplannen en materialen van de vorige uitdagingsweken te bekijken.

Word nu lid en krijg realtime ondersteuning en ideeën van onze redacteuren, experts en andere mensen zoals jij.

Andrea Huspeni

Andrea Huspeni is directeur speciale projecten bij Entrepreneur.com.

Lees verder

Aanbevolen verhalen

We hebben een smartphoneversie van het Lenovo Yoga Book nodig

Stel je voor dat het unieke ontwerp van de Lenovo Yoga Book ook beschikbaar was op een smartphone?

Fitbit-updates helpen je fitnessdoelen te bereiken via je vrienden

Het bedrijf onthulde ook een vernieuwde Personal Trainer-ervaring, evenals nieuwe functies voor de Blaze-smartwatch.