Rapporteer tips 3 nieuwe iPhones, inclusief Premium-model

Er zijn meer geruchten over de iPhone-line-up van Apple voor 2017 naar voren gekomen, waarbij Bloomberg dinsdag eerdere geruchten bevestigt dat Apple drie nieuwe iPhones klaarmaakt voor release dit najaar: geüpgradede versies van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, samen met een 'nieuwe top-of-the -lijntoestel met een vernieuwd uiterlijk.'

Niet nader genoemde bronnen van Bloomberg zeggen dat Apple een aantal nieuwe functies test voor het vlaggenschipmodel: een gebogen glazen scherm dat 'bijna de hele voorkant van het apparaat bedekt' plus 'roestvrijstalen materialen en geavanceerdere camera's'. Het scherm zal naar verluidt iets groter zijn dan dat van de iPhone 7 Plus, maar dat toestel zelf zal ongeveer zo groot zijn als de iPhone 7. Het rapport van Bloomberg ondersteunt ook de geruchten dat de Home-knop op het premiummodel mogelijk in het scherm.Die beschrijving lijkt veel op een ander toestel dat net zijn debuut maakte: de Samsung Galaxy S8, die een groot gebogen scherm verpakt in een kleine vormfactor en een virtuele startknop heeft.

Bloomberg zegt ook dat de premium iPhone een OLED-scherm zal hebben, waardoor het zich onderscheidt van alle andere iPhones, die LCD-schermen hebben. Maar verwacht niet dat de curve van het scherm te dramatisch is.

'Apple-leveranciers hebben tot nu toe moeite gehad om op betrouwbare wijze zwaar gebogen glas in massahoeveelheden te produceren, dus het bedrijf zal eerder de versie met meer ingetogen rondingen leveren', meldt Bloomberg.

Verwant

  • Apple bestelt 160M iPhone 8 OLED-panelenApple bestelt 160M iPhone 8 OLED-panelen

De site zegt ook dat het premiummodel een systeem met twee camera's zal hebben zoals de iPhone 7 Plus, maar dan verticaal in plaats van horizontaal. Deze wijziging 'zal resulteren in verbeterde foto's', meldt Bloomberg. Apple test naar verluidt ook dubbele lenzen voor de camera aan de voorzijde.

Aan de andere kant, in overeenstemming met eerdere geruchten, merkt Bloomberg op dat Apple-fans misschien iets langer dan normaal wachten op het vlaggenschipmodel, dankzij 'aanbodbeperkingen', misschien 'een of twee maanden na de typische herfstintroductie'.

Ondertussen zeggen andere geruchten over de zogenaamde iPhone 8 dat het laser-aangedreven gezichtsherkenning en USB-C zal bieden in plaats van de eigen Lightning-poort van Apple.

Aanbevolen verhalen

'Shadow Brokers'-dump van NSA-tools bevat nieuwe Windows-exploits

Er is een NSA-cache met exploits voor Windows vrijgegeven, maar als u Windows 10 gebruikt of verbinding maakt met internet via een router/firewall, blijft u beschermd.

Garmin Vívosmart 3 beoordeelt uw aerobe prestaties

De vívosmart 3 is het eerste product in de vivo-familie dat de 'VO2 max' schat, een indicatie van aerobe prestaties die voorheen alleen beschikbaar waren in de duurdere hardloophorloges van Garmin.

Belastingtips voor last-minute e-filers

Het belastingseizoen loopt ten einde, en als u nog geen aanvraag heeft ingediend, is dit wat u moet weten.

Uber's eerste voortgangsrapport over autonoom rijden is binnen

Uit gelekte documenten blijkt dat de autonome voertuigen van Uber gemiddeld niet eens een mijl kunnen rijden voordat een menselijke veiligheidsbestuurder de controle moet overnemen.

AirDrop 101: eenvoudig inhoud verzenden tussen iPhones, iPads en Macs in de buurt

Met AirDrop kunt u snel en eenvoudig koppelingen, foto's, bestanden en meer inhoud verzenden tussen iPhones, iPads en Macs in de buurt. Open gewoon het deelvenster Delen en tik op een apparaat in de buurt.