Meld u aan voor de gratis online cursus van twee weken 'Mapping with Google' van Google

aanmelden-voor-google-en-8217;s-free-online-twoweek--en-8216;mapping-met-google-en-8217;-cursus foto 1

Ben jij klaar voor de zomerschool? Normaal gesproken zou het antwoord op die vraag een volmondig nee zijn, maar dit is een keer dat u graag een uitzondering maakt. Vanaf 10 juni biedt Google een gratis online cursus van twee weken aan die niet alleen leuk is, maar je ook helpt je vaardigheden op het gebied van Google Maps en Google Earth te verbeteren.

De cursus 'Mapping with Google' richt zich op drie producten: Google Maps, Maps Engine Lite en Google Earth. Ook krijg je via ‘invitation sign-up’ toegang tot de nieuwe versie van Google Maps als je deze nog niet hebt ontvangen.Uit de Google Lat-Long Blogpost: Mapping with Google wordt aangeboden van 10 - 24 juni. Het is een online cursus in eigen tempo waarin je video's bekijkt (of tekstlessen leest) en de vaardigheden die je leert toepast.

Tijdens deze cursus kun je samenwerken met een wereldwijde gemeenschap van studenten en experts in het klasforum, Hangouts en via Google+.

Hier is de officiële video van Google over de nieuwe online cursus...

Via onderstaande links kunt u zich aanmelden voor en meer te weten komen over de nieuwe online cursus.

Mapping met Google Homepage [Google] Ook de aanmeldings-/registratiepagina.

Ontdek meer met Mapping met Google [Google Lat-Long Blog]

Een gratis cursus van twee weken op Google Maps en Earth [blog gratis technologie voor docenten]

Inleiding tot kaarten met Google [YouTube]

[via Nick Chater (@nick_chater) – Twitter]

Meer verhalen

Geek Trivia: welke herbivoor steelt zijn voedsel tegen de wind als een carnivoor?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een back-up maken van uw Evernote-notebooks (voor het geval dat)

Een van de verkoopargumenten van Evernote is dat al je notities, knipsels en andere bits en bytes zowel op de Evernote-servers als op je lokale apparaat worden opgeslagen. Als dat niet genoeg gegevensbeveiliging voor je is (en dat zou het ook niet moeten zijn), lees dan verder terwijl we je laten zien hoe je een goede back-up van je Evernote-notebooks kunt maken.

Hoe computerfabrikanten worden betaald om uw laptop slechter te maken

Een laptop is een technisch wonder. Er gaat zoveel werk in het ontwerpen en vervaardigen van alle afzonderlijke stukken hardware voordat ze worden gecombineerd met software die tientallen jaren heeft geduurd om te bouwen. Na al dit werk te hebben gedaan, worden laptopfabrikanten betaald om hun laptops langzamer en meer te maken

Geek Trivia: welk Keulen gebruiken wetenschappers om wilde katten aan te trekken?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Google voegt Gmail- en Google Drive-opslag samen tot één gedeelde opslagruimte

Zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de gratis opslagruimte die Google biedt, was soms een eigenzinnige zaak. Misschien ben je een 'zware' gebruiker van Google Drive en Google+ Foto's, maar heb je nog veel ruimte over in Gmail en zou je willen dat je die opslagruimte zou kunnen inruilen. Beschouw uw wens als ingewilligd! Google

Een sneltoets toevoegen aan een opdracht in Word 2013

Aan veel opdrachten in Word zijn sneltoetsen toegewezen, waardoor u sneller opmaak kunt toepassen, het bestand kunt opslaan en andere taken op uw documenten kunt uitvoeren. Deze sneltoetsen kunnen worden aangepast en u kunt sneltoetsen toewijzen aan opdrachten die deze momenteel niet hebben.

Hoe verhouden de Windows 8 Store-apps zich tot Android en iPad?

Dus je wilt een tablet kopen - je hebt de keuze tussen de iPad, Android-tablets en nu Windows 8- of Windows RT-tablets. Windows-tablets zijn vaak het duurst. Softwarebeschikbaarheid is cruciaal bij het gebruik van een tablet.

Netwerk opstarten (PXE) een geautomatiseerde installatie van Citrix Xen

Heb je ooit gewenst dat je Hypervisor met één druk op de knop kon worden geïnstalleerd, zonder het vervelende zoeken naar de installatie-cd en het beantwoorden van dezelfde saaie installatievragen? HTG legt uit hoe u een geautomatiseerde installatie van Citrix-Xen PXE kunt uitvoeren.

'Dots: A Game About Connecting' is de perfecte keuze voor snel gameplezier

Hoewel het spelen van games met serieuze verhaallijnen, doelen en de noodzaak om je voortgang op te slaan leuk kan zijn, wil je soms gewoon iets eenvoudiger. Dat is waar 'Dots: A Game About Connecting' om de hoek komt kijken. Dit eenvoudig te beheersen spel is elegant in zijn eenvoud, perfect als je maar een klein bedrag hebt

Geek Trivia: Welk videogamepersonage ontleent zijn naam aan tijdreizen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!