Deelnemen aan de rage van het sociale netwerk

Nou, ik dacht dat ik me bij The Geek zou aansluiten op het gebied van sociale netwerken (is dat een woord?) … Hoe dan ook, ik denk dat het heel leuk zal zijn om onze lezers te ontmoeten en online aan te sluiten. Ik weet niet zeker hoeveel ik deze sites in het begin zal bijwerken, maar heb geduld en ik zal ze zo snel mogelijk aan de gang krijgen. De belangrijkste focus van mijn tijd op dit moment is de HTG-site. Ga je gang en voeg me toe aan je profielen! We hopen het grootste netwerk van computernerds op het web te krijgen!

StumbleUpon: http://mysticgeekhtg.stumbleupon.com/

Lifehacker: http://lifehacker.com/commenter/mysticgeek.htgMySpace: http://www.myspace.com/mysticgeeksrealm

Twitter: http://twitter.com/mysticgeek

Ik weet dat dit een vrij kleine lijst is, ik zal er meer toevoegen als ik tijd heb. Als je wilt dat ik een profiel maak op een bepaald netwerk waar je deel van uitmaakt, laat dan een reactie achter!

Meer verhalen

Alternatief voor echte spelers

Ik was vandaag aan het browsen naar een website die eigenlijk vereiste dat ik Real Player geïnstalleerd had. Echte speler? Ik zou die vervelende Spyware/resource-zwijn zeker niet op mijn pc zetten. Toen herinnerde ik me dat ik een versie van QuickTime Lite had geïnstalleerd om sites te bekijken die dat nodig hadden, dus ik dacht dat er een coole zou zijn

Toon twee tijdzones in uw Outlook 2007-agenda

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Handmatig journaalboekingen opnemen in Outlook 2007

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Maak pictogrammen voor afsluiten / opnieuw opstarten / vergrendelen in Windows 7 of Vista

Als je het nieuwe afsluitmenu van Windows Vista niet leuk vindt, ben je waarschijnlijk in de meerderheid. Een alternatieve optie is om pictogrammen te maken waarmee u uw computer kunt afsluiten, vergrendelen of opnieuw opstarten zonder dat u hoeft te rommelen met dat stomme pop-upmenu.

Vrijdagpret: Retro Nintendo-achtergronden

Ik ontving zoveel e-mails over de Super Mario Bros-achtergrond op mijn scherm in het Outlook Desktop-artikel dat ik dacht dat ik de rijkdom met iedereen zou delen.

Snelle tip: mappen verplaatsen in Outlook

Wanneer u al uw e-mailberichten in Outlook wilt categoriseren, gebruiken veel mensen Folders om dit te bereiken. Het traditionele slepen en neerzetten is een goede manier om ze georganiseerd te houden. Hoe vaak heb je jezelf er echter in de razende woede van je dag op betrapt dat je per ongeluk een map sleept?

XP: sluimerstand in- of uitschakelen

Moet ik mijn computer elke nacht uitzetten? Is het beter om het te laten overwinteren? Had ik hem op stand-by moeten zetten? Wat is de beste optie voor mijn computer? Ik krijg deze vragen de hele week als mensen vragen stellen over hun thuis-pc's. Ik geloof dat de jury het nog steeds niet eens is over wat het beste antwoord is.

Snel afspraken toevoegen aan Google Agenda in Firefox

Google Agenda is gewoon een geweldige agendatoepassing en voor velen van ons is het de logische keuze geworden. Het enige probleem is dat je de kalender moet openen om een ​​nieuwe afspraak toe te voegen. Er zou echt een eenvoudigere manier moeten zijn.

Pc-beveiliging: bescherm uw thuiscomputer eenvoudig gratis

Ik krijg de hele tijd vragen over de beveiliging van pc's voor thuis. Dus ik dacht dat ik mijn mening zou geven over verschillende methoden om uw pc te beschermen tegen virussen, spyware, enz. Ten eerste, ik onderschrijf in geen geval enige betaling voor beveiligingssuites, behalve in één situatie; en dat is als je oma een pc gebruikt. Ze groeiden

Problemen met Synergy op Windows Vista oplossen

Als u de uitstekende Synergy-toepassing gebruikt om uw toetsenbord en muis tussen computers te delen, heeft u waarschijnlijk wat vreemd gedrag opgemerkt in Windows Vista... vooral wanneer u een toepassing uitvoert waarvoor beheerdersrechten nodig zijn.