Schakel de modus Volledig scherm in Media Center in zonder de muis vast te houden

Als u een opstelling met twee monitoren hebt en Windows Media Center gebruikt, weet u waarschijnlijk dat wanneer WMC in de modus Volledig scherm is, de muis wordt vastgehouden, zodat u niet op een tweede monitor kunt werken. Hier kijken we hoe we de ergernis kunnen oplossen.

De Maxifier is een applicatie waarmee u Media Center op volledig scherm kunt openen zonder de muis te beperken. Het verlicht de ergernis van WMC die uw muis vastlegt op een opstelling met twee monitoren.

Opmerking: als je geen twee monitoren hebt aangesloten, werken de meeste functies van The Maxifier niet.



Installatie en gebruik

Download, extraheer en installeer The Maxifier. (Zie de downloadlink hieronder)

activeer-volledig-scherm-modus-in-media-center-zonder-de-muis-foto te vangen

De Maxifier wordt geminimaliseerd uitgevoerd in het systeemvak en u krijgt toegang tot de opties door met de rechtermuisknop op het pictogram te klikken. Als Media Center nog niet is geopend, kunt u Media Center starten kiezen om WMC op het hoofdstartscherm te starten. Of kies een van de andere selecties om een ​​ander gedeelte van Media Center te openen. Standaard opent Maxifier Media Center in de modus Volledig scherm op de secundaire monitor.

Wanneer Media Center is geopend in de modus Volledig scherm, zult u merken dat u uw muis nu vrij kunt bewegen door uw opstelling met meerdere monitoren.

activeer-volledig-scherm-modus-in-media-center-zonder-de-muis-foto te vangen 2

Wanneer Media Center is geopend, ziet u vijf extra opties. De Fit Screen-opties passen Media Center eenvoudig op het volledige scherm, maar tonen nog steeds de Windows-randen. Met de opties voor volledig scherm wordt WMC in de modus Volledig scherm gezet.

activeer-volledig-scherm-modus-in-media-centrum-zonder-de-muis-foto te overvallen 3

Met de Maxifier-opties kunt u kiezen uit de verschillende opstartopties. Als u Kijken voor starten van Media Center selecteert, wordt Maxifier gevraagd om WMC automatisch te openen naar de hoofdstartpagina in volledig schermmodus op de secundaire monitor, zelfs als u Media Center opent zonder The Maxifier te gebruiken. (Mogelijk moet u opnieuw opstarten om dit te activeren)

Als u meer dan 2 monitoren heeft, kunt u bepalen op welke monitor Media Center moet worden geopend en welke monitor u als het hoofdscherm beschouwt.

activeer-volledig-scherm-modus-in-media-centrum-zonder-de-muis-foto te vangen 4

U kunt ook een aantal sneltoetsen definiëren in de instellingen van Maxifier. Schakel eerst het selectievakje Sneltoetsen inschakelen in. Om een ​​sneltoets te maken, klikt u in het tekstveld en drukt u vervolgens op de toetsen die u als sneltoets wilt gebruiken. Om een ​​sneltoets te verwijderen, klikt u in het veld en drukt u op de Delete-toets.

activeer-volledig-scherm-modus-in-media-center-zonder-de-muis-foto te vangen 5

Conclusie

De Maxifier is een eenvoudig programma waarmee gebruikers van Media Center optimaal kunnen profiteren van een werkruimte met meerdere monitoren. Het werkt met zowel Vista als Windows 7. Versie 1.4 is een stabiele applicatie voor Vista en Versie 1.5b is een bètaapplicatie voor Windows 7.

Op zoek naar meer Media Center-tips en tweaks? Bekijk enkele opstartaanpassingen voor Windows 7 Media Center, hoe u ISO's automatisch kunt koppelen en bekijken in WMC en hoe u achtergrondafbeeldingen en thema's toevoegt aan Windows 7 Media Center.

Koppeling

Download de Maxifier

Meer verhalen

Vrijdagpret: Blasters bouwen 2

Na de hele week onnodige spreadsheets en TPS-rapporten te hebben verwerkt, is het tijd om tijd te verspillen aan het spelen van een flashgame. Vandaag bekijken we Building Blasters 2 waar je strategisch explosieven plaatst om constructies neer te halen.

Schakel Opera-miniatuurvoorbeelden uit op de taakbalk van Windows 7

Als u een van de mensen bent die niet om de taakbalkminiatuurvoorbeelden in Windows 7 geeft, dan hebben we een snelle en gemakkelijke manier om ze uit te schakelen in Opera Browser.

Spellingcontrole toevoegen aan uw favoriete Windows-apps

Sommige, maar niet alle Windows-apps hebben een of andere ingebouwde spellingcontrole. Als je spellingcontrole wilt toevoegen aan al je apps (of een selecte groep), sluit je dan bij ons aan terwijl we naar tinySpell kijken.

Markeer berichten als gelezen in het leesvenster van Outlook 2010

Voelt u zich ooit geïrriteerd dat Outlook 2010 berichten niet als Gelezen markeert zodra u erop klikt en ze in het leesvenster bekijkt? Hier laten we u zien hoe u ervoor kunt zorgen dat Outlook ze als gelezen markeert zodra ze worden geopend.

Stel een video in als bureaubladachtergrond met VLC

Ben je de statische bureaubladachtergronden beu en wil je iets leukers? Vandaag zullen we kijken naar het instellen van een video als achtergrond in de VLC-mediaspeler.

Beheer uw Amazon S3-account met CloudBerry Explorer

Als je een Amazon S3-account hebt dat je gebruikt om een ​​back-up van je gegevens te maken, wil je misschien een gemakkelijke manier om het te beheren. CloudBerry Explorer is een gratis app die op je desktop draait en een gemakkelijke manier biedt om je S3-account te beheren.

Vul een flashstation met draagbare software met Lupo PenSuite

Een flashstation vol draagbare software is handig om overal mee naartoe te nemen. Met de Lupo PenSuite kunt u kiezen uit drie verschillende versies om de beste pasvorm voor uw dagelijkse behoeften te krijgen.

Firefox instellen als boven op andere Windows

Soms moet u een website nauwlettend in de gaten houden en Firefox in beeld houden, ongeacht de andere apps die worden uitgevoerd. Bekijk hoe u Firefox constant in beeld kunt houden met de Always on Top-extensie.

Sorteer uw e-mails op gesprek in Outlook 2010

Geeft u de voorkeur aan de manier waarop Gmail uw e-mails op conversatie sorteert? Hier leest u hoe u deze handige functie ook in Outlook 2010 kunt gebruiken.

Voeg artistieke effecten toe aan uw afbeeldingen in Office 2010

Zou je ooit willen dat je coole effecten zou kunnen toevoegen aan afbeeldingen in je Office-documentafbeeldingen, maar geen toegang hebt tot een grafische editor? Vandaag bekijken we de functie Artistic Effects, een nieuwe functie in Office 2010.