McAfee biedt nu nieuwe URL-verkortingsservice aan

mcafee-nu-aanbieding-nieuwe-url-verkortingsservice foto 1Beveiligingsbedrijf McAfee heeft zojuist zijn eigen nieuwe URL-verkortingsservice toegevoegd aan de veelheid die al beschikbaar is. Is dit het begin van een nieuwe trend in beveiligingsleveranciers die hun eigen URL-verkortingsservices creëren?

Hier is een snel overzicht van hoe het werkt. Wanneer u een website-URL invoert die moet worden ingekort, wordt dit onmiddellijk en zonder scannen gedaan. Pas wanneer een persoon op de verkorte URL klikt, wordt de controle uitgevoerd.

Uit het artikel: Het bedrijf zal enkele van dezelfde databases gebruiken die het gebruikt voor zijn SiteAdvisor-service en andere beveiligingsproducten om ervoor te zorgen dat de bestemming niet kwaadaardig of spamachtig is.Hier is hoe de verkorte URL's eruit zien (met de HTG ETC-homepage als voorbeeld):

http://mcaf.ee/041b3a

Wat denk je? Is de intrede van McAfee in de URL-verkorting een goede of slechte zaak? Deel uw mening in de reacties!

McAfee URL-verkorting startpagina

McAfee: Onze verkorte URL's zijn veiliger (podcast) [via CNET News] *De podcast voor de aankondiging kan onderaan het artikel worden gedownload.

Meer verhalen

Webmailstatistieken tonen Hotmail en Gmail groeien, Yahoo neemt af

Het lijkt erop dat Hotmail echt groeit, terwijl Yahoo down is. Wat dit je niet vertelt, is dat Gmail het afgelopen jaar 22% won, terwijl Hotmail slechts 3% won.

Week in Geek: Microsoft haalt 100.000 pc-botneteditie neer

Deze week hebben we geleerd welk type geheugen op Linux-pc's is geïnstalleerd, iPods beheren met MediaMonkey, een rommelig contextmenu van Internet Explorer opruimen, een PowerPoint 2010-presentatie naar video converteren, Windows 7 overschakelen naar de XP Style Alt-Tab-switcher, en meer.

Hoe Google Instant Search in Google Chrome in te schakelen

Google Instant is vorige week uitgebracht en voegt onmiddellijke zoekresultaten toe aan de pagina voordat u zelfs maar klaar bent met typen. Hier leest u hoe u Google Instant zoeken rechtstreeks in de Google Chrome-browser kunt inschakelen, hoewel het nog steeds erg ruw is.

Hoe de vervelende Feedburner-parameters van URL's te verwijderen?

Heb je de vervelende extra parameters opgemerkt die worden toegevoegd aan URL's van veel websites die Feedburner-feeds gebruiken? Het is vooral irritant als je een webpagina wilt delen of ernaar wilt linken vanuit een blogpost.

De Space Invaders Vista-desktop

Wie zegt dat Vista er niet zo goed uitziet als Windows 7?

Heb je je ooit afgevraagd hoe Facebook-wormen echt werken?

Als je tijd op Facebook hebt doorgebracht, heb je waarschijnlijk een van je vrienden het slachtoffer zien worden van een oplichterij of drie. De ergste van deze zwendelpraktijken gebruiken gaten in de beveiliging om mensen automatisch te dwingen een pagina leuk te vinden - en één blogger...

Uitvoertekst kopiëren van de opdrachtregel naar het Windows-klembord

Als u aan het werk bent op de opdrachtregel in uw Windows-box, is het soms handig om de uitvoer van een opdracht naar het klembord te kopiëren, maar wie wil proberen te scrollen en klikken om kopiëren en plakken te gebruiken? Hier leest u hoe u het op de gemakkelijke manier kunt doen.

Voeg kleur toe aan uw Google Reader-lijsten voor een betere weergave

Soms wordt de eenvoudige witte achtergrond in Google Reader een beetje eentonig. Nu kunt u gekleurde randen toevoegen of de items volledig inkleuren om ze beter te laten opvallen.

Wat is SearchIndexer.exe en waarom is het actief?

U leest dit artikel ongetwijfeld omdat u zich afvraagt ​​waar dat SearchIndexer.exe-proces over gaat en waarom het veel RAM of CPU opslokt. Hier is de uitleg die u zoekt en hoe u ermee om kunt gaan.

Volg VLC op Twitter en maak kans op een pre-releaseversie van VLC voor iPad

De geweldige VLC-mediaspeler wordt uitgebracht voor de iPad, hopelijk volgende week, en op zondag zullen ze een pre-releaseversie uitdelen aan een paar van hun Twitter-volgers.