Maximaliseer uw IE7-tabbalkruimte door de opdrachtbalk te verwijderen

Een van de vele ergernissen die ik heb met Internet Explorer is de vrij kleine standaardbreedte van de tabbalk... als iemand die de hele tijd veel tabbladen opent, wordt het moeilijk te beheren. Met een simpele aanpassing kunnen we de opdrachtbalk verwijderen die zich meestal aan de rechterkant van de tabbladen bevindt.

In plaats van de standaard zoals deze:

maximaliseer-uw-ie7-tab-balk-ruimte-door-de-commando-balk te verwijderen foto 1We kunnen die knoppen verwijderen, waardoor we meer ruimte hebben:

maximaliseer-uw-ie7-tab-balk-ruimte-door-de-opdrachtbalk te verwijderen foto 2

Knoppen toevoegen of verwijderen

In plaats van de hele balk te verwijderen, kunt u eenvoudig de knoppen aan de balk toevoegen of verwijderen door er met de rechtermuisknop op te klikken, Commandobalk aanpassen te kiezen en vervolgens Opdrachten toevoegen of verwijderen.

maximaliseer-uw-ie7-tab-balk-ruimte-door-de-opdrachtbalk te verwijderen foto 3

Vanaf hier kunt u de knoppen beperken tot alleen de knoppen die u wilt ... gebruikt u de Help-knop ooit echt?

maximaliseer-uw-ie7-tab-balk-ruimte-door-de-commando-balk te verwijderen foto 4

Of u kunt de breedte van de werkbalk zo klein maken dat er slechts één enkele knop wordt weergegeven, terwijl de andere nog steeds toegankelijk zijn door op de punthaak te klikken (zorg ervoor dat u de optie Vergrendel de werkbalken uitschakelt)

maximaliseer-uw-ie7-tab-balk-ruimte-door-de-commando-balk te verwijderen foto 5

Als je er nog steeds op staat om de werkbalk volledig te verwijderen, lees dan verder.

Handmatige registerhack

Open regedit.exe via het zoek- of uitvoervak ​​van het startmenu en blader vervolgens omlaag naar de volgende sleutel:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerCommandBar

maximaliseer-uw-ie7-tabbalk-ruimte-door-de-commandobalk te verwijderen foto 6

Zoek de sleutel met de naam Ingeschakeld aan de rechterkant en stel de waarde in op 0. U moet IE opnieuw starten om de wijziging door te voeren. Uiteraard zou je het terugzetten naar 1 om de opdrachtbalk weer op zijn plaats te zetten.

Schakel de opdrachtbalk op de gemakkelijke manier uit

In plaats van te rommelen met het register, kunt u eenvoudig de IntelliAdmin IE 7 Tweak Utility downloaden, die de registerbewerkingen voor u zal uitvoeren, en u ook de zoekbalk laat verbergen, of de menubalk naar boven dwingt, beide onderwerpen die we hebben behandelde in het verleden de register-hackmethode.

maximaliseer-uw-ie7-tab-balk-ruimte-door-de-commando-balk te verwijderen foto 7

Download IE 7 Tweak Utility van intelliadmin.com

U kunt de hoeveelheid UI-ruimte in de browser echt minimaliseren door zowel de zoek- als de opdrachtbalk te verwijderen:

maximaliseer-uw-ie7-tabbalk-ruimte-door-de-opdrachtbalk-foto te verwijderen 8

Je kunt altijd de Alt-toets gebruiken om het menu tijdelijk weer te geven, of om naar dingen te gaan via sneltoetsen.

Meer verhalen

Gmail-contacten importeren in Thunderbird

Gmail is een geweldige e-mailservice en Thunderbird is een geweldige gratis e-mailclient. Het toevoegen van uw Gmail-account aan Thunderbird is heel eenvoudig en ongecompliceerd. Thunderbird 2.0 heeft er een specifieke optie voor.

Defragmentatie toevoegen aan het rechtsklikmenu voor een schijf

Nadat ik vorige week het artikel had geschreven over het toevoegen van Schijfopruiming aan het contextmenu voor een schijf, ontving ik verschillende verzoeken om in plaats daarvan een ander menu-item voor Defrag toe te voegen. Met een eenvoudige registerhack kunnen we precies dat doen.

Voeg uw Gmail-account toe aan Thunderbird

Als je de optie om je Gmail in Thunderbird in te stellen tijdens de eerste installatie hebt gemist, kun je dit als volgt snel en gemakkelijk instellen.

Een Verkenner-venster openen vanuit de huidige map van de opdrachtprompt

Heb je ooit iets op je computer gedaan zonder er echt over na te denken, maar de persoon naast je heeft een verbaasde en verwarde blik op zijn gezicht? Als dat zo is, heb je misschien een Stupid Geek Trick uitgevoerd. Vandaag laten we zien hoe u een Verkenner-venster opent vanaf de huidige opdrachtprompt

Apparaatstuurprogramma terugdraaien in XP

Soms komt in Windows XP, wanneer u een apparaatstuurprogramma bijwerkt, de nieuwe stuurprogrammaversie niet noodzakelijk overeen met de XP-configuratie. Als u de hardware van uw systeem bijwerkt en plotseling dingen niet correct lijken te werken, is een stap voor probleemoplossing het terugdraaien van het huidige stuurprogramma naar het vorige

Regel hoe vaak Thunderbird controleert op nieuwe berichten

Als je een e-mailjunkie bent, wil je waarschijnlijk al je e-mailberichten zo snel mogelijk ontvangen. Door een paar instellingen in Mozilla's e-mailclient Thunderbird te wijzigen, kunnen we instellen hoe vaak servers worden gecontroleerd op nieuwe berichten.

Maak een sneltoets om toegang te krijgen tot verborgen bureaubladpictogrammen en bestanden

De meesten van ons houden ervan om de pictogrammen en sommige bestanden op het bureaublad te houden voor snelle toegang, maar ironisch genoeg hou ik ook van een schoon bureaublad. Maar er is een eenvoudige aanpassing zonder extra tool om het beste van twee werelden te krijgen, u kunt de bureaubladpictogrammen en bestanden verbergen en een aangepaste sneltoets maken om

Maak eenvoudig een back-up van het register in Windows

Elke keer dat u een wijziging aan uw computer aanbrengt, is het zeker aan te raden om een ​​systeemback-up te maken, een herstelpunt te maken of een back-up van het register te maken. Dit laatste is het belangrijkst wanneer je naar het register gaat om bewerkingen uit te voeren voor het uitvoeren van hacks en tweaks. Simpel gezegd, het register slaat alle instellingen op,

'Opdrachtprompt hier' altijd weergeven voor mappen in Windows Vista

We hebben eerder uitgelegd hoe u een opdrachtprompt kunt openen door de Shift-toets ingedrukt te houden en met de rechtermuisknop op een map of het bureaublad te klikken... maar hoe laat u dat item verschijnen zonder de Shift-toets ingedrukt te houden?

BCC (Blind Carbon Copy) in Mozilla Thunderbird

BCC (Blind Carbon Copy) is zo'n geweldige functie in e-mailtoepassingen. Ik vind het heerlijk om berichten te kunnen sturen naar verschillende contacten die waarschijnlijk niet willen dat hun e-mailadres aan iedereen getoond wordt.