Mari0 is een Super Mario Bros. en Portal Mashup

Eerder dit jaar deelden we een humoristische video over hoe Super Mario Bros. eruit zou zien als de broers Portal-wapens hadden. Mari0 neemt het idee en maakt er een echt spel van.

Mari0 is momenteel in ontwikkeling en is een open-source platformgame die de Super Mario Bros. overneemt en bewapent met portaalgeweren. De game ondersteunt kaartpakketten, heeft een ingebouwde niveau-editor en ondersteunt gelijktijdige multiplayer. Normaal gesproken wachten we met het uitlichten van een game tot een openbare release beschikbaar is, maar de demovideo van de game was te mooi om te laten liggen. We houden je op de hoogte wanneer de game wordt vrijgegeven voor openbare consumptie.

Als je nu zin ​​hebt om een ​​nieuwe game te spelen, wil je misschien een andere game van dezelfde ontwikkelaar Not Tetris 2 bekijken: een leuke en gekke Tetris-kloon met een physics-engine voor realistische blokstapeling.Mari0 [via Kottke]

Meer verhalen

Wat is Wake-on-LAN en hoe schakel ik het in?

Technologie levert vaak belachelijke gemakken op, zoals de mogelijkheid om je computer van kilometers ver aan te zetten zonder op de aan/uit-knop te drukken. Wake-on-LAN bestaat al een tijdje, dus laten we eens kijken hoe het werkt en hoe we het kunnen inschakelen.

Uit de doos met tips: Android-audioprofielen beheren, Google-bladwijzers op Android en kabelbinders

Het is donderdagmiddag en weer die tip-tijd van de week. Deze week kijken we naar het beheren van audioprofielen op Android-telefoons, toegang tot Google Bookmarks op Android en vintage-organisatie met Cable Lacing.

ChimpFeedr combineert meerdere RSS-feeds in een enkele hoofdfeed

RSS-feeds zijn een geweldige manier om op de hoogte te blijven van nieuws en nieuwe artikelen van uw favoriete sites. Wat als u meerdere feeds in één moet combineren om te gebruiken met een widget, RSS-naar-e-mail of andere single-feed tool? ChimpFeedr kan helpen.

Een postuum noodplan voor wachtwoorden instellen

Als je vandaag dood zou neervallen, hoe erg zou het dan zijn voor je familie/landgoed om toegang te krijgen tot je computer en virtuele accounts? Maak een plan om ervoor te zorgen dat uw digitale leven geen hoofdpijn voor hen is.

De HTG-gids voor toegang op afstand met uw Android-apparaat

Hoewel mobiele apparaten een grote bijdrage leveren om u verbonden te houden, heeft u soms gewoon toegang tot uw pc thuis nodig. Laten we eens kijken naar de beste Android-apps die u helpen verbonden te blijven met uw thuisnetwerk.

SuperCopier is een razendsnelle alternatieve Windows-bestandskopieermachine

Als u op zoek bent naar een alternatief voor de native Windows-bestandskopieermachine, SuperCopier is razendsnel, aanpasbaar en bevat functies zoals bestandsprioritering.

Mijn foto's zien er anders uit op internet! Hoe kan ik ze repareren?

Heb je ooit lang aan een foto gewerkt om hem vervolgens te uploaden en erachter te komen dat hij er in je browser heel anders uitziet? Laat How To Geek uitleggen waarom en hoe u het probleem eenvoudig kunt oplossen met Photoshop of GIMP.

Een extern GPS-apparaat gebruiken met uw iPad of iPhone

Als je een iPad met alleen Wi-Fi hebt gekocht en je wilt nu dat je er GPS mee kunt gebruiken, dan is dit de gids voor jou. Volg mee om uw iPad aan te sluiten op een externe GPS-eenheid en/of een smartphone met GPS-functionaliteit.

On Air verandert de opslag van uw Android-telefoon in een Wi-Fi-schijf

On Air is een gratis Android-applicatie die de opslag van je Android-telefoon verandert in een Wi-Fi-toegankelijke schijf voor eenvoudige bestandsoverdracht, synchronisatie en meer.

Desktopplezier: Steampunk-aanpassingsset

Steampunk-romans, films en role-playing games zijn geweldige instellingen om je fantasie de vrije loop te laten als je denkt of droomt hoe de dingen in een alternatieve tijdlijn kunnen zijn geweest. Nu kun je deze wondere wereld van avontuur uit het Victoriaanse tijdperk naar je desktop brengen met onze Steampunk Customization-set.