De manier om snel 'rijk' te worden is niet wat je denkt

Tegenwoordig hebben mensen een andere definitie van succes en kwaliteit van leven. Het gaat niet meer om vrede en geluk, maar om hoeveel je verdient en hoeveel luxe je kunt kopen. De media doen verslag van bedrijven die waarderingen van miljarden opleveren, en de maatschappij meet succes af aan de auto die u rijdt en de stad waarin u woont.

Als je blijvende kwaliteit in je leven wilt brengen en snel 'rijk' wilt worden, focus je dan op de dingen die er toe doen.

1. Word mentaal sterk.

Het leven heeft zijn ups en downs, en je moet de mentale kracht hebben om er met enige gelijkmoedigheid mee om te gaan. Je moet je mentale zwakheden identificeren en werken aan versterking. Mentale veerkracht kan je helpen de moeilijkste tijden te doorstaan ​​zonder al te veel spanning.2. Word emotioneel gezond.

Mensen onderschatten de waarde van emotionele gezondheid en welzijn, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw emotionele gezondheid stabiel en stabiel is. Jezelf emotionele gezondheid aanleren is net zo belangrijk als fysieke gezondheid. Chronische stress is gekoppeld aan de top zes van belangrijkste doodsoorzaken.

3. Word fysiek fit.

Lichamelijke fitheid heeft invloed op uw emotionele en mentale welzijn. Actieve mensen zijn vaak gelukkiger en opgewekter dan inactieve mensen. Zelfs een kleine dagelijkse wandeling in het park kan je humeur verbeteren. Ik heb een mentor die enorm succesvol is geweest en zijn enige advies is altijd: 'Focus in de eerste plaats op je gezondheid. Dat is het enige dat je niet terug kunt krijgen.'

4. Breng tijd door met familie en vrienden.

Je familie en vrienden kunnen een bron van enorm geluk en vreugde zijn (vooral vrienden omdat ze je uitverkoren familie zijn). Ze kunnen ook je anker zijn als je je op drift en gestrest voelt. Door tijd met je gezin door te brengen, kun je weer in contact komen met alles wat belangrijk is in het leven.

5. Focus op een hogere macht.

Geloof is zeer krachtig en kan een rustig toevluchtsoord zijn in een chaotisch leven. Je hoeft niet te geloven in wonderen of magische genezende krachten van het geloof of gebonden te zijn aan gevestigde principes. Geloof is persoonlijk, mooi en heel troostend. Het is geloven in iets groters, en stelt je in staat om de focus van jezelf af te halen.

6. Geef terug en help anderen.

Er is een ander soort geluk en voldoening in teruggeven. Waar je ook bent in het leven, er is altijd wel iemand die geholpen kan worden. Ik heb onlangs een dakloos stel wat te eten gegeven in de buurt van de markt waar ik uitkwam. Op datzelfde moment kwam er een dakloze moeder en kinderen aanlopen, en het echtpaar aan wie ik het eten gaf, gaf het aan de moeder en haar kinderen. Het was een zeer dankbare ervaring.

Neem de tijd om kansarmen en behoeftigen te helpen.

7. Volg je dromen.

Je hebt een unieke reeks dromen die in je hart zijn geplaatst. Het volgen van deze dromen zal je oneindige intrinsieke waarde en beloning opleveren. Als je een nieuwe taal wilt leren, doe het dan ook als het je niet helpt bij je werk. Start een bedrijf -- jij bent de enige die je tegenhoudt. Wilt u uw spullen verkopen en in het buitenland wonen? Gaan. Het leven gaat over ervaren en leven met de ogen wijd open.

8. Verwijder giftige mensen uit je leven.

Giftige en negatieve mensen kunnen een impact hebben op je gezondheid en mindset. Hoe veerkrachtig je ook bent, zulke mensen kunnen je uiteindelijk naar beneden halen, dus het is belangrijk om ze uit je sfeer te verwijderen.

9. Stel doelen.

Stel doelen voor wat je wilt in het leven en handel ernaar. Doelen geven je vastberadenheid en een solide routekaart om je dromen te bereiken. Het bereiken van doelen is ook zeer de moeite waard en kan helpen om een ​​gevoel van waarde en prestatie te behouden.

Snel rijk worden is een staat van zijn. Luxe, materiële bezittingen en de definitie van succes van de samenleving zijn verplichtingen en lege bezigheden. De immateriële zaken van het leven zijn het belangrijkst, geven het leven zin en blijken rijk aan waarde te zijn.

En als je doet waar je van houdt, geluk vindt in wat je hebt en je focust op positieve relaties en activiteiten, dan vallen de monetaire componenten precies op hun plaats. Het is de manier van het universum om je prioriteiten te belonen. Het is een krachtige formule.

Ontspan De manier om snel 'rijk' te worden is niet wat je denkt verhalen

Hoe word je miljonair op 30-jarige leeftijd?

Tien stappen om rijk te worden en te blijven in de vroegste fase van je carrière.

9 tekenen dat u (misschien) nu uw baan moet opzeggen

Zit je vast met nadenken: 'Moet ik mijn huidige functie verlaten of gewoon volhouden?' Overweeg deze belangrijke signalen.

10 succesvolle ondernemers onthullen de boeken die hun leven hebben veranderd

Deze oprichters vertellen over de boeken die hun manier van denken over leven en werk hebben beïnvloed.

Afwijzing van alle 5 haaien heeft deze ondernemer er niet van weerhouden te slagen

Leer meer over de Shark Tank-veteraan voordat Lori Cheek spreekt op de 2016 Entrepreneur 360™ Conference.