Man geëlektrocuteerd na opladen iPhone in bad

Een bad nemen is een goed moment om de verbinding te verbreken. Als het niet voor je mentale gezondheid is, dan voor je fysieke veiligheid.

Neem deze les van de 32-jarige Britse man die onlangs stierf aan een accidentele elektrocutie terwijl hij zijn iPhone in bad oplaadde. Volgens de Daily Mail stopte Richard Bull zijn iPhone-oplader in een verlengsnoer en legde de telefoon op zijn borst terwijl hij ontspande in het water. Hij werd geëlektrcuteerd toen het apparaat contact maakte met het water.Onderzoekers geloven dat zijn dood een ongeluk was, geen zelfmoord, merkt het rapport op. Het incident gebeurde in december 2016 bij de man thuis terwijl hij zich aan het voorbereiden was voor een kerstfeest, maar komt nu pas aan het licht na een onderzoek.

De tragedie is een grimmige herinnering dat schijnbaar 'onschuldige apparaten' zoals smartphones 'net zo gevaarlijk kunnen zijn als een haardroger in een badkamer', schreef de lijkschouwer in zijn rapport, volgens de Daily Mail. De lijkschouwer is nu van plan om Apple een briefje te schrijven waarin hij aanbeveelt dat Cupertino waarschuwingen over dit risico aan zijn apparaten toevoegt.

Apple reageerde niet direct op een verzoek om commentaar.

Verwant

  • VIDEO: iPhone 7 Plus van tieners gaat in rook op VIDEO: iPhone 7 Plus van tiener gaat in rook op

De vrouw van Bull vond zijn lichaam; naar verluidt dacht ze dat haar man misschien was aangevallen vanwege de ernst van zijn brandwonden.

'De autopsie bracht brandwonden aan het licht op de rechterarm en de borstkas als gevolg van elektrocutie', schreef de korporaal in zijn rapport, volgens de Daily Mail. Er waren naar verluidt ook brandwonden aan zijn rechterhand.

Helaas is dit niet de eerste keer dat iemand sterft aan elektrocutie tijdens het gebruik van een iPhone. In 2013 werd een Chinese vrouw gedood door een elektrische schok terwijl ze een oproep beantwoordde op haar iPhone 5 terwijl deze aan het opladen was.

Aanbevolen verhalen

De 100 beste iPhone-apps van 2017

Of je nu een nieuwe iPhone hebt gekregen voor de feestdagen of je wilt gewoon een oudere nieuw leven inblazen, dit zijn de apps die je nodig hebt.

Tinder verbiedt man wegens racistische, seksistische kernsmelting

Nadat hij lucht had gekregen van de controverse, gebruikte Tinder het als een kans om een ​​voorbeeld van de man te maken.

Deze eigenzinnige, futuristische hotels nemen Airbnb over

Toen ik in NYC was, vond ik twee technisch onderlegde hotels, CitizenM en Yotel, en verdeelde mijn tijd tussen hen.

Pioneer lost probleem met opladen van iPhone 7 op tijdens het luisteren naar muziek

Rayz Plus bedrade oortelefoons hebben een Lightning-poort om je iPhone op te laden.

Geek Trivia: Welke beroemde uitvinder elektrocuteerde een olifant om zijn concurrentie in diskrediet te brengen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!