Takenbalk maken in Outlook 2007 Toon alleen de taken van vandaag

Een van de beste nieuwe functies in Outlook 2007 is de takenbalk, waar u snel toegang hebt tot uw agenda en uw takenlijst. Helaas kan de standaardinstelling om al je taken te tonen, ongeacht de datum, overweldigend zijn voor iedereen die veel taken heeft, en is gewoon niet zo handig.

Een van de eerste dingen die ik deed toen ik Outlook 2007 begon te gebruiken, was het filter wijzigen om alleen de taken voor de huidige dag weer te geven, of als je wilt, je kunt ook taken weergeven die achterstallig zijn.

Om deze instelling te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op de kolom Gerangschikt op en kiest u vervolgens Aangepast in het menu.make-todo-bar-in-outlook-2007-show-only-vandaag-en-8217;s-taken foto 1

Opmerking: u kunt gewoon op de knop Filter klikken en vervolgens de vervolgkeuzelijst Tijd in het menu Taken wijzigen in verschuldigd en de tweede vervolgkeuzelijst naar vandaag. Het enige probleem hiermee is dat het geen achterstallige taken laat zien, dus we zullen het op een andere manier doen.

In deze stap klikken we op de knop Filter, vervolgens op het tabblad Geavanceerd en vervolgens op de vervolgkeuzeknop Veld. Kies Datum/Tijd-velden en vervolgens Vervaldatum in het menu.

make-todo-bar-in-outlook-2007-show-only-vandaag-en-8217;s-taken foto 2

Verander nu Voorwaarde in op of voor en typ vandaag in het vak Waarde.

make-todo-bar-in-outlook-2007-show-only-vandaag-en-8217;s-taken foto 3

Nu zullen we zowel de taken van vandaag als de achterstallige taken zien.

make-todo-bar-in-outlook-2007-show-only-vandaag-en-8217;s-taken foto 4

Maar je zou toch nooit iets vergeten te doen? =)

Meer verhalen

Opmerkingen gebruiken in Word 2007-documenten

De commentaartool in Word 2007 is een geweldige manier om een ​​rapport of scriptie na te lezen en aantekeningen voor jezelf te maken in plaats van ze op een vel papier te schrijven.

Sudo voor Windows Vista

Als een opdrachtregeljunkie doe ik uiteindelijk bijna alles vanaf een opdrachtprompt. Het probleem is dat Windows Vista geen ingebouwde opdracht heeft om een ​​toepassing in beheerdersmodus te starten.

Stop UltraEdit Foutbericht 'Bestand is waarschijnlijk niet in DOS-formaat'

Als je UltraEdit als je teksteditor gebruikt en veel Linux/Unix-bestanden bewerkt, ben je ongetwijfeld het bericht Bestand is waarschijnlijk niet in DOS-formaat tegengekomen elke keer dat je een bestand opent. Zo irritant...

Een film maken/bewerken met Windows Movie Maker in Windows Vista

In deze tutorial laat ik je zien hoe je Windows Movie Maker (een zeer videobewerkingssoftware in Windows Vista) kunt gebruiken om films te bewerken en te maken.

Unzip of Unrar veel bestanden tegelijk in Linux

Als je een map hebt met tientallen gecomprimeerde of rar'd-bestanden, kun je een enkele opdracht uitvoeren om ze allemaal in één stap uit te pakken, dankzij de kracht van de bash-shell.

Bekijk uw Google-agenda in Outlook 2007

Google Agenda is een fenomenale webtoepassing voor het beheren van uw agenda's, maar zovelen van ons zijn nog steeds gedwongen om Outlook op het werk te gebruiken. Het goede ding is dat je het beste van twee werelden kunt hebben door je vanuit Outlook te abonneren op je Google Agenda.

Tekst importeren in Excel 2007

Niets is gelijk aan Excel voor het kraken van getallen, maar wat als uw gegevens nog niet in een Excel-spreadsheet staan? Het is net zo eenvoudig als het gebruik van de wizard Tekst importeren.

Snel tekst vertalen naar een andere taal in Word 2007

Het onderzoeksvenster in Word 2007 kan u helpen om eenvoudig tekst in andere talen te vertalen, met behulp van tweetalige woordenboeken die worden aangedreven door WordLingo.com.

Volg MySQL-query's met mysqlsniffer op Ubuntu

U hebt een productiedatabaseserver en u kunt het loggen van query's niet inschakelen ... dus hoe ziet u de query's die worden uitgevoerd op de database?

.OGM-videobestanden afspelen in Windows Vista

Dus je hebt een heleboel .OGM-videobestanden en ze kunnen niet worden afgespeeld in Windows Vista... relax, je hoeft alleen maar de juiste codecs te installeren om ze af te spelen vanuit Windows Media Player.