Mac OSX Expose Clone voor Windows Vista

Expose is een applicatie op Mac OSX die alle geopende vensters met een druk op een toets betegelt, zodat je er snel tussen kunt kiezen. Nu is er eindelijk een Mac OSX Expose-kloontoepassing voor Windows Vista die geweldig werkt! Niet alleen dat, maar het is open source, dus je kunt het verbeteren als je dat wilt.

Om deze toepassing te installeren, moet u zowel de installatietoepassing als het herdistribueerbare pakket Visual C++ uitvoeren, tenzij u Visual Studio hebt geïnstalleerd, wat waarschijnlijk niet het geval is.

Mijn Expose-download:http://blogs.labo-dotnet.com/simon/archive/2006/11/08/11485.aspx

Visual C++ 2005 Redist-pakket

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=32BC1BEE-A3F9-4C13-9C99-220B62A191EE&displaylang=en

Als je het eenmaal hebt geïnstalleerd, kun je gewoon op de F9-toets drukken en krijg je meteen een tegelweergave te zien. Als u een video afspeelt, wordt deze verder afgespeeld in de tegelweergave.

Als u uw muis naar de linkerbovenhoek van het scherm beweegt, worden alle vensters onmiddellijk betegeld. U kunt de hotspot of de sneltoets configureren met het systeemvakpictogram, hoewel dit niet de meest gebruiksvriendelijke dialoog is.

Er is één functie die MyExpose niet heeft van de Mac-versie, en dat is om alleen de geopende vensters van een bepaalde toepassing te betegelen.

Meer verhalen

Wijzig het MAC-adres van uw netwerkkaart op Ubuntu

Er zijn veel redenen waarom u uw MAC-adres voor uw netwerkkaart handmatig wilt instellen. Ik zal je niet vragen wat je reden is.

Installeer Subversion met Web Access op Ubuntu

Dit artikel behandelt het installeren van subversion met de apache-module, zodat het gemakkelijk toegankelijk is vanaf andere systemen op een openbaar netwerk. Als u een veiligere svn-server wilt, kunt u svnserve+ssh gebruiken, wat niet in dit artikel wordt behandeld.

Hoe u gewaarschuwd kunt worden wanneer iemand uw artikel heeft gegraven

Digg.com is absoluut de grootste bron van verkeer die de meeste auteurs van inhoud ooit zullen zien. Het Digg-effect kan uw site binnen een uur verlammen, dus het is fijn om te weten of iemand een van uw artikelen bij Digg heeft ingediend. Hier is een snelle en vuile truc voor het instellen van een waarschuwing.

Verander de GRUB Menu Timeout op Ubuntu

Wanneer je Ubuntu-systeem opstart, zie je het GRUB-menu als je op de Esc-toets drukt, of als je het menu standaard hebt ingeschakeld. Het enige probleem hiermee is dat de standaardtime-out slechts 3 seconden is. Misschien wil je dit bedrag verhogen... of misschien zelfs verlagen. Een van beide is eenvoudig.

Toon standaard het GRUB-menu op Ubuntu

Wanneer Ubuntu opstart, zie je normaal gesproken kort een scherm dat zegt dat GRUB wordt geladen. even geduld aub... Druk op Esc om het menu te openen...

Hoe u uw Ubuntu-kernel kunt aanpassen

Kernelaanpassing is niet voor iedereen. Houd er rekening mee voordat u dit probeert, dat het uw systeem kan breken.

Extern bureaublad (VNC) inschakelen op Kubuntu

Kubuntu bevat de ingebouwde mogelijkheid om andere gebruikers de desktop te laten besturen. Net als Ubuntu kunt u gebruikers toegang geven tot de desktop en deze beheren via de VNC-client. In tegenstelling tot Ubuntu zijn er veel meer opties.

IIS installeren op Windows 7 of Vista

Als u een ontwikkelaar bent die ASP.NET gebruikt, is IIS (Internet Information Server) een van de eerste dingen die u op Windows 7 of Vista wilt installeren. Houd er rekening mee dat uw versie van Windows mogelijk niet met IIS wordt geleverd. Ik gebruik Windows 7 Ultimate-editie.

Installeer TrueCrypt op Ubuntu Edgy

TrueCrypt is een fenomenale open-source schijfversleutelingssoftware die op Windows of Linux draait. Helaas werkt het installatieprogramma niet zo goed op Ubuntu Edgy, dus ik heb dit artikel gemaakt om u door het proces te helpen.

Snel kopiëren en plakken met de muis inschakelen op SecureCRT

SecureCRT gebruikt de toetsen Ctrl+Ins en Shift+Ins voor kopiëren en plakken in plaats van de normale Windows-standaardwaarden van Ctrl+C / V. De reden waarom dit wordt gedaan is omdat de meeste unix- of linux-varianten die toetsen gebruiken als onderdeel van de shell.