Maak een sneltoets om toegang te krijgen tot verborgen bureaubladpictogrammen en bestanden

Dit is een gastpost van Joel Thomas (Mr.Byte) van www.lytebyte.com, waar hij how-to-tips schrijft over Windows, Office en internettoepassingen.

De meesten van ons houden ervan om de pictogrammen en sommige bestanden op het bureaublad te bewaren voor snelle toegang, maar ironisch genoeg hou ik ook van een schoon bureaublad. Maar er is een eenvoudige aanpassing zonder extra tool om het beste van twee werelden te krijgen. U kunt de pictogrammen en bestanden op het bureaublad verbergen en een aangepaste sneltoets maken om toegang te krijgen tot die pictogrammen en bestanden.

Stap 1: Verberg de bureaubladpictogrammen en bestanden.Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, ga naar Beeld en schakel de optie Bureaubladpictogrammen weergeven uit. Nu heb je een schoon bureaublad.

maak-een-toetsenbord-snelkoppeling-naar-toegang-verborgen-desktop-pictogrammen-en-bestanden foto 1

Stap 2: Maak een snelkoppeling op het bureaublad om de bureaubladmap te openen.

Alle items op het bureaublad worden opgeslagen in de map onder uw gebruikersnaam. Klik op de knop Start -> (uw gebruikersnaam) -> Bureaubladmap.

maak-een-toetsenbord-snelkoppeling-naar-toegang-verborgen-desktop-pictogrammen-en-bestanden photo 2

Klik met de rechtermuisknop op de map Bureaublad en klik op Verzenden naar -> Bureaublad (snelkoppeling maken). Hiermee wordt een snelkoppeling op het bureaublad gemaakt om de bureaubladmap te openen.

maak-een-toetsenbord-snelkoppeling-naar-toegang-verborgen-desktop-pictogrammen-en-bestanden photo 3

Stap 3: Wijs een aangepaste sneltoets toe om verborgen bureaubladpictogrammen en bestanden te openen.

Open nu de bureaubladmap zoals vermeld in stap 2.

Klik met de rechtermuisknop op de sneltoets voor het bureaublad die u zojuist hebt gemaakt en klik op Eigenschappen.

Open het tabblad Snelkoppelingen en klik op het vak Sneltoets. Klik nu op ALT + CTRL + een willekeurige lettertoets om een ​​aangepaste snelkoppeling te maken en klik op OK. Ik gebruik meestal ALT + CTRL + D om de bureaubladmap te openen en Win + D om het bureaublad weer te geven.

maak-een-toetsenbord-snelkoppeling-naar-toegang-verborgen-desktop-pictogrammen-en-bestanden photo 5

Nu kunt u alle verborgen pictogrammen en bestanden op het bureaublad in een map openen om snel toegang te krijgen met een aangepaste sneltoets.

Abonneer u op meer tips en tutorials zoals deze van LyteByte

Meer verhalen

Surfen op sociale netwerken met Flock

Als u een junkie voor sociale netwerken bent en geniet van het surfen op het web van Firefox, dan is de Flock Internet-browser misschien iets voor u.

Tweak Google Reader iPhone-editie in uw Firefox-zijbalk

Als je een grote fan bent van zowel Google Reader als Firefox, zal het je interesseren om te weten dat Google's iPhone-versie van Reader perfect past in de Firefox-zijbalk, en met een paar tweaks kunnen we het echt goed laten passen.

Office Time Killer: Pressure Kicker 3D

Omdat we allemaal weten dat werken voor The Man zuigt, dacht ik dat ik coole, tijdverspillende games zou gaan posten die je kunt spelen terwijl de baas niet kijkt. Om te beginnen dacht ik dat we ESPN's Pressure Kicker 3D kunnen bekijken.

Laat Windows XP een aangepast thema gebruiken voor het klassieke aanmeldingsscherm

Dit artikel is geschreven door onze uitstekende lezer Leon Steadman.

GMedia Blog: Een Windows Home Server instellen

Een van de redenen waarom we de How-To Geek Blogs zijn begonnen, was om bloggers de kans te geven zich te concentreren op andere onderwerpen die we hier niet zo vaak behandelen. Als u geïnteresseerd bent in Windows Home Server, heeft onze eigen Gmedia-blog een serie gedraaid over de toevoeging van een nieuwe server in zijn al

De flexibele vleugel van MIT en NASA kan de toekomst van de luchtvaart zijn

Het kneedbare maar sterke materiaal zou ook kunnen worden gebruikt voor wolkenkrabbers en bruggen.

ICYMI: Lees de stemmingswisselingen van uw hond met tech

Het op één na beste ding om vanaf Up te graven.

De eerste VR-serie van de NFL komt naar Daydream en YouTube

Een 9-delige NFL VR-serie zal op Thanksgiving Day op YouTube verschijnen, maar je zult moeten wachten om te kijken op de headset van Google.

Google verwerpt de antitrustclaims van de EU tegen AdSense en Shopping

Het kan mensen niet veel beïnvloeden, omdat ze handelaren niet meer alleen via zoeken vinden.

Singapore streeft ernaar om 's werelds eerste 'smart city' te worden

Er zijn maar weinig plaatsen die beter gepositioneerd zijn om een ​​'slimme stad' te worden dan Singapore. Dat is een makkelijke verklaring om te rechtvaardigen. Singapore is een eilandstadstaat op slechts 30...