Maak een snelkoppeling om uw IE-favorieten te doorzoeken met Windows 7 of Vista Search

Een van onze geweldige forumleden vroeg gisteren hoe je door je Internet Explorer-favorieten kunt zoeken, wat me aan het denken zette... als je Windows 7 of Vista gebruikt, is het net zo eenvoudig als het maken van een opgeslagen zoekmap.

Open uw gebruikersmap en u zou uw map Favorieten erin moeten zien. Dubbelklik om de map Favorieten te openen.

maak-een-snelkoppeling-om-uw-ie-favorieten-met-windows-7-of-vista-zoekfoto te zoeken 1Voer nu het volgende in het zoekvak in om alle bladwijzers van de afgelopen honderd jaar of zo te vinden:

datum:>1/1/1900

maak-een-snelkoppeling-om-uw-ie-favorieten-met-windows-7-of-vista-zoekfoto te zoeken 2

Klik op de knop Zoekopdracht opslaan op de werkbalk en geef deze een beschrijvende naam, zoals Zoekfavorieten. U zult zien dat de standaardopslaglocatie Gebruikersmap Zoekopdrachten is.

maak-een-snelkoppeling-om-uw-ie-favorieten-met-windows-7-of-vista-zoekfoto te zoeken 3

Wanneer u nu naar die map bladert, ziet u een zoekmap met de naam Zoekfavorieten. Merk op dat je hier een snelkoppeling naar kunt maken waar je maar wilt ... de Quick Launch-balk bijvoorbeeld.

maak-een-snelkoppeling-om-uw-ie-favorieten-met-windows-7-of-vista-zoekfoto te zoeken 4

Nadat u de zoekmap heeft geopend, kunt u eenvoudig uw zoekopdracht in het zoekvak typen om te vinden wat u zoekt.

maak-een-snelkoppeling-om-uw-ie-favorieten-met-windows-7-of-vista-zoekfoto te zoeken 5

U kunt de weergave wijzigen om details weer te geven via het menu Weergaven.

Meer verhalen

Verwijderen van de Prullenbak uitschakelen in Windows Vista

Een van de veranderingen in Windows Vista was de gemakkelijke manier om de Prullenbak van het bureaublad te verwijderen (gewoon met de rechtermuisknop klikken en verwijderen) ... helaas leidde dit tot een nieuw probleem waarbij onwetende gebruikers de Prullenbak begonnen te verwijderen in plaats van deze te legen en niet in staat waren om erachter te komen hoe u het kunt herstellen.

Een nieuwe computer bouwen - Deel 3: hem instellen

Dus je hebt de gewenste onderdelen uitgekozen en de computer in elkaar gezet ... dus nu moeten we hem aanzetten en beginnen met het instellen. Natuurlijk kun je je installatie-cd in het station laten vallen, maar je zult meer geluk hebben als je een paar BIOS-instellingen controleert en eerst wat tests uitvoert, die we hier allebei zullen bespreken.

Revisited: Online Muziekfabriek

Om te beginnen dacht ik dat ik zou beginnen met Online Music Factory.

Jet-audiospeler

Voor vaste lezers van mijn blog, je weet dat ik bijna fan ben van de audiospelers die ik op mijn pc gebruik, zoals blijkt uit mijn iTunes-tirade. Ik heb verschillende spelers behandeld en momenteel is mijn favoriete speler J River Media Jukebox. Vandaag ga ik een andere audiospeler behandelen die ik heb

Maak aantrekkelijke grafieken in Excel 2007

Het maken van een professioneel ogende grafiek voor Excel-presentaties is uiterst eenvoudig in Excel 2007. Het maken van grafieken is een interessantere manier om gegevens te presenteren dan alleen de rijen en kolommen in een spreadsheet te doorlopen.

Oeps! Sorry voor de invoerfouten

Als je RSS-lezer plotseling werd gebombardeerd met berichten uit 2006 over Ubuntu, had je misschien aangenomen dat we een machine hadden uitgevonden die je terug in de tijd kon teleporteren ... maar dat was niet het geval. Blijkt dat de nieuwste community-build van MySQL (de databaseserver die we gebruiken) niet compatibel is met

Maak een snelkoppelingspictogram of sneltoets om Windows 7 / Vista Firewall in of uit te schakelen

Wanneer u netwerkproblemen probeert op te lossen, is een van de eerste dingen die u moet doen de ingebouwde Windows Firewall uitschakelen... maar er zijn gewoon veel te veel stappen nodig om de firewall aan en uit te zetten. Kunnen we in plaats daarvan geen eenvoudig snelkoppelingspictogram maken?

Office Time Killer: Klassieke mevrouw Pac-man

Ik ben een grote fan van de klassieke arcadespellen. Natuurlijk zijn de Pac-man-series misschien wel de beroemdste ooit. Ik herinner me veel... vele uren en kwartalen die ik (van mijn zakgeld) in mijn plaatselijke speelhal heb doorgebracht om bij de rode stippen te komen. Eén keer per week kwamen we bij elkaar voor toernooien. Toen hadden we nog geen

Open een opdrachtprompt in een willekeurige map vanuit het rechtsklikmenu

Als je nog geen snelstartpictogram of een sneltoets hebt ingesteld om een ​​opdrachtprompt te openen, is er een heel snelle truc die je op elke Windows 7- of Vista-computer kunt doen om een ​​opdrachtprompt te openen zonder door het menu te hoeven navigeren.

Stomme geektrucs: zoek HTML-kleurcodes uit decimale RGB-kleuren (zoals MS Paint-gebruik)

Als je ooit een HTML-kleurcode nodig hebt gehad van een toepassing die alleen de Windows-kleurkiezer heeft, heb je je misschien afgevraagd hoe je die kunt converteren naar een HTML-kleurcode. Natuurlijk kunt u een kleurkiezertoepassing gebruiken, maar er is ook een eenvoudige manier om dit te doen zonder extra software.