Maak Learning Office 2007 & 2010 leuk met Ribbon Hero

Als u overstapt van Office 2003 naar 2007 of 2010 Beta, bereid u dan voor op een leercurve als het gaat om The Ribbon. In plaats van dat de leerervaring frustrerend is, kun je een coole add-in installeren met de naam Ribbon Hero, een spel dat het leerproces leuker maakt.

Lint Held

Opmerking: u moet Visual Studio Tools voor de Office system 3.0-runtime downloaden en installeren als dit nog niet is geïnstalleerd.make-learning-office-2007-en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 1

Nadat je Ribbon Hero hebt geïnstalleerd en een ondersteunde Office-app hebt geopend, krijg je de eerste keer een waarschuwingsbericht voor verificatie ... we hebben het getest en het is veilig, dus je kunt doorgaan en het laten installeren. U moet dit verifiëren de eerste keer dat u Word, Excel en PowerPoint opent.

make-learning-office-2007-en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 2

Wanneer de installatie is voltooid en de Office-toepassing wordt geopend (in dit geval is het Word), hebt u de mogelijkheid om een ​​instructievideo te bekijken. Schakel het selectievakje net uit om dit dialoogvenster bij het opstarten weer te geven als u het niet meer wilt zien en klik vervolgens op Sluiten.

make-learning-office-2007-en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 3

Op het tabblad Start ziet u Ribbon Hero in het paneel Office Labs.

make-learning-office-2007--en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 4

Wanneer je Ribbon Hero start, zie je hoeveel punten je hebt, een nieuwe uitdaging (hier zien we hoe je stijlen kunt toepassen), verbinding maken met Facebook en je puntenverdeling.

make-learning-office-2007--en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 5

Bij elke uitdaging kun je beslissen om te spelen of door te gaan naar de volgende. Aangezien we nog geen punten hebben, laten we eens kijken naar de uitdaging. Ze geven u een overzicht van wat het is, dus hier moeten we met één klik professionele stijlen op een document toepassen. Ze laten u ook het voorgaande zien en hoe het eruit zal zien nadat u het met succes hebt gewijzigd.

make-learning-office-2007--en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 6

Er wordt een nieuw document geopend en opnieuw wordt u getoond hoe het eruit zou moeten zien. U moet de wijzigingen toepassen op het gedeelte van het document bovenaan.

make-learning-office-2007--en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 7

We gingen door en maakten de eenvoudige stijlaanpassingen aan het document en yay! We kunnen de felicitatieafbeelding, het aantal gescoorde punten en een ballongrafiek voorbij zien komen in het rechterpaneel.

make-learning-office-2007--en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 8

Hier gaan we verder met de volgende uitdaging, namelijk het toevoegen van effecten aan een afbeelding.

make-learning-office-2007-en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 9

Hier ga ik door de tweede stap van het manipuleren van het beeld.

make-learning-office-2007--en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 10

Als je hulp nodig hebt om het uit te zoeken, kun je een hint oproepen en het zal laten zien waar in het lint je moet gaan om de wijzigingen aan te brengen.

make-learning-office-2007--en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 11

Dit is eigenlijk hoe je speelt en nadat je het doel hebt bereikt, kun je zien hoeveel punten je hebt en doorgaan naar de volgende uitdaging.

make-learning-office-2007--en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 12

U kunt ook punten scoren door dingen alleen te doen, zoals u zou doen bij het maken van alledaagse documenten.

make-learning-office-2007--en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 13

Je kunt Ribbon Hero gebruiken in PowerPoint...

make-learning-office-2007--en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 14

en ook in Excel...

make-learning-office-2007--en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 15

Je kunt je scores delen met je vrienden op Facebook en ze ook uitdagen.

make-learning-office-2007--en-amp;-2010-leuk-met-lint-held foto 16

Dit lijkt misschien een saai spel, maar als je wat vrije tijd hebt en wilt leren hoe je het lint kunt gebruiken om documenten te manipuleren, is het veel leuker dan door helpbestanden te zoeken om erachter te komen. Als je op zoek bent naar een manier om het leren van het lint draaglijker te maken, wil je misschien Ribbon Hero uitproberen en het aan je vrienden en collega's voorstellen.

Download Ribbon Hero voor Office 2007 & 2010

Meer verhalen

Laat Aero-enabled Windows soepeler werken in Vista en Windows 7

Een van de vervelendere acties met de Windows Aero-interface is hoe het nieuwe vensters opent en sluit. Ze tonen de inhoud bij het minimaliseren en maximaliseren, wat onnodig lijkt en slechts een soort wow-factor is. Hier laten we u zien hoe u de functies eenvoudig kunt uitschakelen en de gebruikersinterface kunt laten werken

Lees Kindle-boeken op uw computer met Kindle voor pc

Heb je al een Kindle of denk je erover om er een te kopen? Vandaag kijken we naar een gratis e-reader-app van Amazon waarmee je boeken kunt kopen en lezen in de Kindle Store, en waarmee je je computer en Kindle gemakkelijker kunt synchroniseren.

Browsergeschiedenis bekijken op basis van host en datum in Chrome

Ben je het zat om door een wirwar van websites te bladeren om die ene website te vinden die je eerder hebt bezocht? Nu kunt u uw browsergeschiedenis bekijken op basis van host en datum met de History2-extensie voor Google Chrome.

Tekst automatisch vertalen in Google Chrome

Heeft u een snelle en eenvoudige manier nodig om een ​​onbekende taal te begrijpen tijdens het surfen op internet? Doe dan met ons mee terwijl we de Auto-Translate-extensie voor Google Chrome bekijken.

Repareer het valse UPS-trackingnummer-virus door uw machine opnieuw op te starten

Als jij of iemand die je kent onlangs is geïnfecteerd omdat ze werden misleid om een ​​nep verzendlabel in een e-mail te openen, dan is er een snelle en gemakkelijke manier om er vanaf te komen. Dit zijn tenminste de stappen die op onze testmachine hebben gewerkt.

Blogberichten maken en publiceren in Word 2010 en 2007

Bent u op zoek naar een manier om eenvoudig blogberichten te maken en te publiceren met de bewerkingskracht van Microsoft Word? Vandaag bekijken we hoe u kwaliteitsblogposts kunt maken in Word 2010 en 2007.

Laat Microsoft Security Essentials sneller scannen door bepaalde bestandstypen uit te sluiten

Microsoft Security Essentials (MSE) is het gratis anti-malwarehulpprogramma bij uitstek hier bij How-To Geek, omdat het weinig systeembronnen nodig heeft en effectief is. Hier hebben we een snelle tip waarmee uw MSE-scans sneller kunnen worden uitgevoerd door bepaalde bestandstypen uit te sluiten.

Installeer Ubuntu Linux eenvoudig met Windows met behulp van het Wubi-installatieprogramma

Je bent misschien op zoek naar een manier om Ubuntu Linux uit te proberen, maar houdt niet van het idee om een ​​partitie te maken, een langzame live-cd te gebruiken, of je hebt niet genoeg middelen om een ​​virtuele machine te draaien. Vandaag bekijken we het gebruik van het Wubi-installatieprogramma om Ubuntu met heel weinig moeite op uw computer te laten werken.

Google-vertaalkracht toevoegen aan Firefox

Bent u op zoek naar een snelle, probleemloze manier om webpagina's te vertalen? Dan wil je zeker eens goed kijken naar de Translate-extensie voor Firefox.

Windows 7-welkomstscherm voor altijd? Hier is de oplossing (misschien)

Volgens dit Microsoft Knowledge Base-artikel, als u uw bureaublad hebt ingesteld om een ​​effen achtergrond in plaats van een achtergrond te gebruiken, blijft uw systeem 30 seconden hangen tijdens het aanmeldingsproces.